Eline Rosina

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Eline Rosina

Eline Rosina

staat bekend om haar oorbellen, kettingen en ringen. Het is een heus sieradenmerk. In Nederland is het bedrijf ooit begonnen als oorbellenmerk waar je je eigen earparty's samen kon stellen. Tegenwoordig is het één van de grootste oorbellenmerken van Nederland en verkoopt het bedrijf ook andere sieraden.

Wij zijn heel erg benieuwd naar wat jouw ervaring nou precies is met dit relatief nieuwe sieradenmerk. Kun je ons wat meer vertellen over de prijs-kwaliteit verhouding, of heb je bijvoorbeeld contact gehad met de klantenservice en wil je hier iets over kwijt? Aan de hand van de informatie die je ons geeft door middel van het achterlaten van je reviews en/of beoordelingen kunnen anderen zich een objectief beeld vormen over dit bedrijf. Jouw reviews worden dus zeer gewaardeerd.

Over Eline Rosina

Eline Rosina is dus ooit begonnen in Nederland als oorbellenmerk, het bedrijf is ontstaan uit het verlangen van oprichtster Hanna Pranger om haar leven om te gooien en haar droom na te jagen. Het bedrijf is bekend geworden met het samenstellen van je eigen earparty's. Door hun "Atelier Collectie" had iedereen de mogelijkheid om verschillende hoops en dangles te combineren tot een mooie earparty. Zo is het bedrijf al snel één van de grootste oorbellenmerken van Nederland geworden. Het team van Eline Rosina bestaat voor 99% uit vrouwen die samen het creatieve proces van A-Z zelf uitvoeren: van het ontwerpen van de collecties tot het fotograferen van de campagne shoots.

Producten en diensten van Eline Rosina

Alle Eline Rosina oorbellen worden dus ontworpen door hun eigen design team. Dit maakt iedere collectie uniek. Het bedrijf werkt eigenlijk alleen met edelmetalen. Al hun colecties bestaan daarom uit sieraden die zijn gemaakt van gold plated sterling silver, sterling silver, gold vermeil of 14k solid gold. De ringen zijn daardoor de hele dag en overal te dragen en zijn gemaakt om eeuwig mee te gaan. Naast edelmetalen werkt Eline Rosina Jewelery met zirconia stenen, diamanten en gemstones. Alle Eline Rosina oorbellen hebben een 925 sterling silver basis.

De oorbellen, waar Eline Rosina dus bekend om staat, zijn er in allerlei soorten en maten. Hoops zijn er in grote oorringen en minimalistische ringetjes. Net zoals de ear cuff. Deze zijn er vol met zirconia steentje, maar ook subtiel zonder een steentje als je toch liever een meer basic look hebt.

Ervaringen, klachten en tips over Eline Rosina

Wij, van ReviewsBird Nederland, zijn heel erg benieuwd naar wat jouw ervaring nou precies is met dit bedrijf. Is alles echt zo simpel als dat ze willen doen geloven of klopt dit niet helemaal? Met jouw ervaring kunnen we ons een goed beeld vormen van de service en kwaliteit van dit bedrijf. Hiermee kunnen we makkelijker bepalen of we met dit bedrijf in zee willen gaan of dat we dit bedrijf misschien voortaan beter links kunnen laten liggen. Laat daarom dus vooral jouw ervaringen, klachten en tips over Eline Rosina achter op deze pagina van ons platform. Het wordt enorm gewaardeerd en je helpt er weer andere potentiële klanten van Eline Rosina mee.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review