Growing Concepts

Alle reviews

Growing Concepts

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Wellsana
Wellsana

Wellsana is een online zorgwinkel voor de iets ouderen onder ons. En ze verkopen er van alles. Van comfortabel schoeisel tot incontinentie mat...

Logo Cofaro.com
Cofaro.com

Je hebt best na het bouwen keukenproducten nodig of wil je een nieuwe aankoop doen voor je woning. Dit alles kun je bij Cofaro kopen. Heb je wat me...

Logo VONROC
VONROC

Wanneer je pas verhuisd bent of je wilt je bestaande woning upgraden, kan je op het internet oneindig veel inspiratie opdoen. VONROC.nl is misschie...

Logo VerfBestelSite
VerfBestelSite

Verf is een mooi product om houten en stenen wanden een persoonlijke kleur te geven en te beschermen tegen de elementen. Zoek je een bepaald soort ...

Growing Concepts

Op zoek naar planten voor in je huis? Dan ben je bij Growing Concepts bij het juiste adres. Er zijn meer dan een miljoen aanbieders van interieur en binnenplanten op het internet. Hoe weet je nou waar je moet zoeken? Een van de slimste dingen die je kunt doen is een onafhankelijke reviewsite bezoeken, zoals ReviewsBird.nl bijvoorbeeld! Op onze site vind u honderden online shops en bedrijven met een website, allemaal handig onderverdeeld in verschillende categorieën. Van alle in onze gids opgenomen webshops geven wij een korte impressie, een productomschrijving. En daarna is het woord aan u, de consument! Wij maken geen gebruik van gekochte reviews, maar vragen aan onze bezoekers hun persoonlijke ervaringen in een korte en eerlijke beoordeling bij ons achter te laten. Helpt u ook mee? 

Over Growing Concepts
Het bedrijf Growing Concepts is in 2014 opgericht door de Nederlandse Kevin van Willigenburg. Hij stelde zichzelf als doel om meer onderhoudsvriendelijke en duurzame planten de woonkamers binnen te krijgen. Hij werkte een paar jaar op de bloemen- en plantenveiling in Aalsmeer en kwam tot de conclusie dat er steeds meer vraag kwam naar vernieuwing op het gebied van binnenplanten. Hij begon met de verkoop van terrariums. Dit was een groot succes en werd dan ook het startpunt de winkel Growing Concepts!
Growing Concepts bestaat sinds de oprichting uit een klein en hecht team. Nadat ze de eerste jaren zelf het verzenden van hun  producten verzorgd te hebben, werken zij nu samen met een derde partij die de verzending van alle pakketten naar de consumenten verzorgd. Het hoofdkantoor staat in Haarlem en vandaar uit zorgt het vierkoppige team dat het bedrijf gerund wordt. In de loop van de tijd is de collectie van terrariums verder uitgebreid en hebben ze nu een volledige collectie die gemaakt is van natuurlijke interieurproducten te koop aangeboden. De slogan luidt; "Bring Life Home", waarmee duurzaamheid en milieuvriendelijkheid op alle producten van toepassing is. 

Producten en diensten van Growing Concepts
Een van de meest opvallende producten die het bedrijf aanbied, zijn de zogenaamde ecosystemen: Het gaat hier om plantjes die in een stopfles worden geplaatst. Het ziet er niet alleen heel leuk uit, maar is ook nog eens zeer onderhoudvriendelijk. Zo hoeft u deze ecosystemen geen tot weinig water te geven. Ook de hexagoon en schubben wandtegels zijn uniek; deze tegels kunnen in verschillende patronen decoratief op een muur gevestigd worden. Een van de wandtegels is bekleed met rendiergras, de andere tegels hebben verschillende houtstructuren. Ook de houten lampen en organisch en houten schilderijen zorgen voor een unieke belevenis. 
Duurzaamheid is voor het bedrijf heel belangrijk, Daarom wordt er veel aandacht besteed bij   het selecteren van de materialen. Er wordt zoveel mogelijk voor duurzame en natuurlijke materialen gekozen. Er wordt bijvoorbeeld gebruik gemaakt van gerecycled glas en duurzaam hout uit Frankrijk. Alle producten worden in Nederland gemaakt. Zo wordt meegewerkt aan de beperking van de C02- afstoot, en dat is natuurlijk weer beter voor het milieu. De planten komen van de beste kwekers uit Denemarken en ons eigen Nederland en hebben een MPS-certificatie. 

Complimenten, klachten en tips over Growing Concepts
Zien ze er niet geweldig uit, die ecosystemen? Leuk ook om iemand cadeau te doen met een Growing Concept cadeaubon! Wij zij heel benieuwd hoe dat werkt. Blijft het inderdaad groen in de fles? Of moet u toch vaak bij wateren, en is het nu meer een moeras geworden?
Vertel ons uw ervaring met de producten van dit bedrijf, en over de bedrijfsvoering. Uw review zien wij met veel belangstelling tegemoet.