5

Monestro
2 reviews uit 1 bron

Overzicht

8
Productkwaliteit en Garantie
2
Prijs/Kwaliteitverhouding
5
Klantenservice en Klachtenafhandeling
5
Reputatie

Monestro

Monestro is een opkomend peer-to-peer (P2P) platform voor investeringen in consumentenleningen. Het platform biedt de mogelijkheid om te beleggen in leningen met een rentepercentage van 7-15%. De leningen zijn beschermd met een terugkoopverplichting, waarbij leningen worden teruggekocht door de leningverstrekker als de lener niet kan terugbetalen. Monestro werd in 2016 gelanceerd in Tallinn, Estland en heeft sindsdien een aantal investeerders aangetrokken om een gemiddeld rendement van 7-15% te behalen. Het platform is beschikbaar in de Europese Economische Ruimte en Zwitserland. Monestro fungeert als tussenpersoon tussen leningverstrekkers en investeerders, waardoor een win-winsituatie ontstaat voor beide partijen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen via Monestro beleggen, onder bepaalde voorwaarden. Met vragen of opmerkingen kunnen klanten contact opnemen met de klantenservice van Monestro via telefoon, e-mail of de 24/7 beschikbare Chatbot functie op de website. Het delen van ervaringen, klachten en tips over Monestro wordt gewaardeerd, om anderen te helpen bij het vormen van een goed beeld van de service en kwaliteit van het bedrijf.

Wat zeggen de reviews?

Monestro biedt over het algemeen goede productkwaliteit en garanties, met lof voor transparantie in risico's en leningen. Klanten zijn over het algemeen tevreden met de kwaliteit, maar klachten over garantieprocedures en dwingende investeringen voor opnames worden genoemd. Hoewel de klantenservice wordt geprezen, is de klachtenafhandeling minder positief en is de waarde voor je geld twijfelachtig vanwege onbetrouwbaarheid en verplichte investeringen. De merkreputatie is gemengd vanwege twijfelachtige betrouwbaarheid, waardoor sommige het als een onbetrouwbaar investeringsplatform beschouwen.

Productkwaliteit en Garantie

8
Thumbs-Up 1
Thumbs-Down 0
 • "Transparantie in risico's en leningen"
De productkwaliteit van dit bedrijf wordt over het algemeen positief beoordeeld, met veel lof voor de transparantie in risico's en leningen. Klanten zijn over het algemeen tevreden met de kwaliteit van de producten, maar sommige klachten over de garantieprocedure worden ook genoemd. Over het algemeen biedt het bedrijf echter een goede productkwaliteit en garantie.

Prijs/Kwaliteitverhouding

2
Thumbs-Up 0
Thumbs-Down 3
 • "Negative recommendation"
 • "Forcing investments for withdrawal"
 • "Unreliable investment platform"
De waarde voor je geld bij dit investeringsplatform is twijfelachtig vanwege verplichte investeringen voor opnames en onbetrouwbaarheid, wat kan resulteren in verlies van geld en frustratie voor klanten.

Klantenservice en Klachtenafhandeling

5
Thumbs-Up 2
Thumbs-Down 3
 • "Gemakkelijk te beginnen"
 • "Uitstekende klantenservice"
 • "Negative recommendation"
 • "Forcing investments for withdrawal"
 • "Platform decides what to do with your money"
De service bij dit platform wordt geprezen vanwege het gemak van het instappen en de uitstekende klantenservice. Echter, er is wel kritiek op de dwingende investeringen voor opname en het feit dat het platform beslist wat er met je geld gebeurt. Over het algemeen lijkt de klachtenafhandeling minder positief te zijn.

Reputatie

5
Thumbs-Up 1
Thumbs-Down 3
 • "Betrouwbaarheid en vertrouwen"
 • "Negative recommendation"
 • "Platform decides what to do with your money"
 • "Unreliable investment platform"
De reputatie van het merk is gemengd vanwege twijfelachtige betrouwbaarheid en vertrouwen. Sommige klanten hebben negatieve aanbevelingen gegeven vanwege het feit dat het platform beslist wat er met je geld gebeurt en het wordt beschouwd als een onbetrouwbaar investeringsplatform.