Greetz

Alle reviews

Greetz

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

Greetz

Een jarige vriend of vriendin? De geboorte van een kind? Het behalen van een diploma? Er zijn genoeg redenen te bedenken waarom je iemand een kaartje wilt sturen. Hoewel je langs een winkel kunt gaan om een verjaardagskaart te kopen, kun je via verschillende websites je eigen persoonlijke groet naar een bekende versturen. Zo ook bij Greetz.

Omdat je natuurlijk wel een leuke groet wilt sturen zoals jij het bedoelt, kan het verstandig zijn om vooraf even te bekijken welke kwaliteit de website levert. Dit kun je onder meer bepalen door te lezen welke beoordelingen Greetz krijgt. Die vind je hier, bij ReviewsBird. Lees daarom snel verder om te bekijken welke reviews Greetz krijgt van anderen!

Over Greetz
Greetz is een Nederlands bedrijf dat in 2004 is begonnen als ‘online wenskaartenservice’. Het idee van het printen van kaarten op online aanvraag is bedacht door de oprichters van Greetz, Johan van Vulpen en Simen Schimmel. In een interview met Top of Minds vertelt Johan over de oprichting van het bedrijf, en hoe het is om dit product voor het eerst op de markt te brengen.

Sinds 2004 is het bedrijf gestaag gegroeid met meer dan 70 werknemers en in 2021 heeft het bedrijf haar beursgang aangekondigd. Het bedrijf heeft tegenwoordig ook een breder assortiment aan producten dan alleen wenskaarten. Zo kun je tegenwoordig bijvoorbeeld via Greetz bloemen of een ballon (met of zonder persoonlijke boodschap) versturen. De rest van de producten en diensten van Greetz, zullen we hieronder bespreken.

Producten en diensten van Greetz
Via Greetz kun je online een persoonlijke wens naar een vriend, vriendin of andere bekende sturen. Hierboven bespraken we al hoe je via Greetz wenskaarten, verjaardagskaarten of kaarten voor andere gelegenheden kunt versturen. Tegenwoordig is het productassortiment echter verder uitgebreid en kun je via Greetz onder meer een ballonnen, bloemen, chocolade, wijn of een fruitmand versturen.

Wanneer je de hoofdpagina van Greetz bezoekt, zul je direct bovenin een aantal producten te zien krijgen waar je uit kunt kiezen om vervolgens verder te filteren naar het product dat jij zoekt. Beweeg je muis bijvoorbeeld over ‘kaarten’ en je krijgt direct een scala aan opties te zien: van valentijnskaart tot verjaardagskaart.

Veel van de gekozen producten kun je bij Greetz personaliseren. Zo kan je bijvoorbeeld een eigen tekst op de kaart laten printen, of zelf een foto uploaden die op de kaart zal worden gedrukt. Je kunt de producten direct personaliseren bij het plaatsen van je bestelling. Je hoeft het gemaakte product niet zelf op de bus te doen, dit kan automatisch worden verstuurd door Greetz wanneer je jouw bestelling plaatst.

Geeft Greetz korting?
Hoewel de producten op de website van Greetz niet actief afgeprijsd worden, zijn er wel mogelijkheden om kortingen te krijgen. Zo kun je een account aanmaken waarna je Greetz kortingscodes kunt gebruiken om een lagere prijs te hoeven afrekenen voor je bestelling. De website heeft hier zelfs een speciale pagina voor: “Greetz Kortingscode”.

Klachten, complimenten of tips voor Greetz
Wanneer jij al eens gebruik hebt gemaakt van de diensten van Greetz, horen we graag jouw ervaringen. Door met ons en onze lezers te delen wat jouw beoordeling van Greetz is, help je anderen met het versturen van de leukste presentjes naar zijn of haar bekenden.