keller sportsreview en ervaringen van klanten uit NL

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 6
Service 10
Prijs 10
Bezorging 8

Totaal

8.5
100.0% zou hier weer kopen

Keller Sports

Bent u nou op zoek naar de perfecte uitrusting voor uw sport? Dant bent u bij Keller Sports aan het juiste adres. Het bedrijf biedt sportschoenen, kleding en uitrusting aan voor uw loop-, outdoor- en fietssporten, de tennisbaan, voor de sportschool en voor een actief dagelijks leven. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Keller Sports lezen of u kunt uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken, dit zodat u altijd en op elk moment weet waar u aan toe bent.

Over Keller Sports

Keller Sports is opgericht in het jaar 2005. Het bedrijf is gevestigd in de Duitse plaats München. Het bedrijf is ontstaan uit de overtuiging dat iedereen recht heeft op een vervuld leven. Het bedrijf gelooft namelijk dat sportactiviteiten een essentieel onderdeel zijn van een gezond lichaam en geest. Tegenwoordig is het bedrijf een toonaangevende digitale premiumleverancier van sportdiensten, sportproducten en unieke inhoud, en dit allemaal met een premium lidmaatschap als kern. Met €9,99 voor twaalf maanden krijgt u namelijk allemaal extra voordelen in de webshop, zoals bijvoorbeeld tien procent extra korting op alle artikelen en altijd gratis verzending.

Producten en Diensten van Keller Sports

Het assortiment aan sportartikelen van Keller Sports is zorgvuldig geselecteerd, zodat iedereen, van beginner tot hobbysporter en wedstrijdsporter, in de winkel van het bedrijf kunt u de juiste producten vinden voor nieuwe topprestaties in training en wedstrijd. Het bedrijf hecht waarde aan hoogwaardige materialen, overtuigende functionaliteit en sportieve ontwerpen. Daarom werkt het bedrijf samen met bekende merken en opkomende nieuwkomers in de sportwereld. Samen met deze bekende merken selecteert het berijf speciale producten voor wandelen, skiën, hardlopen en nog veel meer. Daarna worden deze producten in de online webshop geplaatst.

Maar hoe onderscheidt Keller Sports zich dan van andere soortgelijke bedrijven? Allereerst biedt het bedrijf alleen hoogwaardige producten aan van merkfabrikanten (zoals bijvoorbeeld Asics, Oakley, Adidas en POC). Daarnaast hoeft u geen verzendkosten te betalen als u bestelt voor een waarde van 69 euro. Ook heeft het bedrijf een dertig dagen retourpolicy, u heeft dus dertig dagen lang recht op teruggave. Het bedrijf is er namelijk van overtuigd dat sportbeoefening de basis vormt voor een gelukkig en gezond leven, daarom bieden zij deze voordelen aan in hun online webshop, om u net dat kleine beetje extra te motiveren.

Aanbevelingen, klachten en tips over Keller Sports

Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over Keller Sports? ReviewsBird is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Keller Sports op ReviewsBird te delen. Ook kunt u op ReviewsBird de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Keller Sports vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Keller Sports of laat uw eigen ervaring door middel van een review over Keller Sports nu achter.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

v
van de Velde 2 jaar geleden
8.5
Ik heb onlangs mijn sportkleding en -uitrusting online gekocht bij Keller Sports, en ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben over mijn ervaring. Er zijn meer dan 150 topmerken beschikbaar vo...

Alle reviews ( 1 )

Geweldige service bij Keller Sports

Ik heb onlangs mijn sportkleding en -uitrusting online gekocht bij Keller Sports, en ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben over mijn ervaring. Er zijn meer dan 150 topmerken beschikbaar voor verschillende sporten die u kunt vinden op hun website. Het selectieproces was heel eenvoudig en de items waren duidelijk gesorteerd op categorieën, merken, prijzen en maten. Dit maakte het zoeken naar wat ik nodig had een stuk gemakkelijker. Bovendien biedt Keller Sports ook aantrekkelijke kortingen aan haar klanten! Ik kreeg zelfs 10% korting op mijn eerste aankoop met behulp van hun 'KELLER Premium-korting'. Daarnaast werd gratis verzending verleend toen de bestelwaarde meer dan €69 bedroeg. Zodra de betaling was voltooid, ontving ik onmiddellijk een orderbevestigingsmail met informatie over wanneer mijn pakket werd verzonden en wanneer het zou worden bezorgd. Toen het pakket arriveerde kon ik al zien dat alles zorgvuldig was ingepakt om schade tijdens transport te voorkomen. De producten kwamen in uitstekende staat aan! Naast dit alles vond ik de klantenservice van Keller Sport zeer professioneel en behulpzaam; al mijn vragen werden snel beantwoord via live chat of e-mail. Alles samengenomen kan ik concluderen dat deze ervaring fantastisch is geweest!

v
van de Velde 2 jaar geleden
Bestellen
6
Service
10
Prijs
10
Bezorging
8
Totaal
8.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!