Farfetch reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Farfetch

Je kunt tegenwoordig heel makkelijk online shoppen als je kleding, schoenen of accessoires nodig hebt. Honderden, misschien wel duizenden webwinkels tonen je uitgebreide collecties, nieuwe producten en aanbiedingen, dus wat doe je als eerste? Natuurlijk neem je eerst de tijd om de reviews van consumenten te lezen als je een online shop tegenkomt die je nog niet kent. Ken jij Farfetch bijvoorbeeld nog niet? Kijk dan op onze site om te zien welke ervaringen, opmerkingen en klachten andere klanten over dit modeplatform hebben.

Over Farfetch

Farfetch

werd in 2008 gelanceerd om designers, consumenten en curators in het luxe mode segment met elkaar in contact te brengen. Je kunt het zien als een soort marktplaats waar inmiddels meer dan 1300 merken, boetieks en warenhuizen hun luxe producten aanbieden. Je kunt op Farfetch nl zonder problemen in het Nederlands shoppen en de veelgestelde vragen bekijken, maar als je persoonlijk contact wil dan zul je met de klantenservice in Engeland contact moeten opnemen.

Farfetch klantenservice

Doordat de Farfetch klantenservice niet in Nederland, maar in Engeland gevestigd is, wordt er ook alleen maar Engels gesproken als je 044 - 20 3962 2362 belt om vragen te stellen. Dit telefoonnummer is van maandag tot vrijdag tussen 10.00 en 19.00 uur bereikbaar. Het overgrote deel aan informatie over bestellingen, betalingen en retouren kun je overigens gewoon in onze eigen taal op de website vinden.

De producten en diensten van Farfetch

De webwinkel van Farfetch in verdeeld in vier makkelijke productcategorieën die eigenlijk voor zich spreken. Zo zijn er luxe-kleding en mode-accessoires te bestellen in de categorieën Dames, Heren, Kinderen en Beauty. Deze categorieën zijn op hun beurt onderverdeeld in onder ander Nieuw binnen, Merken, Kleding, Schoenen en Tassen. Enkele voorbeelden van artikelen die door consumenten veel en vaak besteld worden zijn rokken van Prada en Gucci, sweaters van Alexander McQueen en diverse make-up producten van merken zoals Isamaya en Olivia Palmero. Hoe klanten de kwaliteit van al deze producten inschatten lees je in hun Farfetch reviews op onze website.

Farfetch kortingscode

Het afrekenen van een bestelling bij deze online shop doe je veilig met bijvoorbeeld creditcard of iDEAL. Regelmatig worden er nieuwe producten een aanbiedingen op de Facebook en Instagram van Farfetch gepubliceerd. Bovendien krijg je als nieuwe klant extra korting als je besluit de nieuwsbrief te willen ontvangen. Daarnaast kun je met grote regelmaat een nieuwe Farfetch kortingscode gebruiken om jouw bestelling voordeliger dan normaal in huis te halen.

Farfetch retour

Farfetch

hanteert een uniek retourbeleid. De producten die je niet wilt hebben moeten binnen 14 dagen na de bezorgdatum ontvangen zijn door de Farfetch partner waar je het besteld hebt. Het wordt daarom aangeraden om niet later dan 7 dagen na ontvangst te melden dat je jouw bestelling naar Farfetch retour wilt sturen.

Reviews en commentaren over Farfetch

Jij kunt als bestaande klant van deze online winkel heel makkelijk jouw Farfetch review op onze website kwijt. Beschrijf in je eigen woorden bijvoorbeeld welke ervaring jij hebt met de artikelen, de verzending, de Farfetch promo code of het retourneren van artikelen naar deze aanbieder. Door ook een aantal sterren, minimaal 1 en maximaal 5, in je beoordeling te geven laat je nieuwe klanten heel makkelijk en snel zien of Farfetch betrouwbaar is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review