OS1st reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

OS1st

Tijdens het sporten — of dat nou voetballen, wandelen of hardlopen is — verg je vaak veel van je lichaam. Wellicht dat je wilt investeren in producten die je bij een herstelproces bij blessures kunnen helpen, of simpelweg artikelen die helpen je lichaam in een perfecte staat te houden. Dan is het misschien wel interessant om te kijken naar OS1st.

Alleen helpen hun artikelen wel écht? Wat kun je in de realiteit van OS1st verwachten en eisen. Hoe zijn ervaringen van kopers die al eens eerder bij ze hebben besteld? Deze vragen spelen een aanzienlijk belangrijke rol tijdens het plaatsen van je bestelling. Vandaar dat je over dit soort vragen meer kunt leren op ons platform, lees dan reviews en ervaringen van andere consumenten.

Wat is OS1st

OS1st is onderdeel van PD-care te Scherpenzeel. Ze specialiseren in diverse producten, maar wel met een zelfde doel: bijdragen aan een gezonder lichaam, met name handen, voeten, benen en armen. OS1st werkt samen met Pedimarkt, op hun website kan je ook alle producten van OS1st vinden. Dat is niet het enige bedrijf waar ze samen mee werken, ze werken namelijk ook samen met Suecos, waar schoenen en klompen van hen worden aangeboden. Daarnaast werken ze samen met ING Source om producten te ontwikkelen die speciaal bij het herstellen van blessures van pas komen. Mede hierom kan je volgens OS1st op een gegarandeerde kwaliteit rekenen, waarbij je ervan uit kunt gaan dat ze ‘’ook voor u het effect hebben dat u mag verwachten.’’

Producten en leveringen van OS1st

Wat kan je nou allemaal vinden op hun website? Hun assortiment bestaat op dit moment uit diverse producten (vaak compressie kleding) in de volgende categorieën: Voet, Enkelbrace, Kuit, Kniebrace, Bovenbeen, Elleboog Brace, Polsbrace en Foot Gym. Zo kan je bij ‘voet’ de FS4 Korte hielspoor sokken kopen, bij ‘kuit’ de CS6 Kuit Compressie tube en bij ‘bovenbeen’ de QS4 Quad compressie bandage. Tijdens het zoeken naar producten kan je op prijs en alfabetische volgorde filteren.

Verzendingen zijn gratis vanaf €50. Als je voor 16:00 besteld wordt diezelfde dag je verzending verstuurd. Het bedenktermijn is momenteel 30 dagen, maar heeft enkele eisen (neem die dus in acht).

OS1st Blog

Nog niet helemaal zeker wat je van de producten van OS1st kunt verwachten? Of wil je simpelweg nieuwe informatie opdoen, over hoe je blessures kunt voorkomen en je lichaam gezonder kunt houden? Dan kan je blog artikelen op hun website lezen, die over dit soort onderwerpen gaan. Ook heb je de optie om bij deze artikelen een reactie te plaatsen, bijvoorbeeld een vraag. Ook kan je de toevoeg datum van de artikelen zien, zo kan je makkelijk weten of ze recentelijk zijn geschreven.

Schrijf een review over OS1st

Al ooit een van de compressie producten van OS1st gekocht, of gebruik je nu de KS7 Compressie kniebrace om je blessure te verhelpen? Dan zijn we benieuwd naar jouw mening over OS1st en hoe jij hun hebt ervaren! Laat hier bij wens een review achter, daar help je ook andere (potentiele) geïnteresseerde consumenten mee. Meer leren over OS1st, of andere ondernemingen? Lees dan de beoordelingen en reviews van consumenten die al eens eerder bij hun hebben besteld.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review