Snowrental

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Snowrental

Ben jij een wintersport liefhebber en ga je binnenkort weer op vakantie? Of is het je eerste keer dat je op wintersportvakantie gaat? In ieder geval zal je voor zo’n reis de toepasselijke uitrusting moeten hebben, Snowrental is een bedrijf dat je daarvan kan voorzien.

Voordat je uitrusting gaat aanschaffen via Snowrental, wil je uiteraard wel zeker zijn dat zij aan jouw verlangens voldoen. Denk daarbij aan vragen als: hoe werkt het eigenlijk? Wat voor soort uitrusting valt er allemaal te vinden bij Snowrental? Kan ik ook advies krijgen als dit de eerste keer is dat ik op wintersportvakantie ga? Hoe zit het met de kosten en garantie? Waar kan ik contact opnemen als ik vragen heb? Om een antwoord op dit soort vragen te krijgen, is het mogelijk om op onze website, Snowrental beoordelingen en reviews te lezen. Op die manier kan je zelf bepalen of je uitrusting wilt huren bij het bedrijf.

Wat is Snowrental

Snowrental is een zoekmachine waar je allerlei soorten uitrusting kunt vinden die je nodig hebt voor wintersport. Het gaat hier om producten als ski’s en snowboards. Snowrental geeft aan dat de betreffende uitrusting uit dit seizoen komt. Het bedrijf is gepartnerd met meer dan 1200 Europese ondernemingen. Daarbij kan je denken aan bedrijven als: Skiset, Netski en Skimium. De uitrusting die hun partners aanbieden worden gemaakt door bijvoorbeeld: Atomic, Head, Dynastar en meer.

Hoe werkt Snowrental?

Snowrental is een zoekmachine waar je een divers aanbod aan uitrusting kunt vinden, die je nodig zult hebben op winterreis. Om uitrusting te huren bij een van de partners van het bedrijf, is het mogelijk reisgegevens met de zoekmachine te delen, zoals: bestemming, hoeveel personen je van uitrusting wilt voorzien en huurdata. Daarna zien klanten een compleet overzicht van alle winkels die uitrusting verhuren in die omgeving, inclusief prijs. Op die manier kunnen klanten zelf prijzen vergelijken, en bepalen bij welke winkel zij het handigst uitrusting willen huren. Als je op een winkel klikt kan je de beschikbare soorten ski’s en snowboards van die winkel zien.

Huren

Hoe werkt het huren van uitrusting dan eigenlijk? Nadat je een gepersonaliseerd pakket hebt samengesteld, kun je doorgaan met het betaalproces dat rechtstreeks verloopt via Snowrental. Daarbij geef je een aantal persoonlijke gegevens op, ook is het mogelijk om hier garantie toe te voegen. Daarna kunnen klanten inloggen, de laatste stap is het betalen zelf. Vervolgens kan je jouw gehuurde uitrusting ophalen in de winkel.

Contact

Snap je niet helemaal goed hoe het huren van uitrusting via Snowrental werkt? Of heb je een andere reden om contact op te willen nemen met het bedrijf? Dan kan dat op verschillende manieren, zo kan je op de website via een contactformulier jouw bericht direct delen met de onderneming. Telefonisch contact opnemen gaat via het nummer: +33 1 41 12 97 97. Stuur je liever een mailtje dan kan je daarvoor: support@snowrental.zendesk.com of partner@snowrental.com gebruiken. Zelf langs gaan kan ook aan de 424, Bureaux de la Colline, 92210, St Cloud - cedex, Frankrijk.

Reviews en beoordelingen

Heb je al eens eerder uitrusting gehuurd via Snowrental? Of een andere soort ervaring opgedaan met het bedrijf? Dan willen wij graag weten hoe dat ging! Deel je mening over Snowrental met ons in de vorm van een review en beoordeling. Op die manier maak je het eenvoudiger voor andere lezers om in te schatten of winkelen bij Snowrental het wel waard is. Lees je graag meer reviews en beoordelingen over soortgelijke bedrijven? Dan kan je daarvoor onze website bezoeken.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!