Hangpot reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Hangpot

Wil jij jouw tuin of terras decoreren met Mediterraanse accenten? Dan zou je bijvoorbeeld kunnen kiezen voor Spaanse hangpotten voor je bloemen en planten. Je kunt hiervoor onder andere bij Hangpot.nl terecht. Wat heeft deze online shop te bieden? Hoe veilig kun je betalen? Zijn er veel klachten over producten of levertijden? Hoe makkelijk kun je producten die je niet bevallen terug sturen? Lees de reviews van consumenten op onze website om meer te weten te komen over deze aanbieder.

Over Hangpot.nl

Hangpot.nl

is een online shop die eigendom is van Petsonline V.O.F., gevestigd aan de Handelsstraat 40 in Stadskanaal. Natuurlijk staat er al veel info over bestellingen en bezorgingen op de site vermeld maar je kunt ook gewoon met Hangpot.nl contact opnemen als je hulp nodig hebt tijdens het bestellen. Je kunt met een van de medewerkers bellen op telefoonnummer 0599- 858 878 of door een e-mail te sturen naar info@hangpot.nl. De Hangpot.nl klantenservice is van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 18.00 uur bereikbaar.

De producten en diensten van Hangpot.nl

De hangpotten van deze aanbieder worden in Spanje gemaakt en zijn dus ook direct herkenbaar door hun Zuid-Europese ontwerp. In de online shop van Hangpot.nl zijn de producten verdeeld in de productcategorieën Hangpot Keramiek, Spaanse Bloempot en Spaans Servies. Onder de producten die door klanten momenteel erg populair gevonden worden zijn onder andere de Hangpot Olivas, die beschilderd is met olijfbladeren, en de Hangpot Mediterraneo, een bloempot die opvalt door de vele donkere kleuren. Andere modellen die veel besteld worden zijn de Rosa Primavera, Mogan Azul en Gaudi. Om te weten te komen hoe het zit met de kwaliteit van al deze producten raden we je aan om de Hangpot.nl reviews op onze website te bestuderen.

Hangpot.nl bezorgen en retouren

De producten die je bij deze aanbieder bestelt, kun je zonder problemen betalen met veilige methodes zoals PayPal en iDEAL. Je kunt zelfs met VVV Cadeaukaarten betalen. Houdt er tijdens het bestellen wel rekening mee dat je bezorgkosten moet betalen. Mocht je een product of bestelling naar Hangpot.nl retour sturen dan worden deze bezorgkosten, net als het aankoopbedrag, door deze aanbieder vergoed. Je betaalt echter wel zelf de kosten van het retourneren van artikelen.

Hangpot.nl kortingen

Om op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen en nieuwe producten kun je er voor kiezen om maandelijks de nieuwsbrief te ontvangen of door de Hangpot.nl Facebook pagina in de gaten te houden. Zo weet je precies wanneer bepaalde producten extra voordelig verkrijgbaar zijn en kun je de desbetreffende Hangpot.nl kortingscode direct tijdens het afrekenen gebruiken. Welke ervaring andere klanten met aanbiedingen en actiecodes hebben lees je in hun reviews over Hangpotten op onze website.

Reviews en commentaren

Geef als klant ook jouw mening over dit bedrijf en de verkochte producten door een Hangpot.nl review op onze website achter te laten. Dat kost je maar een paar minuten en daarna kunnen andere klanten precies zien wat jij ervaren hebt. Vind je het moeilijk om er over te schrijven? Geef dan heel makkelijk met minimaal 1 en maximaal 5 sterren aan wat jij van deze aanbieder vindt. Met jouw beoordeling in de hand kunnen nieuwe klanten snel beslissen of Hangpot.nl betrouwbaar genoeg is als verkoper.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review