Pim Tensen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Pim Tensen

Pim Tensen

is een Nederlandse webwinkel die zich specialiseert in car (en boten) audio, hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan speakers, subwoofers en versterkers. Pim Tensen is een specialist op het gebied van car hifi. Door dit specialisme heeft het bedrijf een ruim assortiment aan hoogstaande car hifi producten.

Wij zijn heel erg benieuwd naar wat jouw ervaring is met dit car audio bedrijf. Kun je ons bijvoorbeeld wat meer vertellen over de prijs-kwaliteitverhouding, of heb je contact gehad met de klantenservice en wil je hier iets over kwijt? Aan de hand van de informatie die je ons geeft door middel van reviews en/of beoordelingen kunnen anderen zich een objectief beeld vormen over dit bedrijf. Jouw reviews en beoordelingen worden dus zeer gewaardeerd.

Over Pim Tensen

Pim Tensen is jaren geleden ontstaan vanuit liefde voor auto's en audio in de Nederlandse plaats Badhoevedorp. Het bedrijf maakt onderdeel uit van moederbedrijf Concept 4 Cars B.V.. Ondertussen is Pim Tensen uitgegroeid tot één van de grootste car audio webwinkels in Nederland. In 2017 is het bedrijf van Badhoevedorp naar Ede verhuisd, zodat zij nog verder door konden groeien.

Producten en diensten van Pim Tensen

Pim Tensen is dus een bekende naam als het gaat om audio voor auto en maritieme hifi en audio. Maar wat kan je daar dan onder verstaan? Het bedrijf heeft een compleet assortiment aan speakers, versterkers, subwoofers en inbouw producten. Door hun ruime assortiment hebben zij voor (bijna) elke auto en boten de juiste producten. Pim Tensen werkt ook nog eens nauw samen met de inbouwspecialisten van moederbedrijf Concept 4 Cars. Deze samenwerking betekent specialistische audio kennis, advies en de mogelijkheid tot inbouw. Als je dus zelf geen zin hebt om je bestelde producten in te bouwen of je hebt de kennis niet, kan je je bestelde producten door een inbouwspecialist laten inbouwen.

Het bedrijf levert hun bestellingen in Nederland en België als je online hebt besteld en hebt gekozen voor verzending. Maar je kunt ook voor de optie "afhalen in Ede" kiezen. Dan ontvang je een e-mail zodra je bestelling bij het bedrijf klaar staat om opgehaald te worden. Let wel op dat je je identiteitsbewijs en orderbevestiging meeneemt, als je deze niet hebt kan het bedrijf namelijk niks meegeven.

Ervaringen, klachten en tips over Pim Tensen

Wij, van ReviewsBird Nederland, zijn heel erg benieuwd naar wat jouw ervaring nou precies is met dit bedrijf. Is alles echt zo simpel als dat ze willen doen geloven of klopt dit niet helemaal, of misschien zelfs helemaal niet? Met jouw ervaring kunnen we ons een goed beeld vormen van de service en kwaliteit van dit bedrijf. Hiermee kunnen we makkelijker bepalen of we met dit bedrijf in zee willen gaan of dat we dit bedrijf misschien beter links kunnen laten liggen voortaan. Laat dus vooral jouw ervaringen, klachten en tips over Pim Tensen achter op deze pagina van ons platform. Hiermee kan je weer andere potentiële klanten van Pim Tensen helpen om een goede keuze te maken. Alvast bedankt voor jouw reviews!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review