Magicshop.nl

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Magicshop.nl

Illusionisten en goochelaars vertellen natuurlijk helemaal niet graag hoe zij hun goocheltrucjes uitvoeren of op magische wijze zomaar dingen laten verdwijnen. Maar ook een goochelaar kan zijn publiek pas echt inpakken als hij over de juiste materialen beschikt. Dat kan hij gelukkig kopen bij de goochelwinkel Magicshop.nl. Ook jij kunt daar als beginnend goochelaar terecht voor alle spullen die je nodig hebt om een leuke show neer te zetten. De Magicshop.nl verkoopt de aangeboden producten online en in de fysieke winkel in Heemskerk. Wil je weten wat andere klanten over het assortiment van deze aanbieder te zeggen hebben? Lees dan hun reviews op onze website.

Over Magicshop.nl

Als je de producten eest in de winkel wilt gaan bekijken dan is het aan te raden om telefonisch of schriftelijk een afspraak te maken. De medewerkers van Magicshop.nl zijn namelijk vaak bezig met het geven van goochelworkshops, optredens en goochellessen en kunnen daardoor niet altijd klanten ontvangen. Natuurlijk staat de meest belangrijke informatie over hoe je producten kunt bestellen en betalen gewoon op de site. De Magicshop.nl heeft bovendien het Webshop Keurmerk en biedt veilig afrekenen met onder andere iDEAL en PayPal. De bestellingen die je online plaatst worden in de meeste gevallen de volgende werkdag al bij je thuis bezorgd. Wil je weten hoe je verkeerd bestelde producten naar Magicshop.nl retour moet sturen? Bekijk de instructies op de website van Magicshop en lees voor het gemak de commentaren van andere klanten op onze website. Zo krijg je een duidelijk beeld van wat je in dat geval te wachten staat.

De producten van Magicshop.nl

Naast goocheltrucs kun je bij Magicshop.nl ook boeken en Dvd's bestellen met uitleg over hoe je al die trucjes tot een goed einde brengt. Het is natuurlijk hartstikke leuk als je Magicshop.nl kaarttrucs besteld maar als je ze niet tot een goed einde weet te brengen sta je daar maar mooi. Magicshop.nl verkoopt zelfs goochelstokken, goocheltafels en allerlei andere goochel accessoires om er een echte show van te maken. Ben je een liefhebber van jongleren? Magicshop biedt een grote keuze aan producten zoals yoyo's, jongleerringen en diabolo's. Op de site vind je bovendien extra informatie over de beste goocheltrucs van het jaar, krijg je tips en zie je wanneer er workshops gegeven worden.

Reviews en commentaren over Magicshop.nl

Zelfs Magicshop.nl lukt het niet om klachten van klanten te laten verdwijnen. Het is echter wel te hopen dat ze die op een zo correct mogelijke manier oplossen. En daar kun jij als klant van deze online shop meer over zeggen. Deel daarom jouw Magischop.nl review op onze site zodat potentiële klanten weten hoe deze webwinkel met consumenten en hun klachten omgaat. Wat zijn de plus- en minpunten van deze webwinkel? Welke kwaliteit hebben de geleverde producten? Hoe goed zijn de goochelworkshops? Zijn producten makkelijk naar Magicshop.nl retour te sturen? Jij kunt met jouw beoordeling antwoord op al deze en andere vragen geven. Nieuwe klanten zijn je bij voorbaat dankbaar dat je jouw ervaring met hun wilt delen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review