installatievakwinkel reviews en ervaringen van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

installatievakwinkel

Wat is er nou leuker dan het verbouwen van je eigen huis of kantoor? Je moet natuurlijk wel 2 rechter handen hebben als je zoiets gaat aanpakken. Het gebruiken van de juiste materialen scheelt ook altijd een hoop ergernis. Bij Installatievakwinkel.nl vind je een groot assortiment aan CV ketels, schakelmateriaal, radiatoren, thermostaten en verschillende soorten & maten sanitair. Een snelle levering is natuurlijk prima, maar belangrijker is natuurlijk de kwaliteit van het product en de prijs. Krijgt u bij de Installatievakwinkel.nl echt A-merken voor een scherpe prijs, zoals ze op de website beloven? Lees meer over dit bedrijf in onze Review-sectie. Wij verzoeken iedereen die ervaring heeft met een van de bedrijven uit onze vergelijkingsgids om een persoonlijke beoordeling achter te laten.

Over de Installatievakwinkel
Dertig jaar geleden besloten 2 installatiemonteurs uit Tiel het installeren van verwarmingsketels in nieuwbouwhuizen te laten voor wat het was en een winkel te openen in installatiematerialen. Het bedrijf deed goede zaken en wist contracten af te sluiten met veel A-merken. 10 jaar geleden kreeg de vakwinkel het aanbod om onderdeel te worden van het moderne en jonge IGM Online BV, wat ook eigenaar is van de merken Baderie, InstalCenter, Bad in Beeld en de Badkamerwinkel.nl. Het betekende het einde van een kleine gespecialiseerde buurtwinkel, en de komst van een enorm imperium. Met meer dan 125 fysieke winkels en verschillende webshops is het bedrijf IGM altijd in beweging. De webshop Installatievakwinkel.nl staat nog steeds ingeschreven op een adres in Tiel, maar de winkel is gesloten. Om met de medewerkers van het bedrijf in contact te komen, kan je gebruik maken van het contactformulier op de website. Er staat ook een telefoonnummer wat gebeld kan worden, of ze een mailtje te sturen naar info@installatievakwinkel.nl.

Producten en diensten van de Installatievakwinkel
Op de website van Installatievakwinkel.nl vind je een groot assortiment aan CV ketels, schakelmateriaal, radiatoren, thermostaten en sanitair in verschillende soorten en maten. Ze kunnen alle bekende A-merken leveren zoals Vaillant, Nefit, Remeha, Itho Daalderop, Atag, Henrad, Thermic, Radson, Vasco, Uponor, Sphinx, Danfoss, Duravit, Keramag, Villeroy & Boch, Wisa, Kludi, Venlo, Viega, Sealskin, en nog veel meer.
Ze verkopen alles voor in de groepenkast, en wat je nodig hebt voor de ventilatie te installeren, sanitair zoals badkuipen, wasbakken, wc-potten, verwarming, rookmelders, schakelmateriaal en bevestigingsmateriaal. Er worden meer dan 200.000 producten geleverd.
Wanneer u bezig bent met een flinke verbouwing of een nieuw huis gekocht heeft, kunt u uw bestelling ook via een bouwdepot laten betalen. Je kunt zelf de bezorgdag kiezen en bestellingen worden vanaf een bepaald bedrag gratis thuis bezorgd. Behalve aankoop van producten kunt u hier ook hulp vragen bij het installeren.

Complimenten, Klachten en Tips over Installatievakwinkel.nl
Dat niet iedereen een vloerverwarming kan inleggen, of een volledige badkamer kan installeren lijkt logisch. Daar heb je toch echt een vakman voor nodig. Maar stel, je wilt het toch wel zelf proberen, zou jij dan je spullen kopen bij de installatievakwinkel.nl? En hoe zit het met het aanvragen van een offerte? Komen daar een beetje prettige prijzen uit? Wij willen graag weten wat uw persoonlijke ervaringen zijn met dit bedrijf. Laat u ook een review op onze website achter?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review