ElkeDagIetsLeuks

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Elkedagietsleuks.nl

Inkopen doen online is een leuke bezigheid. Zij het kleding, leefstijl, meubilair, medicinale planten, gezondheidsartikelen of tuinmateriaal. Bij diverse winkels online kunt u terecht voor alles wat u nodig heeft. Het is een bevredigend gevoel dat u ervaart bij het veilig kunnen doen van al uw aankopen en bij het verrichten van de betalingen online. Is top! Bent u misschien op zoek naar iets leuks? Bij ReviewsBird staan ondernemingen vermeld, die in hun online winkels goederen ten verkoop aanbieden. Het voordeel dat u bij ReviewsBird heeft, is dat u in de reviews de ervaringen van klanten kunt lezen en hun beoordeling van dergelijke bedrijven, voordat u ‘binnenstapt’. Volg de reacties, ook die over ElkeDagIetsLeuks.nl, hier in de reviews en maak een goede keus!

Over ElkeDagIetsLeuks.nl
ElkeDagIetsLeuks.nl heeft als vestiging Zwolle en is opgericht op 31 maart 2015 door de twee vrienden Kien Luong en Mathijs Poelman. Bij Elkedagietsleuks.nl kan men dagelijks online nieuwe leuke deals vinden op het gebied van fashion voor dames en heren en home & living. Dagelijks om 0.00 uur zijn er steeds weer nieuwe dagaanbiedingen bij met kortingen van 30% tot zelfs 80%. De aanbiedingen zijn 24 uur geldig of zolang de voorraad strekt. Al de aanbiedingen zijn online te bezichtigen. Elke-dag-iets-leuks BV is een dochter van Secret Service BV.

Producten en diensten van Elkedagietsleuks.nl
Bij ElkeDagIetsLeuks.nl bent u terecht voor het webwinkeloverzicht aan kleding en accessoires voor heren en dames, leefstijl, tuin & klussen en de slaapkamer. Voor de heren zijn er truien & vesten, T-shirts, polo's, broeken, schoenen, jassen, overhemden, longsleeves, sportkleding, shorts, badmode, ondermode en accessoires. De dames hebben een keuze aan persoonlijke verzorging, make-up, accessoires, sport, tassen, lingerie, kleding en schoenen. Op de afdeling Tuin & Klussen vindt men tuingereedschap, artikelen voor outdoor living en verlichtingsapparatuur. De interieur afdeling biedt onder meer artikelen voor de badkamer, keuken, woonkamer, slaapkamer, gadgets, Sport/Fitness, huisdieren, software & learning.

Complimenten, klachten en tips voor ElkeDagIetsLeuks.nl
De artikelen worden gratis verstuurd door de bezorgdienst van ElkeDagIetsLeuks.nl en wel bij aankoop van 4 of meer artikelen. De consument betaalt het verschuldigde bedrag vooraf, via de door de webshop aangeboden elektronische betaalmethoden. Afrekenen kan met iDEAL, PayPal, Mastercard en Visa. Bij ontevredenheid met uw aankopen, krijgt u uw geld terug. De bestelling kan binnen 14 werkdagen na ontvangst geruild of geretourneerd worden. Eventuele klachten kunnen worden gedeponeerd bij service@elkedagietsleuks.nl van maandag tot en met vrijdag van 9:00u tot 17:00u. Bij gebruik van het Herroepingsrecht, dient binnen het tijdstip het daarvoor bestemde formulier te worden verstuurd via https://www.elkedagietsleuks.nl/retourbeleid. Geschillen worden afgehandeld door de geschillencommissie.

ElkeDagIetsLeuks.nl zegt elke nieuwe aanbieding te hebben online. Hebt u dat als klant gemerkt? Hoe accuraat is het bedrijf? Hebt u uw bestelde item(s) tijdig ontvangen, zoals afgesproken bij de aankoop? Wat kunt u ons vertellen over het assortiment en de klantenservice? Laat het ons weten op onze website.

Wilt u zelf ook meer weten over de ervaring van klanten met het bedrijf ElkeDagIetsLeuks.nl en zou u zelf graag eens daar willen gaan shoppen? Daarvoor mag u ook terecht hier op ReviewsBird.nl. Voelt u zich ook vrij om de reviews over ElkeDagIetsLeuks.nl. op onze site te lezen.

Wil je een kijkje nemen bij andere winkels die kleding aanbieden? Bezoek onze pagina met Sarenza reviews of To Be Dressed reviews om te lezen hoe klanten denken over de kleding en service van deze bedrijven. Het lezen van meningen, ervaringen, beoordelingen en klachten van bedrijven is belangrijk zodat je de beste winkel kan uitkiezen waar kleding te koop is. Op onze website staan allerlei winkels waar mensen hun review voor hebben achtergelaten. Kijk bijvoorbeeld naar de MandM Direct reviews en Happy Size reviews om nog een beter beeld te krijgen van kledingwinkels.

Gegevens

Paxtonstraat 27
8013 RP Zwolle
Paxtonstraat 27
Nederland
service@elkedagietsleuks.nl
+31085-8886124

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review