Asos.com

Alle reviews

Asos.com

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

Asos.com

Doordat online-shopping zo populair is geworden over de laatste jaren heen is het verstandig om te weten van wie je bestelt en of het wel een betrouwbare webshop is waar je besteld. Op deze website kan je reviews en beoordelingen lezen over ASOS. ASOS is een webshop die zich specialiseert in mode en cosmeticaproducten.

Over ASOS
In 1999 kregen Nick Robertson en Quentin Griffith’s het idee om een zaak te openen waar ze kleding zouden verkopen gebaseerd op de kleding die sterren droegen. Zo betekend de naam ASOS ook ‘As Seen On Screen’ wat vertaald ‘Zoals gezien op scherm’ betekend. Over de jaren is het bedrijf blijven groeien en beperkte zich niet langer meer tot de US, het bedrijf ging internationaal. Het merk levert nu al mode in meer dan 200 landen wereldwijd. Het merk heeft zowel vrouwen- als mannenkleding in hun assortiment. Sportkleding, beautyproducten zoals make-up, schoenen, accessoires en meer kan je vinden op de site. Voor kortingen op producten kan je je uitleven in de ‘outlet’ afdeling waar alle afgeprijsde items te vinden zijn.

Producten en diensten van ASOS
ASOS biedt studenten 10% korting op hun aankopen. De betalingsmogelijkheden op de website zijn credit/debit card, PayPal, Ideal en Klarna. Tijdens te bestellen kan je kiezen jouw bestellingen laten te lever bij jou thuis of bij een ophaalpunt naar jouw keuze. Er zijn verschillende mogelijkheden om te laten leveren. De eerste is de standaardlevering, deze kost €4 en de standaardlevering is gratis voor bestellingen boven de €42. De tweede optie is de next day-delivery waar de bestellingen de volgende dag wordt geleverd, deze optie kost natuurlijk wel iets meer. Deze levering kan voor €15, net zoals de laatste optie waar je zelf de dag mag kiezen dat jouw bestelling wordt geleverd.

Voor de retourverzendingen moet je echter niet betalen en is het gratis te verzenden, toch zijn er wel een paar voorwaarden verbonden aan het terugzenden van bestellingen. Retourzendingen moeten verstuurd worden binnen de 28 dagen na ontvangst als je een terugbetaling of refund wilt krijgen. Bestellingen die 29-45 dagen na ontvangst worden verstuurd krijgen een voucher gelijk aan de prijs dat het bestelling was. Retourverzendingen na 45 dagen worden niet geaccepteerd.

Complimenten, klachten en tips voor ASOS
Beoordelingen voor deze website zijn overal goed. Klanten zeggen dat dat ze hun bestelling snel aankrijgen, dat er een goede communicatie mogelijk is met de klantenservice van ASOS en ook zijn ze tevreden met het retourbeleid. Veel negatiefs is niet te vinden bij (voormalige) klanten van ASOS.

Laat ons weten wat jij van ASOS vindt!
Ben je al reeds klant geweest bij ASOS en had jij een topervaring met het merk en wil jij die met ons delen? Of had jij misschien een slechte ervaring meegemaakt met het bedrijf? Geef ASOS een beoordeling en help anderen om te beslissen of het het waard is om te bestellen bij ze!