Shein

Alle reviews

Shein

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

Shein

Tegenwoordig worden een jaarlijks steeds meer aankopen gedaan online. Het vinden van een betrouwbare webwinkel kan daardoor best moeilijk worden. Vooral voor modieuze vrouwenkleding kan dit soms voor problemen zorgen. Daarom stellen we het altijd op prijs wanneer bezoekers een review achterlaten. Op deze pagina kun je reviews & beoordelingen vinden over Shein. Shein is een webwinkel dat zich bezighoudt met de hedendaagse mode. Het is altijd interessant, en soms zelf nodig, om reviews te lezen online voordat je gaat bestellen/kopen bij een bepaalde bedrijf.

Over Shein
Shein is een internationaal E-commerce bedrijf dat zich voornamelijk bezighoudt met de laatste mode. Het merk is opgericht in het najaar van 2018 in New Jersey is sindsdien alleen maar blijven groeien en levert intussen al in meer dan 220 landen. Op de website is een ruim aanbod aan categorieën te vinden, de voornaamste daarvan bijvoorbeeld is de damesafdeling waaronder nog andere subcategorieën te vinden zijn zoals; schoenen, accessoires, nachtkleding etc. Ook de categorieën ‘grote maten’, ‘heren’, ‘kinderen’, ‘huis en dieren’ en ‘make-up’ kun je vinden in het assortiment

Producten en diensten van Shein
Shein biedt de mogelijkheid aankopen te traceren (via de applicatie of de website) en verzendt bestellingen boven de €29 gratis. De webshop accepteert retourzendingen tot 45 dagen na de aankoopdatum en terugzenden kan op twee manieren. De eerste is retourneren met een DHL-retourlabel wat inhoudt dat als u €1,99 heeft betaald voor de retourgarantie, u het retourlabel gratis bij uw eerste retourzending van de bestelling krijgt en de tweede manier is retourneren op eigen kosten.

Het bedrijf geeft klanten €3 korting op een eerste aankoop en andere coupons kunnen worden ingevoerd bij een bestelling. Ook zijn bonuspunten van sprake bij dit bedrijf. Je kunt ze krijgen door deel te nemen aan spelletjes op de website of door simpelweg bestellingen te plaatsen waarbij je telkens ook een bepaald aantal bonuspunten bij krijgt.

Betalingsmogelijkheden
Er zijn een paar verschillende manieren om te kunnen betalen bij Shein. Een eerste is Online Bankoverschrijving (via Ideal en een andere methode is Klarna. Met Klarna betaal je achteraf, je ontvangt een factuur en 14 na ontvangst van de goederen betaal je. Betalingen met PayPal, Visakaart, Maestro, MasterCard en American Express zijn ook mogelijk.

Complimenten, klachten en tips voor Shein
Wat erg opvallend is wanneer we gaan kijken naar complimenten en klachten voor de webshop is dat het meestal dezelfde soorten complimenten/commentaar is. Bij de complimenten zien we vaak dat mensen vinden dat ze hun pakketje snel aankregen en bij de klachten juist dat mensen nooit hun bestelling hebben aangekregen. Velen beweren dat ze wekenlang hebben gewacht op hun pakketje dat nooit is aangekomen. Ook is de opmerking dat de kwaliteit van de producten vergeleken met de aankoopprijs een goede balans is en sommige zeggen juist van niet. De gouden tip die wij jou kunnen geven is om altijd onder het product dat jij wilt kopen de reviews te lezen, waar mensen die het product al eerder hebben gekocht sterren geven aan het product en al dan niet een opmerking achterlaten en soms zelfs een foto. De foto’s kunnen nuttig zijn om de vergelijking te stellen tussen de foto op de website en het product in het echt.

Ben jij een (voormalige) klant bij Shein?
Help anderen (en hun portefeuilles) door jouw ervaring met deze webshop te delen en een review voor Shein achter te laten! Jouw mening kan het verschil maken.