Monestro reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Monestro

Monestro

is een opkomend peer-to-peer (P2P) platform voor investeringen in consumentenleningen. Op het platform kan je beleggen in leningen met een rentepercentage van 7-15 %. De leningen zijn beschermd met een terugkoopverplichting, wat betekent dat leningen worden teruggekocht door de leningverstrekker als de lener niet kan terugbetalen.

Wij zijn erg benieuwd naar wat jouw ervaring is met dit opkomende P2P platform. Kun je ons wat meer vertellen over jouw ervaringen met dit platform, heb je bijvoorbeeld een investering gedaan waar je iets over wil vertellen? Aan de hand van de informatie die je ons geeft door middel van reviews en/of beoordelingen kunnen anderen zich ook een objectief beeld vormen over dit bedrijf. Het delen van jouw ervaringen wordt dus zeer gewaardeerd.

Over Monestro

Monestro werd in 2016 gelanceerd in Tallinn, Estland. Sindsdien heeft een behoorlijk aantal investeerders zich bij het platform aangesloten om een gemiddeld rendement van 7-15 % te behalen. Monestro is op dit moment beschikbaar in de Europesche Economische Ruimte (hieronder vallen de Europese Unie, IJsland, Liechtenstein en Noorwegen) en Zwitserland. Op dit moment kunnen beleggers uit het Verenigd Koninkrijk nog niet beleggen via Monestro.

Producten en diensten van Monestro

Het Monestro platform werkt door de tussenpersoon te zijn tussen verstrekkers van leningen en investeerders die in leningen willen investeren. Op het platform stellen geselecteerde kredietverstrekkers een deel van hun kredietportefeuille beschikbaar voor investeringen. Investeerders kunnen dan in de leningen investeren en rendement behalen. Dit maakt het voor kredietverstrekkers mogelijk om meer liquiditeit aan te werven om hun bedrijf te laten groeien. Op deze manier ontstaat er dus een win-win situatie tussen de verstrekkers van de leningen en investeerders. De kredietverstrekkers op Monestro zijn NÚNÚ LÁN, Credit Consulting Services, Fresh Finance Group en DSA Invest.

Zowel particulieren als bedrijven kunnen via Monestro beleggen. Particulieren die via Monestro willen beleggen moeten minstens achttien jaar oud zijn, een bankrekening hebben in de Europese Economische ruimte en hun identiteit laten verifiëren door Monestro.

Klantenservice van Monestro

Natuurlijk kan het zo zijn dat je contact op wilt nemen met de klantenservice van Monestro, dat is mogelijk. De klantenservice van het bedrijf is geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 via deze mogelijkheden:

- Telefoonnummer:

+37256320304

- E-mail adres

: support@monestro.com
Als je bijvoorbeeld in het weekend vragen hebt heeft het bedrijf ook een Chatbot functie op hun website die 24/7 beschikbaar is.

Ervaringen, klachten en tips over Monestro

Wij, van ReviewsBird Nederland, zijn heel erg benieuwd naar wat jouw ervaring nou precies is met dit bedrijf. Is alles echt zo simpel als dat ze willen doen geloven of klopt dit niet helemaal? Met jouw ervaring kunnen we ons een goed beeld vormen van de service en kwaliteit van dit bedrijf. Hiermee kunnen we makkelijker bepalen of we met dit bedrijf in zee willen gaan of dat we dit bedrijf misschien voortaan beter links kunnen laten liggen. Laat daarom vooral jouw ervaringen, klachten en tips over Monestro achter op deze pagina van ons platform. Hiermee kan jij ook weer andere potentiele klanten helpen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review