Light Matters

Alle reviews

Light Matters

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

Light Matters

Je hebt de review pagina voor Light Matters gevonden. Je vindt hier de ervaring en reviews van klanten van deze lichtspecialist. En als jij toevallig ook één van die klanten bent dan willen we jou vragen om ook jouw ervaring en review met ons te delen. Je helpt hiermee anderen die overwegen om bij deze winkelverlichting aan te schaffen. 

Light Matters is een lichtspecialist waar je verlichting kunt kopen van bekende merken zoals Flos, Tom Dixon en Artimede. En van praktische verlichting tot decoratieve verlichting.

Vertel wat je vindt van deze onderneming en of je van plan bent om hier in de toekomst nogmaals verlichting aan te schaffen. Jouw ervaring en mening kan anderen helpen bij het maken van een besluit. Er zijn heel wat winkels waar je verlichting kunt kopen, maar waarom zouden anderen bij Light Matters moeten bestellen?

Over Light Matters
Light Matters is een Amsterdamse onderneming met een fysieke en online winkel. Het bedrijf is in 2019 opgericht door Leon de Haas. Hij begon ooit samen met zijn partner Anne de Jongh met het bedrijf Direct Design. Dit bedrijf hebben ze in 2014 aan fonQ verkocht. 

De missie van Light Matters is om mensen bewust te maken van het belang van goede verlichting en het hebben van een lichtplan. Ze hebben ervoor gekozen om zowel een fysieke als online winkel te openen. Volgens Leon willen sommige mensen namelijk lekker browsen op internet, en anderen willen deskundig advies van een specialist. Volgens Leon is het de combinatie die het bedrijf groot zal maken. 

De eigenaar van het bedrijf begrijpt dat de aanschaf van een lamp een kostbare aangelegenheid kan zijn. Dit is dan ook een van de redenen dat mensen toch af en toe naar de winkel willen komen. ‘Mensen willen een vertrouwd gezicht zien’. 

Producten en diensten van Light Matters
Bij Light Matters kun je terecht voor de aanschaf van alles op het gebied van verlichting. Dus niet alleen de lampen, maar ook een lichtplan. Een lichtplan is een plan voor de verlichting in je hele huis. Wil je bijvoorbeeld diffuus licht, direct licht, of indirect licht. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor spotjes in een kast, een romantische kandelaar of een gedimde schemerlamp. Iemand van Light Matters kan bij je thuis komen om een lichtplan samen te stellen. Als je alle lampen bij dit bedrijf koopt is het lichtplan volledig gratis. 

Uiteraard kun je ook losse lampen kopen. Een bureaulamp voor de studieplek van je kinderen, een vrolijke kinderlamp, of iets chiquers als een kroonluchter of vloerlamp. Of wat dacht je van akoestische verlichting? Dit is verlichting die niet alleen zorgt voor licht in huis maar ook zorgt dat je huis minder galmt. 

Je kunt hier niet alleen terecht voor binnenverlichting, maar ook voor verlichting in de tuin. Denk hierbij aan grondspots, muurlampen en hanglampen voor onder een afdak. Bij Light Matters kun je ook terecht voor LED-verlichting.

Ervaringen, klachten en tips over Light Matters
Vertel ons wat je vindt van de online winkel van Light Matters zodat anderen zichzelf een beeld kunnen vormen van dit bedrijf. Het uiteindelijke doel van jouw review is om vraagtekens weg te nemen bij potentiële klanten van Light Matters.