Estateguru

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Estateguru

Investeren

in vastgoed is natuurlijk altijd een risico. Zeker als je met je eigen geld investeert, wil je graag weten of de website waarop je je investeringen maakt betrouwbaar is.

Lees daarom voor je een lening afsluit bij EstateGuru de reviews op ReviewsBird. Je kunt dan lezen hoe andere investeerders EstateGuru ervaren hebben en zo kan je met een gerust hart een investering maken.

Over EstateGuru

EstateGuru is een investeringsplatform dat in 2014 in Estland werd opgericht. Het bedrijf werd opgericht met de visie dat investeren toegankelijk moest worden voor iedereen, en niet alleen voor mensen met veel geld. Het is een P2P vastgoedplatform in Europa, wat inhoudt dat de partij die geld verstrekt en de partij die geld ontvangt direct met elkaar in contact staan, zonder dat er een derde partij is die als tussenpersoon optreedt.

Een belangrijk verschil tussen EstateGuru en andere investeringsplatformen is dat er bij EstateGuru geen externe geldschieters betrokken zijn. Leningen worden rechtstreeks uitbetaald via het platform.
Het gemiddeld rendement bij een investering is zo’n 11.76%

Het voornaamste doel van het bedrijf is het verstekken van veilige vastgoedleningen via investeerders. Hierdoor kun je al vanaf een klein bedrag (minimaal 50 euro) een investering doen.
Om te investeren bij EstateGuru hoef je alleen maar 18 jaar of ouder te zijn en in het bezit te zijn van een Europese bankrekening.

Soorten kredieten aangeboden door Estateguru

Op de website van EstateGuru kan je vinden welke kredieten ze aanbieden.

EstateGuru biedt de volgende kredieten aan:

Bij elke krediet optie staat uitgelegd waar dit krediet precies voor bedoeld is, zodat je gelijk een overzicht hebt van waar je het krediet voor kunt gebruiken.

Account en investeren bij Estateguru

Om te kunnen investeren bij Estateguru heb je een account nodig. Je kunt via hun website een account aanmaken. Zodra je een account hebt kun je beginnen met investeren. Je kunt dan met je eigen bankrekening geld overmaken naar je investeringsrekening. Het minimum bedrag is 50 euro en het geld staat op werkdagen binnen 6 uur op de rekening.

Op de pagina ‘invest’ kun je vervolgens projecten uitkiezen waaraan je zou willen bijdragen. De projecten zijn wel vaak snel weg, dus het wordt aangeraden om een automatische investering aan te zetten.

Contactmogelijkheden

Voor klachten, vragen en advies kun je terecht bij de klantenservice van EstateGuru. Ze zijn op maandag t/m vrijdag bereikbaar via de chat op hun website, de mail en de telefoon.

Telefoon: +372 6412 777

Mai: info@estateguru.co

Ook staat er op hun website een uitgebreide FAQ die antwoord geeft op vragen die je zou kunnen hebben bij het opstarten van je account.

Reviews en ervaringen EstateGuru

Heb je al geïnvesteerd bij EstateGuru? Schroom dan niet om een beoordeling achter te laten op ReviewsBird. Door jouw ervaringen te delen met anderen, kunnen mensen die ook graag een investering willen doen lezen of EstateGuru een veilige omgeving vormt voor hun toekomstige investeringen.
Ook negatieve reviews kunnen andere mensen helpen, want alleen met positieve en negatieve reviews kunnen we een zo duidelijk mogelijk beeld geven van hoe EstateGuru werkt.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review