Letsinvest

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Letsinvest

Heb je wat spaargeld dat je zou willen beleggen? Wil je hoge rente, maar met minimaal risico? Investeringen in vastgoedprojecten worden beschouwd als relatief laag risico, maar staan er ook om bekend dat ze beleggers hoog rendement opleveren. Toch is het belangrijk dat je ervoor zorgt dat het bedrijf waaraan je je geld toevertrouwt betrouwbaar is en je de resultaten kan bieden die je zoekt. Om te helpen zo'n bedrijf te vinden kun je altijd recensies van anderen gaan lezen. Het lezen van de ervaringen van anderen kan je op je gemak stellen bij het maken van een deal zodat je gerust op je investeringsstrategie kan focussen.

Over LetsInvest

LetsInvest is in 2021 opgericht in Litouwen en staat momenteel onder toezicht van de Bank van Litouwen. Het bedrijf vergemakkelijkt de toegang tot door vastgoed gedekte leningen voor derden. Ze willen de markt, die vroeger werd gedomineerd door grote financiële kredietverstrekkers, openstellen voor kleinere investeerders, zodat zij toegang krijgen tot de potentiële hoge rendementen die vastgoed te bieden heeft.

Producten en Diensten van LetsInvest

LetsInvest biedt investeringsmogelijkheden in door vastgoed gedekte leningen aan alle geïnteresseerde partijen, evenals de mogelijkheid voor vastgoedontwikkelaars om investeerders te zoeken voor hun projecten. Momenteel de meeste projecten zijn bevestigd in Litouwen, maar volgens een interview met CEO Vytenis Kinduris, het bedrijf is hard aan het groeien en ze zijn van plan om in de toekomst ook projecten rond heel Europa te gaan financieren.

Voor investeerders

Het bedrijf biedt twee soorten lidmaatschappen aan: Discovery en Growth.

De optie Discovery begint bij 100 euro's en leden hebben toegang tot zorgvuldig geselecteerde investeringsaanbiedingen voor korte termijnen (1-2 jaar). Dit zijn directe investeringen met een overeengekomen rentevoet, die volgens het bedrijf meestal hoger is dan de opbrengst van bankdeposito's en de meeste aanbiedingen uit de sector.

De optie Growth begint bij 50.000 euro's en omvat een op maat gemaakt investeringsplan en een persoonlijke portfolio-beheerder. Investeringen in dit pakket kunnen tot 7 jaar duren en kunnen ook vastgoedbezit en operaties met een complexere inkomstenstructuur omvatten. Growth-leden krijgen ook exclusieve toegang tot niet-openbare aanbiedingen en vroegtijdige toegang tot nieuwe projecten.

Voor Vastgoedontwikkelaars

LetsInvest biedt ook financieringsmogelijkheden voor vastgoedontwikkelaars. Om in aanmerking te komen, moet je ofwel een nieuw vastgoedproject ter waarde van 0,5 - 8 miljoen euro ontwikkelen, ondersteund door een businessplan, of een afgerond, lopend commercieel project hebben dat al inkomsten genereert. Ontwikkelaars met een track record van succesvolle commerciële vastgoedprojecten die zelfstandig willen groeien als bedrijf kunnen in sommige gevallen ook in aanmerking komen.

Contact

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met LetsInvest via e-mail of telefoon:

E-mail: info@letsinvest.eu

Telefoon: +370 619 77888

Het bedrijf is ook actief op Facebook en Linkedin, waar je ze kunt volgen voor het laatste nieuws en blogposten.

Reviews, Ervaringen, en Beoordelingen over LetsInvest

Heb je in het verleden met Letsinvest gewerkt of ben je momenteel klant bij het bedrijf? Hoe is je ervaring? Zou je deze online willen delen met anderen? Vertrouwen speelt altijd een grote rol bij investeringsbeslissingen, daarom is de mogelijkheid om de ervaringen van anderen met een degelijk bedrijf te lezen een waardevolle manier is voor potentiële investeerders om een bedrijf te beoordelen. Hiernaast kunnen beoordelingen ook een waardevolle bron van informatie zijn voor bedrijven om hun klanten beter te begrijpen. Help anderen en het bedrijf door je complimenten, klachten of suggesties vandaag nog te delen!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review