Gavetas.nl

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 6
Service 8
Prijs 10
Bezorging 6

Totaal

7.5
100.0% zou hier weer kopen

Gavetas.nl

Kleding en accessoires zoals tassen zien er op de foto's van online shops natuurlijk hartstikke leuk en mooi uit, maar wat krijg je uiteindelijk opgestuurd als je iets besteld? Krijg je kwaliteit en wordt de bezorging uitgevoerd zoals de webshop beloofd? Of laat de service te wensen over? Als je meer wilt weten over een online shop die tassen verkoopt, zoals bijvoorbeeld Gavetas.nl, dan kun je het beste als eerste de reviews van klanten op onze website lezen. Door dat te doen kom je er achter welke klachten en bezwaren er zijn over deze en andere webwinkels die hun producten op deze manier verkopen. Omdat je op onze website de recensies en opinies van meerdere winkels kunt lezen kun je ze makkelijk met elkaar vergelijken om uiteindelijk voor de best gewaardeerde online shop te kiezen.

Over Gavetas.nl

Wat heeft deze website je als online shop te bieden? Is Gavetas.nl betrouwbaar? Kun je producten bestellen en bezorgd krijgen zonder na afloop met de klantenservice in gevecht te moeten over verkeerd geleverde artikelen? Gavetas.nl beschikt over het Webshop Keurmerk en biedt veilige betaalmethodes zoals iDEAL, creditcard en AfterPay. Hierdoor zou iedere aankoop gewaarborgd moeten zijn en zou je er bijna zeker van kunnen zijn dat je tijdens het betalen geen problemen krijgt. Of dat ook echt zo is lees je in de reacties die consumenten in hun Gavetas.nl reviews op onze website hebben achtergelaten. Je komt er daar ook achter of klanten tevreden zijn met de mogelijkheden die het bedrijf biedt wat betreft het retoursturen van producten.

De producten van Gavetas.nl

Zoek je een trendy tas die bij je budget past? Bekijk dan het aanbod dat webwinkel Gavetas.nl te bieden heeft. Deze site verkoopt onder meer dames en herentassen én diverse tassen voor kinderen. Ieder schooljaar kun je een nieuwe schooltas of rugzak uitkiezen waarmee je kind naar school kan en als je dan toch aan het shoppen bent dan kun je bij Gavetas.nl voor jezelf een leuke weekendtas of portemonnee uitzoeken. Er zijn in deze webwinkel onder andere artikelen van bekende merken zoals Barbarossa, SoDutch en Micmacbags te vinden. Alle tassen en andere accessoires die je bij Gavetas.nl bestelt worden dezelfde dag verzonden waardoor je ze al de volgende werkdag in huis kunt hebben. Heb je vragen over bestellingen of producten? Neem dan contact op met de klantenservice die schriftelijk en telefonisch bereikbaar is.

Reviews en commentaren over Gavetas.nl

Ben jij een tevreden klant van deze webshop? Of heb je er onlangs een bestelling geplaatst die totaal niet aan je verwachtingen voldeed? Welke ervaring jij ook met hebt deze winkel, we hopen dat je hem met andere consumenten wilt delen. Je kunt dit heel makkelijk doen door jouw Gavetas.nl review op onze website te publiceren. Zo kunnen we met elkaar aan potentiële nieuwe klanten laten zien wat de goede en slechte kanten van deze online tassenwinkel zijn. Jouw beoordeling zal andere klanten helpen om beter inzicht te krijgen in de betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid van Gavetas.nl. Laat hen daarom niet langer wachten en neem een paar minuten de tijd om jouw beoordeling te plaatsen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

W
Wolters 1 jaar geleden
7.5
Ik ben onlangs bij Gavetas.nl geweest om een nieuwe tas te kopen. Wat een fantastische ervaring was dat! De website is mooi en gemakkelijk te gebruiken en het assortiment tassen is enorm. I...

Alle reviews ( 1 )

Gavetas.nl ervaring

Ik ben onlangs bij Gavetas.nl geweest om een nieuwe tas te kopen. Wat een fantastische ervaring was dat! De website is mooi en gemakkelijk te gebruiken en het assortiment tassen is enorm. Ik heb uiteindelijk een trendy tas gevonden van mijn favoriete merk voor een zeer betaalbare prijs. Het bestellen verliep soepel, en ik ontving de tas snel en in goede staat. Wat me vooral opviel was de vriendelijke klantenservice die ik tegenkwam toen ik vragen had over de levering. Ze waren zeer behulpzaam en reageerden snel. Kortom, als je op zoek bent naar topmerktassen voor elk budget, dan raad ik zeker aan om bij Gavetas.nl te kijken. Ik zal zelf ook terug blijven komen voor al mijn tassenbehoeften!

W
Wolters 1 jaar geleden
Bestellen
6
Service
8
Prijs
10
Bezorging
6
Totaal
7.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review