Mobistoxx

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Mobistoxx

Is het verstandig om meubels en accessoires zonder ze getest te hebben online te kopen. Ze zien er op de foto's van de diverse online shops natuurlijk mooi uit maar hoe staan ze bij je eigen interieur en hoe zit het met de kwaliteit? Consumenten die al ervaring hebben met het online bestellen van dit soort producten delen hun ervaringen en commentaren in de reviews die je op onze website kunt lezen. Daar vind je meer informatie over de manier waarop bedrijven hun producten leveren en met klachten van klanten omgaan. Een van de online shops die in onze reviews genoemd wordt is Mobistoxx, een webshop die eigendom is van Acaza BVBA, een bedrijf uit het Belgische Heule.

Over Mobistoxx

Het feit dat Mobistoxx in België gevestigd is hoeft geen probleem te zijn, toch is het goed om vooraf te weten wat je te wachten staat. Zo is het bijvoorbeeld prettig om te weten dat Mobistoxx betalingen via creditcard, PayPal en iDEAL accepteert. De Mobistoxx salontafel of kledingkast die je bestelt kun je dus veilig en zonder zorgen afrekenen. Voor de levering van een bestelling betaal je extra bezorgkosten. Je kunt de website van Mobistoxx raadplegen voor de tarieven of contact opnemen met de klantenservice die schriftelijk en telefonisch bereikbaar is. Heb je de behoefte om te weten of andere klanten Mobistoxx betrouwbaar vinden? Lees dan hun Mobistoxx reviews en ervaringen op onze website. Daar vind je ook extra informatie over hoe zij het retourneren van bestellingen ervaren hebben.

De producten en diensten van Mobistoxx

Deze online shop verkoopt diverse soorten meubels en accessoires. Zo kun je hier onder andere shoppen als je op zoek bent naar een Mobistoxx hoogslaper, dressoir of tv meubel. In totaal worden er meer dan 6000 verschillende producten aangeboden in deze online meubelwinkel. Deze online shop bestaat al sinds 2008 en is nog steeds een familiebedrijf. De medewerkers doen er daarom ook online alles aan om je van het juiste advies te voorzien als je een keuze wilt maken uit een van de vele Mobistoxx kasten die er te koop zijn. Met de aangeboden producten kun je iedere ruimte, van slaapkamer tot kinderkamer compleet opnieuw inrichten.

Reviews en ervaringen over Mobistoxx

Het is logisch dat mensen die onbekend zijn met deze Belgische online shop heel graag willen weten wat hen te wachten staat. Help hen door jouw Mobistoxx review op onze website te publiceren. Op die manier laten we samen zien of Mobistoxx betrouwbaar is en wat jij de positieve en negatieve kanten vind van het bestellen van producten bij deze online meubelwinkel. Met jouw beoordeling kun je de twijfel bij veel van dit soort klanten wegnemen door simpelweg jouw ervaring met de aangeboden producten te delen. Hoe zit het bijvoorbeeld met de kwaliteit, hoe snel en goed worden de producten geleverd en hoe kun je producten retourneren zijn slecht enkele vragen die jij met jou Mobistoxx review kunt beantwoorden. Je wordt bij voorbaat bedankt voor het delen van jouw beoordeling.

Ben je nieuwsgierig naar andere woonwinkels? Bezoek onze pagina met AVH-Outdoor reviews en Deurengigant reviews om er achter te komen wat men van hun meubels en service vindt. Om te voorkomen dat je meubels koopt met een lage kwaliteit of bij een bedrijf met een slechte service is het van belang aandacht te besteden aan online reviews. Door het lezen van andermans recencies, ervaringen, beoordelingen en klachten, bijvoorbeeld op onze pagina met Loberon reviews, kan je je goed voorbereiden voordat je een deur meubel voor je huis of tuin koopt.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!