Luksusbaby

Alle reviews

Luksusbaby

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Large
Large

Kleding en merchandise bieden ons de mogelijkheid om ons te onderscheiden van de rest. Of je nou houdt van casual, atletische, vintage, etc. kledin...

Logo IKenIK
IKenIK

Shoppen is altijd leuk, Speciaal als het voor de kleintjes is. Wie vindt het nu niet leuk om de kinderen of kleinkinderen te verwennen. Of misschie...

Logo De Grote Speelgoedwinkel
De Grote Speelgoedwinkel

Met je kinderen speelgoed kopen in een echte speelgoedwinkel kan op zijn zachtst gezegd een behoorlijke uitdaging zijn. De kinderen en jij krijgen ...

Logo Wiggle
Wiggle

Wiggle is een (online) sportzaak in Engeland. In Nederland wisten we allang dat fietsen de beste manier van vervoer is: goedkoop, milieuvriendelijk...

Luksusbaby

Online shoppen voor kinderkleding kan een hele opgave zijn. Niet alleen wil je natuurlijk de mooiste kleren voor je kinderen ook wil je zeker weten dat de producten die je bestelt van goede kwaliteit zijn en tegen een stootje kunnen. Het grote aantal online shops dat kinderkleding en schoenen verkoopt maakt de keuze ook niet makkelijker. Reviews van andere klanten kunnen je in dit geval helpen. Door de commentaren en ervaringen van anderen op onze website te lezen krijg je een goed beeld over de diverse aanbieders en hun voorwaarden. Zelfs als je twijfelt of het wel een goed idee is om de kleding voor je kinderen bij een buitenlandse online shop zoals Luksusbaby in Denemarken te kopen kom je alles te weten wat belangrijk is.

Over Luksusbaby

Net zoals veel online shops is ook Luksusbaby op een zolderkamertje ontstaan. Door de grote vraag was er al snel meer ruimte nodig en verhuisde het bedrijfje naar een groter pand in Aalborg. Door de constante groei zijn er nu zelfs winkels in deze stad en Aarhus. Maar daar heb je als Nederlandse online klant weinig aan. Hoe helpt Luksusbaby jou als je vragen hebt of meer wilt weten over de kinderkleding die er verkocht wordt? De website van Luksusbaby is Engelstalig en de informatie die er staat over bestellingen en het retour sturen van producten dus ook. Je kunt per e-mail contact opnemen met de klantenservice of bellen naar het Deense telefoonnummer dat op de site te vinden is. De producten die je in deze online shop bestelt kun je onder andere betalen met creditcard en PayPal.

Welke kinderkleding kun je bij Luksusbaby bestellen?

Luksusbaby verkoopt kinderkleding voor jongens en meisjes in de leeftijdscategorie van 0 tot 16 jaar. Je kunt jouw dochter bijvoorbeeld leuk aankleden met jurkjes, truien, broeken en T-shirts van uiteenlopende merken. Draagt jouw stoere jongen graag spijkerbroeken of gympen? Ook die zijn er bij Luksusbaby volop verkrijgbaar. Het grote aantal marken maakt het onmogelijk ze allemaal te noemen maar Diesel, Ecco en Birkenstock zijn er enkele van. Ook worden er inmiddels andere producten zoals kinderstoelen en speelmatten voor kinderen aangeboden door Luksusbaby. Wil je weten wat andere klanten te melden hebben over de producten en het bezorgen ervan? Lees dan hun Luksusbaby reviewsop onze website. Zij die hun ervaring op die manier delen laten je precies weten wat je te wachten staat.

Reviews en ervaringen van Luksusbaby

Als klant van Luksusbaby die onlangs nog producten heeft besteld ben jij de aangewezen persoon om nieuwe klanten met jouw ervaring te wijzen op de voor- en nadelen van Luksusbaby. Vertel in jouw beoordeling wat jij vindt van de kwaliteit van de producten. Komt de kwaliteit overeen met de omschrijvingen en foto's op de site? Worden bestellingen zo snel bezorgd als vermeld tijdens het betalen? Hoe makkelijk kun je klachten indienen en vragen stellen aan de Engelssprekende medewerkers? Laat jouw Luksusbaby review op onze site achter zodat we met elkaar aan kunnen tonen hoe deze online shop scoort ten opzichte van andere online kledingwinkels.