Scheppach Shop

Alle reviews

Scheppach Shop

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Van Boxtel hoorwinkels
Van Boxtel hoorwinkels

Niet goed (meer) kunnen horen is geen pretje. Zowel voor je zelfbeeld, je zakelijk leven en je sociale leven is een verlies aan gehoorcapaciteit ee...

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Slimster
Slimster

Een nieuwe tv aanschaffen of een nieuwe lening aangaan, daar zou u niet teveel voor willen betalen. Maar om nu naar alle winkels te gaan of online ...

Scheppach Shop

Gereedschap voor doe-het-zelfklussen en bouwprojecten worden online in groten getale aangeboden. Diverse nationale en internationale webshops bieden hun producten met mooie slogans en beloftes aan en de vraag rijst al snel waar je naar toe moet voor de beste kwaliteit en service. Zo is Scheppach Shop bijvoorbeeld een Duitse merk dat producten in diverse Europese landen, waaronder ook Nederland en België levert. Heeft het kopen van gereedschap bij een Duits merk gevolgen voor het retourneren van producten, de garantie of het behandelen van klachten die je kunt hebben? Wat vinden andere klanten bijvoorbeeld van de betrouwbaarheid van Scheppach Shop? Lees hun reviews op onze website zodat je precies te weten komt wat belangrijk is om zonder problemen producten online te kunnen bestellen.

Over Scheppach Shop

Scheppach bestaat als Duitse producent en leverancier van gereedschappen als sinds 1927. De laatste jaren zijn deze producten ook via de eigen online Scheppach Shop te bestellen. Deze site wordt in Nederland beheerd door New Returns BV uit Nieuwveen waar ook het magazijn van het bedrijf te vinden is. De producten die je er besteld worden onder normale omstandigheden als de volgende dag bij je thuis bezorgd. Wil je vragen stellen of gewoon meer weten over bepaalde producten of bestellingen? Neem dan met Scheppach Shop contact op. Dit kun je telefonisch, schriftelijk of via sociale media doen. Ook wordt er op de site uitleg gegeven over betaalmethodes en het retourneren van artikelen naar Scheppach Shop. Nieuwe klanten die zich opgeven voor de nieuwsletter krijgen extra korting bij een volgende bestelling. Ook worden er met grote regelmaat Scheppach Shop kortingscodes gepubliceerd waar iedereen gebruik van kan maken.

De producten van Scheppach Shop

Heb je gereedschap nodig voor tuinonderhoud of houtbewerking? Dan ben je bij Scheppach Shop aan het juiste adres. Er worden diverse soorten klein en groot gereedschap aangeboden voor deze en andere doeleinden. Wat zijn de meest populaire gereedschappen die Scheppach Shop verkoopt? Hegtrimmers, lintzaagmachines en tafelcirkelzagen worden door klanten veelvuldig besteld. Daarnaast worden onder andere ook nog bouwmachines en generatoren verkocht. Op deze en alle andere producten uit het assortiment biedt Scheppach 2 jaar garantie. Deze online shop is aangesloten bij het Webwinkel Keurmerk en accepteert betalingen via PayPal, Bancontact en iDEAL. De termijn op producten die je verkeerd besteld hebt retour te sturen bedraagt 14 dagen vanaf het moment dat je ze in ontvangst hebt genomen.

Reviews en klachten over Scheppach Shop

Heb jij klachten of commentaar op jouw recente bestelling bij Scheppach Shop? Laat dan een duidelijk geformuleerde review over dit bedrijf op onze website achter. Door te beschrijven waarom jij niet tevreden bent kunt je andere klanten wijzen op de voor- en nadelen van het bestellen van producten bij Scheppach Shop. Alleen op die manier ontstaat een duidelijk beeld over wat klanten hier te wachten staan. Vanzelfsprekend ben je ook welkom met een positieve Scheppach Shop review als je uitermate tevreden bent over de producten die je besteld hebt. Klanten die niet bekend zijn met de voorwaarden en kwaliteit van Scheppach Shop zullen blij zijn met jouw beoordeling en de ervaring die je met hen wilt delen.