Lampdirect

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 8

Totaal

9.5
100.0% zou hier weer kopen

Lampdirect

De naam zegt het eigenlijk al, Lampdirect specialiseert zich dus in verlichting. Dit doen zij geheel online via de website Lampdirect.nl. De focus bij het bedrijf ligt vooral op het bieden van duurzame, voordelige en energie-efficiënte lichtoplossingen voor bedrijven en particuliere klanten. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Lampdirect lezen of u kunt uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment weet waar u aan toe bent.

Over Lampdirect

Lampdirect bestaat inmiddels al meer dan 25 jaar, ze hebben dus ook al zo lang ervaring in de lichtindustrie. Het bedrijf verkoopt producten die zijn ontworpen door hoogstaande merken zoals Philips, Noxion en Osram. Hierdoor kunnen zij efficiëntie, duurzaamheid en veiligheid van hoog niveau garanderen. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd vlakbij Eindhoven, wat ook wel de lichtstad wordt genoemd. Tevens is dit de locatie van vooraanstaande bedrijven zoals Noxion en Philips. In een paar jaar tijd is het bedrijf gegroeid van 25 werknemers tot meer dan twee honderd met inmiddels vestigingen in Nederland, Duitsland, Frankrijk en Taiwan.

Producten en Diensten van Lampdirect

De missie van het bedrijf is om Europese bedrijven te helpen met groener worden door middel van slimme LED verlichting. Zij focussen zich dus voornamelijk op de business-to-business (B2B) markt maar verkopen wel ook aan particulieren. Het bedrijf gelooft dat groei alleen mogelijk is wanneer we verantwoording nemen voor onze planeet. Door over te stappen op LED verlichting, kunnen we gezamelijk het totale energieverbruik en daarmee de CO2 uitstoot van industrieën en huishoudens drastisch verminderen. Vergeleken met conventionele lichtbronnen produceren LED lampen namelijk geen hitte of schadelijke UV uitstraling. Daarnaast zijn ze honderd procent kwikvrij en gaan ze twintig keer langer mee dan conventionele lichtbronnen.

Omdat Lampdirect zich voornamelijk op de B2B markt richt hebben zij speciale voordelen voor zakelijke klanten. Zo krijgt u een overzichtelijk zakelijk account met daarin alle benodigde informatie per vestiging of filiaal. Denk hierbij aan bijvoorbeeld overzichtelijke bestellijsten, bestelhistorie, offertes en facturen exclusief BTW. Het bedrijf kan u voorzien van offertes en tailor-made lichtplannen voor elke situatie. Vanwege de constante voorraad kan het bedrijf meestal uw nieuwe verlichting binnen 24 uur bij u af leveren. Doordat Lampdirect alles online doet en regelt, probeert het bedrijf alle verlichtingsproducten tegen zeer scherpe condities aan te bieden.

Aanbevelingen, klachten en tips over Lampdirect

Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over Lampdirect? ReviewsBird is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Lampdirect op ReviewsBird te delen. Ook kunt u op ReviewsBird de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Lampdirect vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Lampdirect of laat uw eigen ervaring door middel van een review over Lampdirect nu achter.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

H
Huijbrechts 1 jaar geleden
9.5
Ik heb onlangs Lampdirect ontdekt en ik ben zeer tevreden over mijn ervaring daar. Ik was op zoek naar LED verlichting voor mijn kantoor en kwam terecht op hun website, waar ik een breed sca...

Alle reviews ( 1 )

Ik heb onlangs Lampdirect ontdekt en ik ben zeer tevreden over mijn ervaring daar. Ik was op zoek naar LED verlichting voor mijn kantoor en kwam terecht op hun website, waar ik een breed scala aan opties vond voor zowel zakelijk gebruik als particuliere toepassingen. Wat me vooral aansprak was het professionele advies dat ze boden, omdat ik niet veel afwist van LED-verlichting. Het bestelproces was snel en gemakkelijk, zonder gedoe of vertragingen. De levering was ook erg snel - ik had het pakket binnen 2 dagen in huis! Bovendien waren de prijzen redelijk in vergelijking met andere online winkels die ik bekeken heb. Sinds de installatie van mijn nieuwe LED-verlichting zijn mijn energiekosten gedaald en hebben we meer licht in ons kantoor wat heeft geleid tot prettigere werkomstandigheden voor al onze medewerkers. Kortom, Lampdirect is zeker een aanrader wanneer je hoogwaardige LED- of TL-verlichting zoekt tegen betaalbare prijzen.| | | Uitstekende service bij Lampdirect

H
Huijbrechts 1 jaar geleden
Bestellen
10
Service
10
Prijs
10
Bezorging
8
Totaal
9.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!