Luksusbaby

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 6
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

9
100.0% zou hier weer kopen

Luksusbaby

Online shoppen voor kinderkleding kan een hele opgave zijn. Niet alleen wil je natuurlijk de mooiste kleren voor je kinderen ook wil je zeker weten dat de producten die je bestelt van goede kwaliteit zijn en tegen een stootje kunnen. Het grote aantal online shops dat kinderkleding en schoenen verkoopt maakt de keuze ook niet makkelijker. Reviews van andere klanten kunnen je in dit geval helpen. Door de commentaren en ervaringen van anderen op onze website te lezen krijg je een goed beeld over de diverse aanbieders en hun voorwaarden. Zelfs als je twijfelt of het wel een goed idee is om de kleding voor je kinderen bij een buitenlandse online shop zoals Luksusbaby in Denemarken te kopen kom je alles te weten wat belangrijk is.

Over Luksusbaby

Net zoals veel online shops is ook Luksusbaby op een zolderkamertje ontstaan. Door de grote vraag was er al snel meer ruimte nodig en verhuisde het bedrijfje naar een groter pand in Aalborg. Door de constante groei zijn er nu zelfs winkels in deze stad en Aarhus. Maar daar heb je als Nederlandse online klant weinig aan. Hoe helpt Luksusbaby jou als je vragen hebt of meer wilt weten over de kinderkleding die er verkocht wordt? De website van Luksusbaby is Engelstalig en de informatie die er staat over bestellingen en het retour sturen van producten dus ook. Je kunt per e-mail contact opnemen met de klantenservice of bellen naar het Deense telefoonnummer dat op de site te vinden is. De producten die je in deze online shop bestelt kun je onder andere betalen met creditcard en PayPal.

Welke kinderkleding kun je bij Luksusbaby bestellen?

Luksusbaby

verkoopt kinderkleding voor jongens en meisjes in de leeftijdscategorie van 0 tot 16 jaar. Je kunt jouw dochter bijvoorbeeld leuk aankleden met jurkjes, truien, broeken en T-shirts van uiteenlopende merken. Draagt jouw stoere jongen graag spijkerbroeken of gympen? Ook die zijn er bij Luksusbaby volop verkrijgbaar. Het grote aantal marken maakt het onmogelijk ze allemaal te noemen maar Diesel, Ecco en Birkenstock zijn er enkele van. Ook worden er inmiddels andere producten zoals kinderstoelen en speelmatten voor kinderen aangeboden door Luksusbaby. Wil je weten wat andere klanten te melden hebben over de producten en het bezorgen ervan? Lees dan hun Luksusbaby reviews op onze website. Zij die hun ervaring op die manier delen laten je precies weten wat je te wachten staat.

Reviews en ervaringen van Luksusbaby

Als klant van Luksusbaby die onlangs nog producten heeft besteld ben jij de aangewezen persoon om nieuwe klanten met jouw ervaring te wijzen op de voor- en nadelen van Luksusbaby. Vertel in jouw beoordeling wat jij vindt van de kwaliteit van de producten. Komt de kwaliteit overeen met de omschrijvingen en foto's op de site? Worden bestellingen zo snel bezorgd als vermeld tijdens het betalen? Hoe makkelijk kun je klachten indienen en vragen stellen aan de Engelssprekende medewerkers? Laat jouw Luksusbaby review op onze site achter zodat we met elkaar aan kunnen tonen hoe deze online shop scoort ten opzichte van andere online kledingwinkels.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

L
Levi de Nijs 1 jaar geleden
9
Ik heb onlangs een product gekocht bij Luksusbaby en ben heel tevreden over mijn customer experience! De website was gemakkelijk te navigeren en ik vond het erg handig dat er zoveel verschil...

Alle reviews ( 1 )

Geweldige ervaring bij Luksusbaby

Ik heb onlangs een product gekocht bij Luksusbaby en ben heel tevreden over mijn customer experience! De website was gemakkelijk te navigeren en ik vond het erg handig dat er zoveel verschillende soorten babyproducten beschikbaar waren. Het bestellen ging snel en zonder problemen, dus binnen no-time had ik mijn bestelling geplaatst. Wat mij vooral opviel aan de service van Luksusbaby was de snelle verzending. Mijn bestelling arriveerde slechts twee dagen later al bij mij thuis, wat ontzettend fijn is als je net zoals ik niet lang kunt wachten op een nieuw product. Over het product zelf kan ik ook alleen maar positief zijn - het voldeed precies aan mijn verwachtingen. Ik zou Luksusbaby dan ook zeker aanraden aan andere klanten die op zoek zijn naar kwalitatieve babyproducten met een goede service!

L
Levi de Nijs 1 jaar geleden
Bestellen
6
Service
10
Prijs
10
Bezorging
10
Totaal
9
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review