Backjoy

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 8
Service 10
Prijs 10
Bezorging 8

Totaal

9
100.0% zou hier weer kopen

Backjoy

Onderschat niet hoe belangrijk je rug voor je is. Denk maar eraan dat je rug in verbinding staat met alle spieren en effect kan hebben op zoveel aspecten van je gezondheid. Neem maar een voorbeeld van rugpijn. Haast eenieder heeft wel eens te kampen gehad met rugpijn en weet hoe vervelend dat kan aanvoelen. Gelukkig kun je proberen om het te voorkomen door producten aan te schaffen die je kunnen helpen om je rughouding te verbeteren naar een ergonomische houding. Het bedrijf BackJoy is een bedrijf dat dergelijke producten verkoopt. Je vraagt je waarschijnlijk af of deze producten wel het gewenste resultaat hebben. Om je vraag te kunnen beantwoorden zou je een paar BackJoy reviews moeten lezen.

Over BackJoy

Dit bedrijf bestaat uit een team van twintig personen en is gevestigd in Boulder, Colorado. BackJoy biedt producten aan op de markt dat speciaal ontworpen zijn om je rug een betere houding te geven. Hierdoor kunnen volgens hen chronische rugklachten voorkomen worden of verminderd worden.

Missie:

BackJoy heeft als missie om klanten te helpen om de kwaliteit van hun leven te verbeteren door een gezonde rug te hebben en met minder rugklachten te leven.

Producten en diensten van BackJoy

De producten die BackJoy verkoopt zijn: rugbraces of rugbanden, ergonomische kussens, accessoires en spijkermatten. Onder de accessoires kun je diverse soorten houten massagerollers vinden, maar ook rugkrabbers, producten voor fitness, heatpacks, backpacks, botanical, backstrechers en spullen die je op kantoor zou kunnen gebruiken. Onder het rubriek beter zitten kun je verschillende soorten sitsmart core traction producten vinden van verschillende prijzen, maar ook in diverse kleuren.

Leverings- en retourbeleid BackJoy

Als het product in voorraad is, wordt het volgens de website, binnen twee werkdagen gratis voor je geleverd. Indien je het product wenst terug te sturen, dan kan het op het volgend adres: Steenkreek 24, 3253 EG, Nederland.

Betaalopties BackJoy

Dit online shop heeft vergeleken met andere websites niet zoveel betaalmogelijkheden, maar er liggen wel enkele gangbare methoden ertussen zoals: Credit card, iDEAL, PayPal en bankoverboeking.

Kortingcode BackJoy

Op de website van dit bedrijf is er een speciale sale webpagina, waar er regelmatig producten worden aangeboden waarop je een korting kan krijgen met een voucher kortingscode actiecode van BackJoy.

Contactgegevens BackJoy

Je kunt de BackJoy team contacten door via de website te chatten of je kunt ze volgen op enkele socialmediakanalen zoals: Facebook, Instagram, Twitter, Youtube, Pinterest en LinkedIn. Daarnaast kun je bellen naar het bedrijf via de website of je kunt ze ook een e-mail versturen.

Email: info@backjoy.eu

Adres: Laan van Waalhaven 175, 2497 GK Den Haag.

Reviews, beoordelingen en ervaringen voor BackJoy

Niemand wilt geld uitgeven aan iets wat niet het gewenste resultaat heeft. Zo ook niet andere personen die misschien interesse hebben om de producten van BackJoy te kopen. Als je al eerder een product bij hun hebt aangeschaft, dan zou het fijn zijn om je ervaring te delen met de rest van de wereld. Laat graag weten welke product(en) je hebt aangeschaft. Heb je toevallig ook een sitsmart van BackJoy gekocht? Wat vond je van het product, was het naar verwachting en levert het de gewenste resultaat op? Hoe vond je de prijs van het product? Laat een eerlijke review achter als dat kan.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

J
Jort van den Berg 1 jaar geleden
9
Ik had al een tijdje last van rugpijn tijdens het zitten op mijn werk. Na wat online research kwam ik uit bij Backjoy. Ik was in eerste instantie sceptisch over hoeveel verschil het zou make...

Alle reviews ( 1 )

BackJoy - Verlicht Rugpijn Met De Juiste Zithouding

Ik had al een tijdje last van rugpijn tijdens het zitten op mijn werk. Na wat online research kwam ik uit bij Backjoy. Ik was in eerste instantie sceptisch over hoeveel verschil het zou maken, maar besloot het toch te proberen. Na slechts een paar dagen gebruik van de Backjoy merkte ik al een aanzienlijk verschil in mijn houding en minder pijn in mijn rug! Het is zo gemakkelijk te gebruiken en past perfect op elke stoel. Daarnaast is het materiaal zeer comfortabel en duurzaam. Het beste van alles is dat ik nu lange periodes achter elkaar kan blijven zitten zonder me ongemakkelijk of pijnlijk te voelen! Ik ben erg blij met de resultaten die ik heb geboekt met de Backjoy!

J
Jort van den Berg 1 jaar geleden
Bestellen
8
Service
10
Prijs
10
Bezorging
8
Totaal
9
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!