GoBytes

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 8

Totaal

9.5
100.0% zou hier weer kopen

GoBytes

GoBytes: Een Duurzame Keuze voor Refurbished IT-Hardware

Bij GoBytes vind je de beste prijs-kwaliteitverhouding als het gaat om refurbished IT-hardware. Het bedrijf heeft als missie om gebruikte IT-hardware zoveel mogelijk opnieuw in te zetten bij consumenten en bedrijven, en op die manier bij te dragen aan een duurzamere wereld. Maar wat houdt refurbished eigenlijk in? En wat kun je allemaal vinden in het assortiment van GoBytes?

Wat is Refurbished?

Refurbished apparatuur is eerder gebruikt, vaak in het bedrijfsleven. Bij GoBytes wordt alle refurbished apparatuur 100% gecontroleerd en indien nodig gereviseerd en opgeknapt. Het resultaat is een product dat qua technische werking niet van nieuw te onderscheiden is. Met behulp van het 5-sterren garantiesysteem weet je altijd in welke conditie een refurbished product verkeert voordat je het aanschaft. Op die manier kun je met een gerust hart een refurbished product kopen bij GoBytes.

De Voordelen van Refurbished

Refurbished IT-hardware heeft verschillende voordelen. Allereerst is het aanzienlijk goedkoper dan het kopen van nieuwe apparatuur. Dit is vooral interessant voor studenten en mensen met een klein budget. Daarnaast is het ook nog eens veel duurzamer. Door refurbished te kopen geef je gebruikte apparatuur een tweede leven, wat bijdraagt aan het verminderen van elektronisch afval en het behoud van kostbare grondstoffen. Het is dus een win-win situatie!

"Duurzaamheid is niet alleen het behoud van onze huidige bronnen, maar ook het behoud van de mogelijkheid voor toekomstige generaties om te voldoen aan hun behoeften." - Michael Bloomberg

Het Assortiment van GoBytes

Bij GoBytes vind je een uitgebreid assortiment refurbished IT-hardware. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit verschillende refurbished laptops, zoals MacBooks van Apple, laptops van Dell en Lenovo. Ook zijn er refurbished desktops verkrijgbaar van merken als Dell, HP en Intel. Daarnaast biedt GoBytes ook refurbished accessoires zoals dockingstations, muizen en toetsenborden. Het assortiment wordt regelmatig vernieuwd, dus houd de website in de gaten voor de nieuwste aanbiedingen!

Bestellen bij GoBytes

Het bestellen bij GoBytes is eenvoudig en veilig. Alle refurbished apparatuur wordt zorgvuldig gecontroleerd voordat het wordt verzonden, en je ontvangt altijd 1 jaar garantie op de hardware. GoBytes streeft ernaar om bestellingen die voor 15.00 uur op werkdagen geplaatst zijn, de volgende dag te bezorgen. Heb je nog vragen over een product of over het bestelproces? Neem dan gerust contact op met de klantenservice van GoBytes.

Laat je Review Achter!

Heb jij ervaring met GoBytes? Laat dan je review achter op de website van ReviewsBird! Jouw feedback helpt andere klanten bij het maken van de juiste keuze en draagt bij aan de transparantie en betrouwbaarheid van GoBytes. We zijn benieuwd naar jouw ervaring!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

K
Kyra 1 jaar geleden
9.5
Ik ben erg tevreden met mijn recente aankoop bij GoBytes. Ik was op zoek naar een refurbished laptop en vond hier precies wat ik zocht. Het aanbod is groot en wisselend, dus er is voor ieder...

Alle reviews ( 1 )

Geweldige Klantenservice & Betaalbare Prijzen

Ik ben erg tevreden met mijn recente aankoop bij GoBytes. Ik was op zoek naar een refurbished laptop en vond hier precies wat ik zocht. Het aanbod is groot en wisselend, dus er is voor ieder wat wils. Wat mij het meest opviel was de vriendelijke service die ik ontving tijdens mijn bezoek aan de website. De informatie over de verschillende producten was duidelijk en gemakkelijk te begrijpen, waardoor ik zonder moeite een goede keuze kon maken. Bovendien heb ik niet alleen veel geld kunnen besparen door te kiezen voor een refurbished laptop, maar ook kan ik nu genieten van snelle prestaties en betrouwbare technologie. Al met al zou ik GoBytes ten zeerste aanraden aan iedereen die op zoek is naar high-quality elektronica tegen betaalbare prijzen. Bedankt GoBytes!

K
Kyra 1 jaar geleden
Bestellen
10
Service
10
Prijs
10
Bezorging
8
Totaal
9.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review