Marantz reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Marantz

Een goede geluidsinstallatie zorgt ervoor dat je op de best mogelijke manier van je lievelingsmuziek en films kunt genieten. Er zijn talloze aanbieders die hifi apparatuur te bieden hebben en er is Marantz. Deze onderneming werd in 1953 in de Verenigde Staten opgericht en is tegenwoordig een wereldspeler op het gebied van geluid. Je kunt op onze website voor twee dingen over Marantz terecht. Als je producten van deze producent wilt aanschaffen kun in de reviews van consumenten lezen hoe zij de service en kwaliteit van het bedrijf waarderen. Heb jij als klant al ervaring met de aangeboden producten? Laat dan zelf een Marantz review bij ons achter.

Over Marantz

Saul Marantz was in het begin van de jaren vijftig in New York op zoek naar een muzieksysteem dat aan zijn eisen voldeed. Met zijn kennis van elektrotechniek bouwde bij de Marantz Audio Consolette, een nieuw soort hifi-versterker. Hij kon toen nog niet weten dat dat de basis zou vormen tot wat de Marantz Audio Company tegenwoordig is. Het bedrijf verkoopt inmiddels wereldwijd de diverse producten uit het assortiment en als Nederlandse klant kun je lekker makkelijk gebruik maken van Marantz.com/nl.

Marantz klantenservice

Op Marantz nl vind je alle informatie die je nodig hebt om er zonder al te veel moeite een bestelling te kunnen plaatsen. Voordat je een Marantz versterker of receiver gaat bestellen kun je de gebruikersvoorwaarden bekijken, de locatie van een dealer in Nederland zoeken en de klantenservice bereiken op 040 - 2507800. De medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur telefonisch en via webshop@marantz.com bereikbaar. Bovendien is deze webshop te vinden op Facebook en Instagram met nieuwe producten, aanbiedingen en kortingen.

De producten en diensten van Marantz

De producten die Marantz verkoopt zijn verdeeld in duidelijke productcategorieën zoals Versterkers, AV receivers, AV componenten, Platenspelers en meer. Liefhebbers van audio-apparatuur weten dan ook direct in welke categorie zij de artikelen kunnen vinden die zij bij deze online shop zoeken. Veel van deze klanten kiezen onder meer voor de Marantz nr1200 receiver, een slank apparaat dat in ieder interieur past. Dit apparaat wordt vaak gecombineerd met de Marantz PM6007, een versterker met digitale connectiviteit of de cd-speler van het merk, de CD 6007.

Marantz betaalmethodes

Om het klanten zo prettig en veilig mogelijk te maken biedt Marantz een aantal veilige betaalmethodes om een online bestelling af te kunnen rekenen. Zo kun je onder andere gebruik maken van iDEAL, creditcard en Apple Pay.

Marantz Garantie

Op alle Marantz producten die je online of bij een geautoriseerde Marantz dealer koopt krijg je minstens twee jaar garantie. Voor producten uit de Premiumrange krijg je zelfs drie jaar garantie. Bewaar daarom goed het aankoopbewijs nadat je eenmaal je nieuwe Marantz PM 8006 versterker of Na6006 ontvangen hebt.

Reviews en commentaren over Marantz

Wil jij als klant jouw Marantz ervaring met anderen delen? Laat in dat geval een beoordeling met een maximaal aantal van 5 sterren op onze website achter. Met jouw Marantz review kun je andere consumenten op de hoogte brengen van de werkwijze van het bedrijf en de manier waarop de klantenservice met de wensen en klachten van klanten omgaat. Aan de hand van alle Marantz reviews die met ons gedeeld worden zijn wij in staat om duidelijk te laten zien of Marantz betrouwbaar is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review