GoBytes

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 8

Totaal

9.5
100.0% zou hier weer kopen

GoBytes

Ben je regelmatig op zoek naar tech artikelen, zoals bijvoorbeeld refurbished laptops, PC-onderdelen en smartphones? Dan kan het zijn dat je al eens eerder van GoBytes hebt gehoord.

Voordat je producten bij GoBytes gaat bestellen, wil je wel weten of het bedrijf aan jouw vereisten zal voldoen. Daarbij kan je denken aan vragen als: wat kan ik allemaal vinden in het assortiment van GoBytes? Hoe zit het met de kwaliteit en garantie van hun producten? Wat voor verzendkosten en levertijden kan ik verwachten? Hoe zit het eigenlijk met de prijs? Waar kan ik terecht als ik ontevreden zou zijn met mijn aankoop? Voldoet GoBytes eigenlijk wel aan dit soort vereisten? Om een antwoord op dit soort vragen te krijgen kan je op onze site, GoBytes reviews en beoordelingen lezen. Op die manier kan je zelf bepalen of het bedrijf wel of niet aan jouw verwachtingen zal voldoen.

Wat is GoBytes

GoBytes is een Nederlandse winkel waar je hoogwaardige refurbished IT hardware, zoals: Laptops, PC’s, dockingstations en meer kunt vinden, zoals de onderneming zelf stelt. Verder kan je op de webshop ook gebruikte of nieuwe IT producten vinden. Het aanbod van GoBytes bestaat uit enkele gerenomeerde merken, zoals bijvoorbeeld: Lenovo, HP, Dell, Samsung en Apple. De refurbished artikelen zijn afkomstig uit het zakenleven en hebben bij GoBytes een kans gekregen op een tweede leven. De onderneming is gevestigd in ‘s-Hertogenbosch.

Producten en diensten GoBytes

Om het assortiment van GoBytes te bekijken kan je hun webshop bezoeken. Als je op de site beland bent kan je gelijk beginnen aan jouw zoektocht. Zo kan je bovenaan kiezen uit een aantal categorieën, waaronder: Refurbished Laptops, Software, Onderdelen, PC’s, Accessoires, Smartphones en Groothandel. Die categorieën zijn weer verdeeld in kleinere sub-categorieën. Via de homepagina kan je refurbished items vinden, zoals: Refurbished Laptops, Refurbished Desktops en Refurbished Dockingstations. Als je op een product klikt kan je daarover een beschrijving en extra informatie inclusief prijs lezen. Verder kan je indien gewenst extra opties toevoegen.

Wil je gaan bestellen bij GoBytes? Dan kan je betalen op diverse wijze, zo kan je gebruik maken van: Mastercard, Visa, American Express, iDEAL, Klarna, Creditcard, Overboeking, Sofort, ING Homepay, Bancontact en Mistercash. Je hebt 14 dagen na ontvangst recht op retourneren. Verzendkosten zijn circa 6,95 per pakket.

Contact

Wil je een bestelling plaatsen bij GoBytes, maar heb je een vraag die je weerhoudt dit te doen? Of een andere reden om contact op te willen nemen? Dan kan dat op een aantal manieren. Zo kan je op de website via een contactformulier je bericht delen. Stuur je liever een direct mailtje? Dan kan dat naar Sales@gobytes.nl. Zelf langsgaan bij GoBytes is ook mogelijk aan de Helftheuvelweg 11, 5222 AV, ‘s-Hertogenbosch. Doe je graag meer onderzoek naar het bedrijf? Dan kan je daarvoor KVK: 67697208 en BTW: NL002262433B28 gebruiken.

Reviews en beoordelingen

Heb je al eens eerder elektronica bij GoBytes besteld? Of een andere ervaring gehad met het bedrijf? Dan willen wij graag weten hoe dat ging! Deel je mening over GoBytes met ons in de vorm van een review en beoordeling. Op die manier maak je het makkelijker voor andere potentiële klanten van GoBytes om een realistischer beeld over de onderneming te vormen. Lees je graag meer reviews en beoordelingen over vergelijkbare bedrijven? Dan kan je daarvoor onze site bezoeken.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

K
Kyra 1 jaar geleden
9.5
Ik ben erg tevreden met mijn recente aankoop bij GoBytes. Ik was op zoek naar een refurbished laptop en vond hier precies wat ik zocht. Het aanbod is groot en wisselend, dus er is voor ieder...

Alle reviews ( 1 )

Geweldige Klantenservice & Betaalbare Prijzen

Ik ben erg tevreden met mijn recente aankoop bij GoBytes. Ik was op zoek naar een refurbished laptop en vond hier precies wat ik zocht. Het aanbod is groot en wisselend, dus er is voor ieder wat wils. Wat mij het meest opviel was de vriendelijke service die ik ontving tijdens mijn bezoek aan de website. De informatie over de verschillende producten was duidelijk en gemakkelijk te begrijpen, waardoor ik zonder moeite een goede keuze kon maken. Bovendien heb ik niet alleen veel geld kunnen besparen door te kiezen voor een refurbished laptop, maar ook kan ik nu genieten van snelle prestaties en betrouwbare technologie. Al met al zou ik GoBytes ten zeerste aanraden aan iedereen die op zoek is naar high-quality elektronica tegen betaalbare prijzen. Bedankt GoBytes!

K
Kyra 1 jaar geleden
Bestellen
10
Service
10
Prijs
10
Bezorging
8
Totaal
9.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!