Jan Magazine

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Jan Magazine

Blijf je graag op de hoogte van de laatste trends op het gebied van mode, wonen, beauty en reizen? En ben je ook geïnteresseerd in interviews met Nederlandse trendsetters? Lees dan een tijdschrift zoals Jan Magazine. Je kunt dit blad natuurlijk iedere maand los kopen maar het is toch veel leuker om het thuisgestuurd te krijgen? Of dat ook echt zo is en wat je mag verwachten van de klantenservice van de uitgever van het blad lees je in de reviews van consumenten op onze website. Het is een prettige manier om te weten te komen wat je te wachten staat voordat je het aanvraagformulier van dit tijdschrift invult en opstuurt. Zo voorkom je dat je ongewild aan een langlopend abonnement vastzit en weet je direct hoe makkelijk het is om weer op te zeggen.

Over Jan Magazine

Jan Magazine

is een uitgave van Hearst Nederland, een uitgeverij die meerdere soortgelijke bladen uitgeeft en die in Amsterdam gevestigd is. Hoe kom je te weten wat een abonnement op Jan Magazine precies kost? Omdat er zoveel aanbiedingen op de site van het blad vermeld staan kun je natuurlijk ook gewoon even contact opnemen met de klantenservice van de uitgeverij. Niet alleen kunnen de medewerkers je meer vertellen over de maandelijkse kosten, ook kom je zo te weten wat de verschijningsdata van Jan Magazine zijn. Heb je genoeg van het tijdschrift en wil je het niet langer ontvangen? Ook als je Jan Magazine wilt opzeggen kun je even contact opnemen met de klantenservice. Bovendien kun je de Jan Magazine reviews op onze website bekijken om erachter te komen hoe andere klanten hun abonnement hebben opgezegd.

De producten en diensten van Jan Magazine

Op de site van dit maandblad kun je dus een abonnement afsluiten. Er worden meerdere mogelijkheden geboden en de keuze die je maakt hangt helemaal van jou af. Wil je dit tijdschrift met korting ontvangen? Dat kan! Of wil je graag iedere maand dit blad lezen en wil je als nieuwe abonnee een cadeau ontvangen? Ook dat kan! Maar er is meer, je kunt een Jan Magazine abonnement zelfs als cadeau weggeven aan een vriendin of familielid, hoe leuk is dat? Zoals je ziet zijn er genoeg mogelijkheden om dit blad in huis te halen. En zodra je abonnee bent kun je dit blad zelfs digitaal lezen via tijdschrift.nl. Bovendien kun je op die manier gebruik maken van exclusieve acties en aanbiedingen.

Reviews en commentaren over Jan Magazine

Ken jij dit tijdschrift nog niet en ben je nog niet overtuigd van de kwaliteit? Ben je al abonnee en wil je jouw Jan Magazine review met andere lezers delen? In beide gevallen kun je op onze website terecht. Of je leest de beoordelingen die er al geplaatst zijn of je laat zelf een Jan Magazine review met jouw ervaring achter. Door alle commentaren en klachten over dit tijdschrift te laten zien zijn wij in staat om de plus- en minpunten van een abonnement op dit blad haarfijn te laten zien. Wel zo makkelijk voor lezers die niet precies weten wat hen te wachten staat. Als abonnee kun je precies laten weten waar zij rekening mee moeten houden.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review