prelved ervaringen en reviews van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Prelved

Wil je online tweedehands mode kopen of verkopen? Dan kan je natuurlijk bij diverse sites zoals marktplaats terecht maar als je op zoek bent naar gebruikte designer en vintage mode of die van de hand wilt doen dan heb je meer aan een website zoals Prelved. Op deze site hebben meer dan een half miljoen leden sinds 2012 mode, schoenen en accessoires gekocht en verkocht. Ben je geïnteresseerd in wat Prelved je te bieden heeft? Lees dan voordat je begint eerst de reviews van klanten op onze website. Door je hun opmerkingen en klachten over deze en andere online shops en marktplaatsen te tonen hopen we je het makkelijker te maken om voor de beste gewaardeerde site te kiezen.

Over Prelved.nl

Prelved

is pas sinds kort in het Nederlands beschikbaar en dat is te merken op de site. Een deel van de beschikbare informatie zoals de veelgestelde vragen en de contactmogelijkheden staan nog in het Duits en Engels vermeld. Je kunt via de site een e-mail sturen naar de klantenservice van Prelved als je problemen hebt tijdens het bestellen, een Prelved telefoonnummer wordt helaas nog niet vermeld. Je kunt ook direct chatten via de site of een bericht versturen via de Facebookpagina van deze online shop. Als je op elk moment toegang wilt hebben tot het assortiment of de spullen die je zelf te koop aanbiedt dan kun je de Prelved app downloaden.

De producten en diensten van Prelved

Het bekijken en plaatsen van tweedehands vintage en designer modeartikelen is bij Prelved gratis. Er zijn ontzettend veel producten verkrijgbaar en de verschillende productcategorieën zoals Mode, Tassen, Accessoires en sieraden maken het zoeken een stuk eenvoudiger. Wat mode betreft kun je kiezen uit onder andere zwemkleding, broeken, jassen en jurken. In de categorie schoenen vind je bijvoorbeeld laarzen, mocassins en pumps van exclusieve merken. Verder zijn er accessoires zoals hoeden, mutsen en sjaals te vinden net zoals verschillende soorten sieraden. Enkele van de merken die je hier terug zult vinden zijn Nike, Louis Vuitton, Michael Kors en Gucci.

Kopen en verkopen bij Prelved

Als koper kan je pas artikelen bestellen als je beschikt over een eigen account. De producten die je besteld kun je met veilige betaalmethodes afrekenen en tijdens het betalen staat vermeld wanneer je jouw bestelling kunt verwachten. Klanten die als verkoper van de site gebruik willen maken hebben de keuze uit een conciërge service en individuele verkoop. Prelved rekent een commissie tussen de 30 en 40% op de producten die je via de conciërge service verkoopt. Voor opmerkingen en commentaren over de manier van werken van deze online shop verwijzen we je naar de Prelved reviews op onze site.

Reviews en commentaren over Prelved

Natuurlijk kun jij als klant ook jouw beoordeling over Prelved bij ons kwijt. Elke review die bij op onze website gepubliceerd wordt, helpt ons om nog beter te laten zien wat klanten echt van de service en kwaliteit van deze online shop vinden. Door jouw ervaring maak je het voor potentiële klanten een stuk makkelijk om vooraf te bepalen of Prelved aan hun verwachtingen zal voldoen. Met jouw opmerkingen en commentaren is de vraag of Prelved betrouwbaar is een stuk eenvoudiger te beantwoorden.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review