Mobvoi reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Mobvoi

In een wereld die steeds digitaler word wil iedereen graag de nieuwste technologische snufjes hebben. Smartwatches, smartphones en andere consumentenelektronica zijn niet aan te slepen. Eén van de bedrijven die consumentenelektronica verkoopt is Mobvoi.

Mobvoi is een van origine Chinees technologisch bedrijf met het hoofdkantoor ook in Peking, China. China is hun grootste markt maar ook in Europa krijgt het bedrijf langzaam voet aan de grond. Op deze pagina van ReviewsBird lees jij alle in's en out's over het Chinese bedrijf. Dit zodat jij een bewuste keuze kunt maken voordat je een eventuele aankoop doet.

Over Mobvoi

Mobvoi, voluit ook wel Mobvoi Information Technology Company Limited, werd opgericht in oktober van 2012 door Zhifei Li. In mei van 2013 bracht het bedrijf hun Voice Search-service uit, die wordt gebruikt in de populaire berichten app WeChat. Het jaar daarop, 2014, lanceerde Mobvoi hun onafhnkelijke voice search-app genaamd Chumenwenwen die meer dan zestig verticale domeinen bestrijkt en verschillende soorten alledaagse informatie biedt. Tot de kernteamleden van het bedrijf behoren ex-Googlers, AI-experts, voormalige Nokia medwerkers en onderzoekers van topuniversiteiten zoals bijvoorbeeld Harvard en Cambridge. Sinds de oprichting heeft Mobvoi vijf financieringsrondes opgehaald die hebben geleid tot een totaal fondsenwervingsbedrag van 75 miljoen Amerikaanse dollars.

Producten en diensten van Mobvoi

Mobvoi is dus een technologisch bedrijf dat zich specialiseert in consumentenelektronica en Chinese spraakherkenning, natuurlijke taalverwerking en verticale zoektechnologie in huis. In 2014 bracht Mobvoi hun meest bekende eigen Android-gebaseerde smartwatch-besturingssysteem uit: De Mobvoi TicWear OS by Google 1.0. Mobvoi werkte samen met Frog Design om deze TicWatch uit te brengen. In juni van 2015 lanceerde Mobvoi TicWatch in China met TicWear 3.0. Mobvoi's smartwatch, de TicWatch, staat op de eerste plaats in de verkoop van Android smartwatches in China, na Apple Watch. TicWatch heeft meer dan honderd duizend gebruikers en meer dan honderd miljoen verkopen. Inmiddels zijn er ook meerdere varianten van de smartwatch verkrijgbaar, zoals bijvoorbeeld de Mobvoi TicWatch pro 3.

Garantiebeleid van Mobvoi

Mobvoi biedt een beperkte garantie aan als je het product of de producten van Mobvoi op hun officiele website hebt gekocht of als je het product hebt gekocht bij een geautoriseerde wederverkoper. Producten die bij andere verkopers of bronnen zijn gekocht vallen niet onder deze garantie. Mobvoi garandeert dat het product of de producten bij normaal gebruik vrij zijn van defecten in materialen en vakmanschap gedurende een periode van twee jaar vanaf de datum waarop je het product ontvangt. Na die twee jaar vervalt de garantieperiode dus.

Aanbevelingen, klachten en tips over Mobvoi

Heb jij nou onlangs een product aangeschaft bij Mobvoi? Laat dan even jouw ervaring met het bedrijf achter op deze pagina van ReviewsBird. Is het allemaal echt zo mooi als het bedrijf je laat geloven, of vallen hun producten bijvoorbeeld heel erg tegen? Laat even jouw ervaring achter door middel van een review en/of beoordeling. Het maakt niet uit of het aanbevelingen, klachten of tips zijn. Alles is welkom, hier kan je andere potentiele kopers van Mobvoi mee helpen. Alvast bedankt dus voor het delen van jouw mening.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review