Swaper reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Swaper

Nog niet zo heel lang geleden was het voor particulieren niet zo makkelijk om te beleggen. Tegenwoordig kun je echter zonder al te veel kennis en expertise gebruik maken van sites zoals Swaper om te investeren en te beleggen. Omdat de kans bestaat dat je op deze manier je ingelegde geld kunt verliezen is het verstandig om de reviews van consumenten op onze website te lezen. Dat zal het risico niet insluiten maar je komt wel te weten of andere gebruikers Swaper betrouwbaar vinden of niet.

Over Swaper

Swaper Platform

OÜ is een bedrijf dat gevestigd is in de Tallinn, de hoofdstad van Estland. Opgericht in 2016 richt het zich op Europese investeerders die willen beleggen in consumentenleningen in markten in Centraal en Oost-Europa. De site is momenteel alleen in het Engels en Duits beschikbaar, je zult dus een van deze talen moeten kunnen lezen om gebruik te maken van de rubriek met veelgestelde vragen. Daarnaast kun je op meerdere manieren met Swaper contact opnemen: je kunt de livechat functie op de site gebruiken, een e-mail sturen of een van de medewerkers bellen via het telefoonnummer dat bij de contactgegevens vermeld staat.

Beginnen bij Swaper

Voordat je kunt beginnen met beleggen zul je eerst een Swaper account aan moeten maken. Alleen inwoners van de Europese Unie die ouder dan 18 zijn en over een Europese bankrekening beschikken kunnen bij deze aanbieder investeren. Tijdens je registratie worden je identiteit en woonplaats geverifieerd aan de hand van een identiteitsbewijs.

De producten van Swaper

Swaper

biedt zogenaamde P2P investeringen waar je als investeerder gebruik van kunt maken. Via deze vorm van investeren word je als het ware zelf de bank die jouw geld aan degene leent die het nodig heeft. Veel mensen die een lening nodig hebben kunnen door strikte regels niet meer bij banken terecht en kloppen daarvoor aan bij een organisatie zoals deze. In totaal beheert het bedrijf momenteel meer dan 178 miljoen Euro in leningen en zijn rendementen tot 16% mogelijk. Via de site kun je aangeven met welk bedrag je aan een investering wilt beginnen. Daarnaast kies je hoeveel je maandelijks wilt inleggen en hoeveel rente je op jaarbasis verwacht. Het systeem van deze aanbieder kiest daarna exact de producten die het beste bij jouw aanvraag passen.

De gevaren van beleggen bij Swaper

Aan beleggen en investeren zijn altijd risico's verbonden. Swaper probeert al die risico's tot een minimum te beperken zodat je daar als investeerder niet bang voor hoeft te zijn. Zo kun je bij deze aanbieder in Euro's investeren waardoor je geen last hebt van dalende en stijgende wisselkoersen. Bovendien biedt dit P2P platform dusdanige voorwaarden dat mocht het failliet gaan, je als investeerder nog steeds je schuld bij de leningnemer kunt opeisen.

Reviews en commentaren over Swaper

Deze manier van investeren is bij veel mensen nog onbekend en daarom is het belangrijk dat bestaande klanten de mogelijkheid hebben om hun Swaper reviews met anderen te delen. En dat kan bij ons! Dus, als jij onlangs ervaring hebt opgedaan met dit investeringsplatform dan ben je van harte welkom om jouw review over Swaper bij ons achter te laten. Door jouw beoordeling te lezen wordt het voor nieuwe klanten heel wat eenvoudiger om te bepalen of zij Swaper ook betrouwbaar zullen vinden.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review