KOOT

Alle reviews

KOOT

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

KOOT

Eén van de meest opvallende aspecten in het huis zijn de lampen. Hoe mooier uw lamp, hoe aantrekkelijker. Zijn uw huidige lampen aan vervanging toe? Of bent u juist klaar met bouwen en u heeft een lampenspecialist nodig voor de inrichting van uw nieuwe huis? Geen nood! Op de site van ReviewsBird.nl bent u terecht voor handige reviews die u heel wat op weg kunnen helpen. Neem gerust een kijkje en verkort uw zoektocht. In de reviews staan er ervaringen en beoordelingen over producten en diensten van verschillende woninginrichting bedrijven. U kunt aan de hand van de reviews een weldoordachte keus maken.

Over Koot
Het bedrijf Koot was in 1923 slechts een heel klein winkeltje. Het bedrijf is opgericht door de familie Koot en is gevestigd aan de Goedestraat 66 in Utrecht de firma Leko. De oprichters van dit bedrijf waren namelijk Bruno en Antonius Koot. Het bedrijf groeide echter door de jaren heen uit tot een online webshop, die u toegang geeft tot alles wat zich in de shop bevindt.

Producten en diensten van Koot
In het bedrijf van Koot bent u terecht voor kwalitatieve verlichting voor elke gelegenheid. Al meer dan 100 jaar staat het bedrijf voor u klaar om u niet alleen moderne, maar ook uniekelampen aan te bieden. De lichtadviseurs van het bedrijf helpen graag aan de hand van uw beschrijving en leiden u naar de juiste lampsoorten. U kunt ook via het internet de geschikte lamp voor uw huis bestellen. Bij Koot bent u terecht voor allerlei modellen lampen zoals plafondlampen, vloerlampen, tafellampen, bureaulampen, wandlampen, kroonluchters en spots van de verschillende merken als Astro, Axo, Belux, Dekko, Estiluz, Flos, Vibia, Kreon, Slide en Modular.

Complimenten, klachten en tips voor Koot
Klanttevredenheid is niet een onderwerp dat het bedrijf Koot lichtjes opvat, maar juist heel serieus! Het bedrijf Kool hoopt zich het beste voor te doen voor haar klanten als de lampenspecialist. Zit u met een idee, heeft u vragen over de lampen die u gekocht heeft of wenst te kopen? Laat het maar aan de klantenservice weten, die u kunt bereiken op het nummer 020 6264 830. De online winkel is open van maandag tot en met vrijdag van 10:00 uur in de ochtend tot 18:00 uur in de middag en op de zaterdag en zondag gesloten. Betalen gaat via iDEAL, Knab en Afterpay.

Bent u reeds bekend met het bedrijf Koot? Heeft u misschien al een lamp staan van Koot in uw huis of bedrijf? Hoe was het met de levering van uw bestelling? Heeft u een goede ervaring gehad met Koot? Laat weten wat u van de dienstverlening van het bedrijf vond. Wij van ReviewsBird lezen graag uw beoordeling. Deel dit alles in een review die u op de site van ReviewsBird.nl plaatst. Uw review geeft toekomstige klanten informatie die ze in hun zoektocht overweg kunnen helpen!

Heeft u andere plannen voor uw interieur? Bekijk dan de site van ReviewsBird.nl. Hier heeft u alle informatie ter beschikking voor het maken van een goede keus.