Shabbies

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Shabbies

Ben je op zoek naar nieuwe schoenen? Dan heb je vast al gezien dat er tegenwoordig enorm veel online shops te vinden zijn waar je terecht kunt. Wat je wellicht nog niet gezien hebt zijn er ervaringen en opinies van andere klanten over al die webshops. Daarvoor kun je op onze website terecht waar we je hun reviews en klachten presenteren. Op die manier kun je assortimenten en prijzen vergelijken en meer te weten komen over hoe deze online winkels met klachten en retouren omgaan. Je ziet bij ons recensies van onder andere Shabbies Amsterdam, een online store die schoenen, tassen en accessoires verkoopt. Waarom de ene klant het bedrijf betrouwbaar vindt en de ander niet kun je uitgebreid teruglezen in hun reviews.

Over Shabbies Amsterdam

Deze webshop is in 2004 opgericht door Fred de la Bretonière en brengt schoenen voor eigenzinnige vrouwen op de markt, dat is althans de bewering van het bedrijf zelf. Als je het assortiment in de online shop bekijkt zie je dat Shabbies Amsterdam sandalen, boots en onder andere sneakers verkoopt. Voor meer informatie over hoe je de aangeboden producten kunt bestellen kun je de rubriek met veelgestelde vragen lezen of contact opnemen met de klantenservice die op werkdagen bereikbaar is. Voor de contactgegevens kun je op de site van Shabbies Amsterdam terecht. Wil je weten of jij bij deze webshop veilig kunt betalen? Er worden diverse methodes om af te rekenen aangeboden waaronder iDEAL en creditcard en zelfs achteraf betalen met AfterPay of Klarna behoort bij het bedrijf tot de mogelijkheden.

De producten en diensten van Shabbies Amsterdam

De producten die door klanten het meest besteld worden zijn de Shabbies Amsterdam laarzen. Ze worden verkocht in diverse soorten en maten zoals leren enkellaarzen en hoge laarzen. Verder zijn er bij Shabbies Amsterdam Chelsea boots en espadrilles verkrijgbaar. Maar ook voor plateausandalen en slippers kun je inmiddels bij deze webshop aankloppen. En dat niet alleen, ook tassen en zelfs meubels zijn er tegenwoordig verkrijgbaar. Als je wilt weten hoe deze producten gewaardeerd worden door klanten dan raden we je aan hun Shabbies Amsterdam reviews op onze website te lezen.

Kortingen en uitverkoop bij Shabbies Amsterdam

Als je voordelig uit wilt zijn om de aangeboden tassen en schoenen van deze webshop te bemachtigen dan is het verstandig om te shoppen als Shabbies Amsterdam uitverkoop heeft. Op die manier pak je extra korting op de booties, sneakers en tassen van dit merk. Ook buiten de sale periode kun je extra besparen door een kortingscode van Shabbies Amsterdam te gebruiken.

Producten naar Shabbies Amsterdam retourneren

Ben je na ontvangst van je nieuwe Shabbies Amsterdam sandalen of hoge laarzen niet tevreden? Geen probleem, je kunt jouw bestelling binnen 14 dagen naar het bedrijf retour sturen. Een retourformulier zit al in de verpakking van de producten die je ontvangen hebt. Ben je benieuwd welke ervaringen andere klanten met deze service van Shabbies hebben? Ook hiervoor verwijzen we je door naar de reviews op onze site.

Reviews en commentaren over Shabbies Amsterdam

Zoals je ziet zijn de reviews van klanten tegenwoordig heel belangrijk om er achter te komen of Shabbies Amsterdam betrouwbaar is. Laat daarom, als je klant van deze webshop bent, ook jouw review op onze website achter. Op die manier kunnen we laten zien wat de goede en slechte kanten van het bedrijf zijn. Bovendien kunnen we zo nieuwe klanten waarschuwen voor eventuele problemen die kunnen ontstaan als zij niet goed opletten tijdens het bestellen van hun Shabbies Amsterdam veterboots of sneakers.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review