Landex

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 8
Service 10
Prijs 10
Bezorging 6

Totaal

8.5
100.0% zou hier weer kopen

Landex

Naarmate je volwassener wordt kun je de behoefte hebben om meer inkomsten bronnen te zoeken. Het investeren van je geld dat op kort of lang termijn winst of voordelen met zich meebrengt, is misschien wel iets wat je zou willen proberen. Zou je willen investeren in landschappen of grond, dan kun je daarvoor bij LandEx wezen. Echter is het wel aangeraden om een paar LandEx reviews te lezen, voordat je in zee gaat met dit bedrijf.

Over LandEx

Dit platform is opgericht door Kamel Belkadhi en Randy Padar toen ze zochten naar mogelijkheden om te investeren in grond. Helaas zijn ze die niet tegengekomen naar hun eigen wensen of behoeften. Voor het investeren in grond moest je bijvoorbeeld grote bedragen in euro hebben. Dat is dus de reden dat ze op het idee zijn gekomen om zelf een platform op te richten. Na een paar maanden hard werken is de website van LandEx eindelijk in september 2021 gelanceerd.

Missie en visie

Dit bedrijf heeft als missie om grond voor eenieder toegangkelijk te maken door landinvesteringen te democratiseren. LandEx heeft als doel om de grootste investeringsplatform van Europa te worden voor grond.

Producten en diensten van LandEx

Dit bedrijf biedt een platform om te kunnen investeren in grond. Eenieder dat lid is van de Europese Economische Ruimte, met de leeftijd boven 18 jaar, mag investeren in het bedrijf. Burgers van het Verenigd Koninkrijk mogen ook investeren in dit platform. Het eerste wat je moet doen om te kunnen investeren is een account aanmaken. Voor de registratie heb je alleen een e-mailadres en een telefoonnummer nodig. De website stelt een applicatie beschikbaar voor Android en Apple mobiele telefoons. Door het downloaden van de applicatie en in te loggen, ben je automatisch op de hoogte van alle ontwikkelingen inclusief je portfolio. Als je ingelogd bent dan kun je ook het aanbod zien van alle landschappen.

Contactgegevens LandEx

Als je contact wilt maken met LandEx, dan kun je via de webpagina chatten met hun. Je kunt dit bedrijf ook volgen via social media zoals: Medium, LinkedIn, Facebook, Instagram en Twitter. Daarnaast kun je je opgeven voor hun nieuwsbrief en je kunt ook de webpagina met de veel gestelde vragen lezen. Via de website kun je verder nog een afspraak maken voor een telefonisch gesprek met de CEO & Co-founder van LandEx. Je kunt ook een email bericht naar ze sturen.

Adres: Mustamäe tee 16, 10621 Tallinn, Estonia.
Email: info@LandEx.ai

Reviews, beoordelingen en ervaringen voor LandEx

Het investeren van geld voelt soms riskant aan, omdat je de tegenwaarde niet gelijk ziet. Als je een product aanschaft in een winkel, dan krijg je het in de meeste gevallen gelijk mee of na enkele dagen als je het online hebt aangeschaft. Maar bij een investering zie je het resultaat (als die er is) meestal na een poos. Dat is al reden genoeg waarom je bedachtzaam zou moeten investeren. Als er dus personen zijn die een positieve beoordeling of review hebben bij dit soort bedrijven, dan helpt het geïnteresseerden om vertrouwen te hebben in dat bedrijf. Heb je al ervaring met LandEx? Schrijf graag een review en laat ons weten wat je beoordeling is van dit bedrijf.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

R
Rayan 1 jaar geleden
8.5
Ik heb onlangs de diensten van Landex gebruikt en ik moet zeggen, ik ben zeer tevreden met mijn ervaring. Het is een bedrijf dat gericht is op landinvesteringen voor iedereen en dat blijkt d...

Alle reviews ( 1 )

De beste klantenervaring ooit

Ik heb onlangs de diensten van Landex gebruikt en ik moet zeggen, ik ben zeer tevreden met mijn ervaring. Het is een bedrijf dat gericht is op landinvesteringen voor iedereen en dat blijkt duidelijk uit hun professionele aanpak. Het eerste wat me opviel was hun geweldige klantenservice. Vanaf het moment dat ik contact maakte met Landex, werd ik vriendelijk geholpen door hun deskundige medewerkers die al mijn vragen snel en efficiënt beantwoordden. Daarnaast waardeer ik ook hoe transparant ze zijn over hun dienstverlening; alles wordt duidelijk uitgelegd zonder verborgen kosten of addertjes onder het gras. Eén aspect waarin Landex echt excelleert is hun vermogen om samen te werken met elke investeerder, ongeacht je achtergrond in de sector. Of je nu nieuw bent als investeerder of heel veel ervaring hebt, zij kunnen jou helpen om verstandige keuzes te maken bij het plannen van jouw investering. Hun portfolio's zijn samengesteld uit diverse opties waardoor er altijd eentje bijzit die perfect aansluit op jouw behoeften. Als klap op de vuurpijl biedt Landex ook nog eens hele eerlijke prijzen vergeleken met concurrentielijke aanbieders binnen deze industrie! Ik ben zo enthousiast over mijn ervaring dat ik niet kan wachten tot ik volgende keer weer gebruik mag maken van hun diensten.

R
Rayan 1 jaar geleden
Bestellen
8
Service
10
Prijs
10
Bezorging
6
Totaal
8.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review