Brunotti

Alle reviews

Brunotti

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

Brunotti

Sta je ook eens graag op een plank in de zee of in de sneeuw? Dan weet je dat je als surf- en snowboardfan redelijk wat kleding en accessoires nodig hebt! Die kun je bij Brunotti aanschaffen via een webshop. Lees zeker eerst eens de ervaringen van andere mensen, hier op ReviewsBird. Wat denken klanten van Brunotti van dit bedrijf? Dat is immers erg belangrijk, dus lees hun beoordelingen goed door!

Over Brunotti
Brunotti is een Nederlands bedrijf dat zich vooral specialiseert in het aanbieden van kleding en accessoires voor snowboarden en surfen. Het bedrijf werd opgericht in 1979 door de Italiaan Claudio Brunotti, die zich in Scheveningen vestigde. De handelsnaam van het bedrijf is Brunotti e-shop.com B.V., en de hoofdlocatie (zowel vestigings- als bezoekadres) ligt in Nijkerk. Je kunt Brunotti bereiken per telefoon van maandag tot en met vrijdag van 9:00 uur tot 17:00 uur. Ook per e-mail kun je hen contacteren. Mails worden binnen twee werkdagen behandeld en beantwoord. Brunotti is aanwezig op sociale media, en je kunt hen volgen op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram.

Producten en diensten van Brunotti
Bij de webshop van Brunotti kun je terecht voor allerlei snowboard- en surfgerelateerde producten, vooral Kleding zoals shirts, broeken, zwemshorts, boardshorts en ondergoed, accessoires zoals tassen, beanies handschoenen, caps, enzovoort. Dit zowel voor Heren, Dames, Jongens en Meisjes. Je kunt er ook boards aankopen, die Rider Developed Products zijn. Met andere woorden: surfplanken en snowboards die door echte gebruikers zijn ontwikkeld. Brunotti biedt zijn producten aan in een heleboel Europese landen, net als het Verenigd Koninkrijk.

Een product dat op voorraad is mag je binnen 1 tot 2 werkdagen bij je thuis verwachten, als je in Nederland of België woont. Als je binnen Nederland woont, kun je je verzending gratis toegestuurd krijgen, vanaf je voor een bepaald bedrag bestelt. In andere Europese landen is er een vergelijkbaar systeem, maar de minimale orderwaarde kan anders zijn. Leveringen buiten de EU kunnen eventuele douanekosten, invoerrechten of importkosten met zich meebrengen, en hiervoor moet je zelf opdraaien. Je krijgt altijd een Track & Trace code, zodat je de status van je bestelling kan volgen. Je kunt voor de producten en diensten van Brunotti online betalen per iDEAL, met je Mastercard, VISA of Maestro, via PayPal, en er is ook de mogelijkheid om achteraf te betalen via ofwel Klarna ofwel AfterPay. Hierbij krijg je veertien dagen om te betalen.

Klachten, complimenten en tips voor Brunotti
Als je niet tevreden bent over je bestelling, kun je die (of een deel ervan) retourneren binnen dertig dagen, via een retourformulier. Ook afgeprijsde artikelen kunnen worden geretourneerd of geruild. Indien je een klacht hebt over het product of de dienstverlening van Brunotti, kun je hen contacteren per e-mail. Als je daarna nog niet tevreden bent en denkt dat je klacht niet goed is afgehandeld, is het mogelijk die voor te leggen aan aan de Geschillencommissie Thuiswinkel. In dergelijke gevallen is het ook zeer interessant dat je dit aan andere mensen laat weten, hier op ReviewsBird. Waarschuw anderen, vertel over jouw ervaringen! Maar ook als die erg positief waren, is het zeker leuk om erover te vertellen. Dan kunnen mogelijke klanten van Brunotti zich een goed beeld vormen van het bedrijf. Schrijf dus zeker een review en geef Brunotti een beoordeling!