Jabra reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Jabra

Het is logisch dat je ongestoord van je favoriete muziek of film wilt genieten of dat je zonder moeite met een klant een telefoongesprek kunt voeren zonder afgeleid te worden. Voor zulke en andere momenten kun je kiezen voor de producten van Jabra, een online shop die onder andere headsets, oordopjes en speakerphones verkoopt. Heb je nog nooit van dit merk gehoord? Geen probleem, je kunt op onze website de reviews van consumenten over deze en andere webwinkels lezen zodat je precies te weten komt wat er allemaal verkrijgbaar is en welke service je daarbij krijgt.

Over Jabra

Jabra

is oorspronkelijk een Deens merk dat al honderdvijftig jaar bestaat. Je hoeft echter niet bang te zijn dat het moeilijk is met Jabra contact op te nemen. De online shop voor Nederlandse klanten is geheel in je eigen taal en je vindt er alle belangrijke informatie over het bedrijf en de manier waarop je producten kunt bestellen. Er is zelfs een complete categorie op de site beschikbaar waar je gebruiksaanwijzingen, videotutorials en veelgestelde vragen kunt vinden. Op die manier wordt het gebruik van een nieuw setje Jabra oordopjes of een Jabra headset een heel stuk makkelijker gemaakt.

De producten van Jabra

Jabra

heeft er voor gekozen om de producten uit het online assortiment te verdelen in de volgende productcategorieën: Headsets, Speakerphones en Video. Zo staan er in de eerste categorie producten voor je klaar zoals de Jabra Elite 7 Pro of Jabra Elite 85t oordopjes. Zoek je een passende draadloze headset voor gebruik op een kantoor of callcenter? De Jabra Engage 75 en Jabra Evolve 65 zijn producten die door veel klanten voor deze doeleinden besteld worden. Al deze artikelen zijn bovendien optimaal te gebruiken met de app die door het bedrijf ontwikkeld is.

Jabra oplossingen

Jabra biedt bedrijven en instellingen bovendien de mogelijkheid om gepaste oplossingen aan te bieden. Zo kunnen medewerkers van callcenters en studenten in het onderwijs flexibeler aan de slag met de Jabra earbuds en draadloze headsets. Meer informatie vind je op de site en om te weten welke ervaringen klanten hebben met deze oplossingen kun je de reviews over Jabra op onze website bekijken.

Jabra contact

Je kunt op verschillende manieren contact opnemen met Jabra. Zo is er een speciale afdeling die zich bezighoudt met technische ondersteuning als je bijvoorbeeld moeite hebt om je nieuwe Jabra headset draadloos aan te sluiten. Je kunt voor vragen over producten van Jabra contact opnemen met de klantenservice die van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 20.00 uur telefonisch bereikbaar is via 020 - 323 3028. Stuur je liever een e-mail? Dan kun je gebruik maken van het speciale contactformulier op de site.

Jabra retour

Je krijgt bij Jabra maar liefst 100 dagen de tijd om een product dat niet aan je verwachtingen voldoet retour te sturen. Wat je precies moet doen om het voorgefrankeerde etiket uit te drukken om jouw artikel naar Jabra retour te sturen staat uitgebreid beschreven op de site van deze aanbieder.

Reviews en commentaren over Jabra

Jij kunt als klant van deze online shop een Jabra review op onze website plaatsen. In deze beoordeling kun je klachten en opmerkingen beschrijven of tips en aanbevelingen doen zodat nieuwe klanten weten waar ze bij deze webwinkel aan toe zijn. Je maakt het voor deze consumenten zo een stuk makkelijker om te bepalen of Jabra betrouwbaar is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review