Deverfzaak

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 6

Totaal

9
100.0% zou hier weer kopen

Deverfzaak

Af en toe is ons huis, de meubels of iets anders écht toe aan verfrissing. Een van de meest gebruikelijke manieren hiervoor is verven. Wellicht dat je zelf ook opzoek bent naar een geschikte plek waar je verf kunt bestellen. Misschien is Deverfzaak dan wel iets interessants voor je. Zoals de naam van het bedrijf al verklapt zijn ze namelijk gespecialiseerd op het gebied van verf en toebehoren.

Alleen voordat je daadwerkelijk besluit dat je een bestelling bij Deverfzaak gaat plaatsen wil je hoogstwaarschijnlijk zeker weten dat ze aan je eisen en verwachtingen zullen voldoen. Om daar achter te komen kan je op ons platform, reviews en beoordelingen lezen. Want wat geeft nou een beter beeld dan de ervaringen van andere consumenten?

Wat is Deverfzaak

Deverfzaak is een Nederlands bedrijf gericht op de verkoop van verf van A-merken voor een voordelige prijs. Zie bieden niet alleen online verf aan, ze hebben namelijk ook zo’n 10+ fysieke winkels, waar uiteraard ook verf kan worden gevonden. Bij het bedrijf bieden ze diverse merken aan, enkele voorbeelden zijn: Sikkens, Sigma, Histor, Dorst en Wijzonol. Naar eigen zeggen is het assortiment groot en beschikken de ‘’verfspecialisten’’ over jarenlange ervaring.

Producten en diensten Deverfzaak

Zoals vermeld kan je natuurlijk allerlei soorten verf, van verschillende merken bij Deverfzaak vinden. Maar ze verkopen ook andere producten, hierbij kan je denken aan laminaat, behang en nog meer. Veel producten uit het assortiment zijn beschikbaar en op voorraad op de website van Deverfzaak, maar ook in de fysieke winkels kunnen ze gevonden worden. Korting kan wel oplopen tot zo’n 40%. Daarnaast hebben ze ook een blog op hun website, waar je inspiratie en informatie kunt vinden.

Ben je geïnteresseerd in een van de type producten van Deverfzaak? Dan kan je filteren op kenmerken om je zoektocht nog meer te specificeren: de kleur, maat, prijs en nog veel meer. Heb je iets gevonden dat je wilt kopen, dan kan je daar de volgende betaalmethodes voor in acht nemen: iDEAL, Creditcard, Achteraf betalen, PayPal en Cadeaukaarten. Ben je in bezit van een Deverfzaak kortingscode? Dan kan je deze uiteraard tijdens je bestelproces gebruiken.

Contact

Toch nog moeite om een beslissing te maken, of heb je een andere reden om contact te zoeken met de onderneming? Dan kan dat op een van de volgende manieren. Telefonisch via 085-0406034. Ook kan je mailen naar klantenservice@deverfzaak.nl. Natuurlijk kan je ook in een van de fysieke winkels geholpen worden door de medewerkers.

Reviews en beoordelingen Deverfzaak

Al ooit verf besteld bij Deverfzaak? Laat hier dan achter wat je van ze dacht en hoe je het hebt ervaren. Wij vinden dat jouw mening namelijk belangrijk is, vandaar dat je bij ons niet alleen reviews kunt lezen, maar ook zelf kunt schrijven. Op die manier krijgen andere consumenten die potentieel bij ze willen kopen een beter beeld over wat ze nou écht daadwerkelijk kunnen verwachten. Wil je meer leren over Deverfzaak en/of (andere) soortgelijke bedrijven? Dan ben je welkom om bij ons reviews en beoordelingen te lezen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

T
Teun van de Berg 1 jaar geleden
9
Ik ben recent bij De Verfzaak geweest voor de aankoop van verf en ik moet zeggen dat mijn ervaring zeer positief was. Een groot assortiment aan verschillende soorten verf is beschikbaar op h...

Alle reviews ( 1 )

Uitstekend advies over blenden huidtonnene bedrijfscollectie

Ik ben recent bij De Verfzaak geweest voor de aankoop van verf en ik moet zeggen dat mijn ervaring zeer positief was. Een groot assortiment aan verschillende soorten verf is beschikbaar op hun website, wat het maken van een keuze erg gemakkelijk maakt. Daarnaast was levering snel en efficiënt. Eén ding waar ik echt blij mee was, is de kwaliteit van productaanbevelingen die gegeven werden door hun medewerkers. Ik heb tot nu toe nog geen proffesionele advies gevraagd tijdens mijn projecten met betrekking tot verf en kleuren pallette die passen bij de woningstijl. Hun medewerkers hebben me geholpen om prachtige kleurcombinaties te vinden om zo de juiste sfeer in huis te creëren. Over het algemeen vond ik De Verfzaak een uitstekende plek om online verf te bestellen of te kopen in één van hun filialen dichtbij mij in de buurt. Ik zal hier beslist terugkeren wanneer ik weer bezig ben met nieuwe projecten in- of rondom ons huis.

T
Teun van de Berg 1 jaar geleden
Bestellen
10
Service
10
Prijs
10
Bezorging
6
Totaal
9
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!