Lampdirect

Alle reviews

Lampdirect

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

Lampdirect

De naam zegt het eigenlijk al, Lampdirect specialiseert zich dus in verlichting. Dit doen zij geheel online via de website Lampdirect.nl. De focus bij het bedrijf ligt vooral op het bieden van duurzame, voordelige en energie-efficiënte lichtoplossingen voor bedrijven en particuliere klanten. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Lampdirect lezen of u kunt uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment weet waar u aan toe bent. 

Over Lampdirect
Lampdirect bestaat inmiddels al meer dan 25 jaar, ze hebben dus ook al zo lang ervaring in de lichtindustrie. Het bedrijf verkoopt producten die zijn ontworpen door hoogstaande merken zoals Philips, Noxion en Osram. Hierdoor kunnen zij efficiëntie, duurzaamheid en veiligheid van hoog niveau garanderen. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd vlakbij Eindhoven, wat ook wel de lichtstad wordt genoemd. Tevens is dit de locatie van vooraanstaande bedrijven zoals Noxion en Philips. In een paar jaar tijd is het bedrijf gegroeid van 25 werknemers tot meer dan twee honderd met inmiddels vestigingen in Nederland, Duitsland, Frankrijk en Taiwan. 

Producten en Diensten van Lampdirect
De missie van het bedrijf is om Europese bedrijven te helpen met groener worden door middel van slimme LED verlichting. Zij focussen zich dus voornamelijk op de business-to-business (B2B) markt maar verkopen wel ook aan particulieren. Het bedrijf gelooft dat groei alleen mogelijk is wanneer we verantwoording nemen voor onze planeet. Door over te stappen op LED verlichting, kunnen we gezamelijk het totale energieverbruik en daarmee de CO2 uitstoot van industrieën en huishoudens drastisch verminderen. Vergeleken met conventionele lichtbronnen produceren LED lampen namelijk geen hitte of schadelijke UV uitstraling. Daarnaast zijn ze honderd procent kwikvrij en gaan ze twintig keer langer mee dan conventionele lichtbronnen. 

Omdat Lampdirect zich voornamelijk op de B2B markt richt hebben zij speciale voordelen voor zakelijke klanten. Zo krijgt u een overzichtelijk zakelijk account met daarin alle benodigde informatie per vestiging of filiaal. Denk hierbij aan bijvoorbeeld overzichtelijke bestellijsten, bestelhistorie, offertes en facturen exclusief BTW. Het bedrijf kan u voorzien van offertes en tailor-made lichtplannen voor elke situatie. Vanwege de constante voorraad kan het bedrijf meestal uw nieuwe verlichting binnen 24 uur bij u af leveren. Doordat Lampdirect alles online doet en regelt, probeert het bedrijf alle verlichtingsproducten tegen zeer scherpe condities aan te bieden. 

Aanbevelingen, klachten en tips over Lampdirect
Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over Lampdirect? ReviewsBird is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Lampdirect op ReviewsBird te delen. Ook kunt u op ReviewsBird de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Lampdirect vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Lampdirect of laat uw eigen ervaring door middel van een review over Lampdirect nu achter.