SierbetonOnline

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

SierbetonOnline

Het leven is tegenwoordig drukker dan ooit. Velen onder ons brengen vaak meer tijd door op kantoor of onderweg dan in ons eigen huis. Ons leven is zo hectisch en snel geworden dat het een ware inspanning kost om “te vertragen”. Dit lukt vaak niet meer vanzelf en dus moeten we onszelf dwingen om te relaxen. Een ongeorganiseerde, chaotische en disharmonische leefruimte is geen ontspannen leefruimte. Met de juiste materialen, kleuren, structuren en begeleiding, kunnen we daar gelukkig verandering in brengen.

Soms is het aanpassen van de keuken, het aanschaffen van wat extra tuinmeubelen of het aanleggen van een gezellig terrasje al voldoende. In andere gevallen wordt er radicaal gekozen voor het aanleggen van een volledige tuin, het vervangen van vloeren en plafonds of het aanbouwen van een veranda of bonus-ruimte. Een bonus-ruimt is een ruimte die onszelf en onze familie vertegenwoordigt. Wanneer jij en je familie van films houden, kan je bijvoorbeeld een mediaruimte voorzien. Zijn jullie sportief, dan kan er bijvoorbeeld een sportruimte met aangepaste vloer worden gebouwd of een sportparcours in de tuin worden aangelegd. Entertain je graag, dan kan je misschien kiezen voor een cocktailruimte met bar, hoge stoelen en een biljarttafel. De mogelijkheden zijn legio en de beschikbare materialen haast onuitputbaar.

Over SierbetonOnline

Sierbeton

is een specialist op het gebied van bouwen, verbouwen en het inrichten van huis en tuin. Het bedrijf werd 10 jaar geleden opgericht en concentreerde zich in die tijd enkel op beton, steen en hout. Ondertussen bestaat het assortiment van SierbetonOnline uit meer dan 25.000 uiteenlopende producten en een erg groot assortiment voor bouwen, verbouwen én wonen. De producten kunnen worden besteld via de webshop en indien je dat wenst ook op maat worden gemaakt en met extra opties zoals verstek. SierbetonOnline maakt zich sterk lage prijzen te hanteren, snel te werken en haar klanten vriendelijk en efficiënt te benaderen. SierbetonOnline heeft korte levertijden en biedt een zichttermijn van 100 dagen.

Producten en Diensten van SierbetonOnline

Bij SierbetonOnline kan je terecht voor alles wat maar te maken heeft met bouwen, verbouwen, interieur- en tuininrichting. Betonplaten, deurdorpels, sierpalen, keerwanden, muurafdekkers, kunstgras, blokhutten, tuinhuisjes, beton ciré, inbouwspots, buitenverlichting, pergola's, vijverartikelen en barbecues, zijn een kleine greep uit het aanbod. Je kan er betalen met PayPal, iDEAL, Bankcontact, Afterpay, creditcard en in termijnen. Je bestelling wordt gratis verzonden en voor de meeste producten gelden de wettelijke garantietermijnen. De klantendienst kan worden bereikt via een online formulier, per email of per telefoon. De webshop draag het “Thuiswinkel Waarborg” vignet.

Complimenten, klachten en tips i.v.m. Beschuitje.nl

Ben jij klant (of klant geweest) bij SierbetonOnline en wil je je ervaring delen? Is hun klantenservice goed bereikbaar, behulpzaam en vriendelijk? Hield SierbetonOnline zich aan de levertermijnen en kwam je bestelling goed verpakt, compleet en onbeschadigd toe? Zijn de producten van SierbetonOnline.nl van goede kwaliteit? Liet jij wat op maat maken en viel dat uit zoals gewenst? Maakte je gebruik van de 100-dagen bedenktijd en werden de voorwaarden zonder problemen nageleefd? Laat het ons weten door een beoordeling achter te laten.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review