LEDshop Groenovatie

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

LEDshop Groenovatie

Tegenwoordig is iedereen steeds meer met het klimaat bezig, of het nou gaat om grote bijdrages zoals zonnepanelen leggen op je dak, meedoen aan windmolensprojecten of je auto verkopen of dat het gaat om kleine bijdragen zoals bijvoorbeeld korter douchen en duurzamere verlichting aanschaffen.

Bij LEDshop Groenovatie kan jij terecht voor LED verlichting en andere duurzame groene producten. Heb jij al eens eerder een ervaring gehad met LEDshop Groenovatie en wil je een review achterlaten? Of wil je juist de beoordelingen van andere mensen lezen? Dan kan je terecht op deze pagina van ReviewsBird.

Over LEDshop Groenovatie

LEDshop Groenovatie runt zijn bedrijf vanuit de Friese plaats Joure. Het bedrijf is opgericht met de visie om duurzamere producten te leveren. Het bedrijf is daarom niet alleen een groothandel maar ook echt een specialist in duurzame groene producten. Het bedrijf heeft een directe lijn met de fabrikant van duurzame LED verlichting, waardoor de prijzen die LEDshop Groenovatie aanbieden ook echt vele malen lager zijn dan de prijzen van hun directe concurrenten. Bij LEDshop Groenovatie kan je zowel als particulier als als zakelijke klant terecht. Als je een zakelijke klant bent kan je terecht op de bedrijfswebsite van het bedrijf.

Producten en diensten van LEDshop Groenovatie

Als mensen het hebben over energiezuinige en milieuvriendelijke verlichting, dan spreekt men over LED verlichting. Groenovatie is een gecertificeerde webwinkel, met als specialisatie hoogwaardige LED verlichting, voor zowel bedrijven als particulieren. LED spots, LED (gloei)lampen, LED TL buizen, en nog veel meer kan je allemaal in het assortiment van het bedrijf terugvinden. De webwinkel is aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg, wat het hoogste kwaliteitskeurmerk voor webshops is. Dit zorgt er dus voor dat jij vertrouwd en veilig online je LED verlichting bij LEDshop Groenovatie kan kopen.

Als aanbieder van al deze duurzame producten zorgt LEDshop Groenovatie ook voor een degelijke advisering, licht- en besparingsberekeningen en uiteraard zorgt het bedrijf ook voor de installatie van hun producten. Er zijn verschillende installatiewerkzaamheden die de webwinkel voor jou uit kan voeren. Zo kunnen ze bijvoorbeeld isolerende en inbraakwerende raamfolie aanbrengen, verschillende soorten armaturen installeren en nog veel meer.

Kortingscodes van LEDshop Groenovatie

Natuurlijk vraag je je ook af hoe jij de beste deal kan doen bij LEDshop Groenovatie, het bedrijf biedt altijd wel een paar producten aan in de OP = OP sectie op de website waar ze flink afgeprijs worden aangeboden. Daarnaast krijg je als je je inschrijft voor de nieuwsbrief alle leuke kortingen en acties in je e-mail.

Aanbevelingen, klachten en tips over LEDshop Groenovatie

Wij zijn heel benieuwd wat jouw ervaring is met dit bedrijf. Is alles echt zo simpel als dat ze willen doen geloven of klopt dit niet helemaal? Met jouw ervaring kunnen we ons een goed beeld vormen van de service en kwaliteit van dit bedrijf. Laat dus vooral jouw reviews en/of beoordelingen achter op deze pagina van ReviewsBird. Vertel ons bijvoorbeeld of de lampen waterdicht waren, of hoe de accu's van de verlichting zijn. Hiermee kunnen wij namelijk makkelijker bepalen of we met dit bedrijf in zee willen gaan.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review