Footshop

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Footshop

Wij weten uit ervaring dat consumenten heel graag willen weten hoe online shops te werk gaan en of zij betrouwbaar zijn. Vaak zijn er schrijnende gevallen bekend van mensen die weken en soms maanden problemen hebben om hun zuurverdiende geld terug te krijgen na een product te hebben ontvangen dat niet aan hun verwachtingen voldeed. Daarom bieden wij je de reviews van klanten op onze website aan. Op die manier kun je niet alleen zien of er veel klachten zijn over de online shop die je wilt gebruiken maar ook welke service je er krijgt en hoe deze webwinkel het doet ten opzichte van andere die dezelfde soorten artikelen verkopen. Zo kun je bij ons onder meer terecht voor extra informatie over Footshop, een online shop gevestigd in Praag die zich bezighoudt met de verkoop van schoenen, kleding en accessoires.

Over Footshop

Footshop bestaat sinds 2011 en verkoopt dus al meer dan 10 jaar wereldwijd de producten die je in de online shop kunt bestellen. Wil je weten of Footshop betrouwbaar is? Voordat je gaat bestellen is het aan te raden om de Footshop review van een aantal andere klanten te bekijken. Houdt er ook rekening mee dat een deel van de producten die er verkocht worden vermeld staan met internationale maten die niets met de Nederlandse maten te maken hebben. Je kunt voor het kiezen van de juiste artikelen gebruik maken van de maattabellen op de site van deze webshop. Heb je uiteindelijk toch de verkeerde maat ontvangen? Dan kun je die naar Footshop retour sturen, de instructies vind je overigens op de site van het bedrijf.

De producten en diensten van Footshop

Deze online shop verkoopt schoenen en kleding van bekende merken. En dat niet alleen, veel van deze merken werken samen met beroemde sporters om speciale collecties op de markt te brengen die je ook bij deze webwinkel kunt bestellen. Zo kun je onder andere bij Footshop de Nike Stefan Janoski schoenen in het assortiment vinden. Ben je geen fan van Nike maar wel van andere sportieve merken? Dan kun je bij Footshop winkelen voor Asics of New Balance artikelen. Verder vind je hier nog producten uit de collecties van Yeezy, Vans en Rick Owens. De artikelen die je bij Footshop bestelt worden over het algemeen binnen 3 tot 5 werkdagen bij je thuis bezorgd. Hoeveel je aan verzendkosten moet betalen staat vermeld op het moment dat je jouw bestelling afrekent.

Reviews en commentaren over Footshop

Laat als klant van deze online shop jouw Footshop review ook op onze website achter. Volg het voorbeeld van vele andere klanten om consumenten die deze webwinkel nog niet kennen de informatie te verschaffen die zij nodig hebben. Op die manier kun je hen namelijk laten weten wat hen te wachten staat en of Footshop betrouwbaar is of niet. Hoe gaat het bedrijf met klachten om? Hoe makkelijk wordt het je gemaakt als je een bestelling naar Footshop retour wilt sturen? Met jouw beoordeling geef je potentiële klanten inzicht in veel van deze vragen zodat zij beter kunnen bepalen of deze webshop voor hen wel de beste is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!