Carl Denig

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Carl Denig

Ben jij een liefhebber van kamperen in de natuur? Dan weet je vast dat het belangrijk is om goede uitrusting te hebben als je op avontuur gaat. Daarbij spelen onder andere kleding, schoenen, slaapzakken en tenten een belangrijke rol. In jouw zoektocht naar dit soort producten ben je wellicht al eens eerder bij Carl Denig terecht gekomen.

Voordat je producten bij Carl Denig gaat bestellen wil je wel weten of het bedrijf aan jouw verwachtingen zal voldoen. Denk daarbij aan zaken als: wat kan ik allemaal vinden in het assortiment van het bedrijf? Hoe zit het eigenlijk met de kwaliteit en garantie van hun producten? Wat voor prijzen, levertijden en verzendkosten kan ik verwachten? Waar kan ik terecht als ik contact wil opnemen met Carl Denig? Hoe zit het met de klantvriendelijkheid en klanttevredenheid? Om een antwoord op dit soort vragen te krijgen, kan je op onze website, Carl Denig reviews en beoordelingen lezen. Afhankelijk daarvan kan je bepalen of Carl Denig aan jouw verwachtingen zal voldoen.

Wat is Carl Denig

Carl Denig werd geboren in 1982 te Rotterdam, zijn familie was van origine afkomstig uit Rheinland-Pfalz, Duitsland. In 1910 ging hij naar London, waar die een tweejarige opleiding tot kleermaker volgde. Toen hij zijn studie afgerond had ging hij samen met twee vrienden naar Isle of Wight om daar te kamperen in een zelfgemaakte tent. Ze hadden per ongeluk de nacht op een militair oefenterrein doorgebracht en werden toen opgepakt als spionnen. Nadat het drietal vrijgelaten werd begon Carl Denig met het verkopen van zijn eigen tenten. Het resultaat uit dit verhaal is Carl Denig. De onderneming bestaat inmiddels meer dan 100 jaar, maar de visie is nog altijd onveranderd: top kwaliteit in buitensport artikelen tezamen met advies van hoog niveau, aldus Carl Denig.

Producten en diensten Carl Denig

Als je de website van Carl Denig zou bezoeken kan je hun aanbiedingen bekijken. Eenmaal daar terecht gekomen staan er gelijk verschillende producten voor je gereed. Zo kan je aan de linker kant sorteren op basis van verschillende producten, waaronder: Digitale Cadeaubon, Kleding, Schoenen, Slapen, Rugzakken & Tassen, Tenten, Uitrusting en Outlet. Die categorieën zijn weer onderverdeeld in kleinere sub-categorieën. Producten die je bij het bedrijf kunt verwachten te vinden zijn bijvoorbeeld: jassen, broeken, slaapzakken, tenten, brillen, kijkers en meer. Als je op een item klikt kan je daarvan een toepasselijke omschrijving met specificaties, foto’s en prijs bekijken.

Heb je een keus kunnen maken en zou je graag betalen? Dan heb je bij het afrekenen keus uit meerdere betaalmethodes, waaronder: iDEAL, MasterCard en PayPal. Je hebt tot maximaal 14 dagen na ontvangst van jouw aankoop recht om te retourneren. Bezorgingen zijn gratis vanaf €50,-. Over verzenden en retourneren valt indien gewenst nog meer te lezen op de website van Carl Denig.

Contact

Heb je een vraag, opmerking of klacht die je wilt delen met Carl Denig? Of een andere reden om contact op te willen nemen? Dan kan dat op verschillende wijze, zo kan je op de website via een contactformulier jouw bericht met de klantenservice delen. Vindt je het prettiger om contact op te nemen via de telefoon? Dan kan je bellen naar het nummer: 020 - 62 62 436. Mailen gaat ook, gebruik daarvoor het adres: info@carldenig.nl. Ga je graag zelf in persoon langs bij Carl Denig? Dan moet je daarvoor aan de Weteringschans 113-115, 1017 SB, Amsterdam zijn.

Reviews en beoordelingen Carl Denig

Heb je al eens eerder uitrusting bij Carl Denig besteld? Of een andere soort ervaring met het bedrijf opgedaan? Dan zijn wij benieuwd hoe je dat vond gaan! Deel je mening over Carl Denig met ons in de vorm van een review en beoordeling. Zo maak je het makkelijker voor andere potentiële klanten van het bedrijf om te bepalen of zij gebruik willen maken van Carl Denig. Ben je nieuwsgierig naar het lezen van reviews en beoordelingen over vergelijkbare bedrijven? Dan kan dat op onze website.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review