BridgeFund

Alle reviews

BridgeFund

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

BridgeFund

Je eigen bedrijfje oprichten kan een zeer ingrijpende belevenis zijn voor veel mensen. Niet alleen zet je daarmee een stap naar financieel onafhankelijk worden, het is ook een risico. Vaak moet je hiervoor ook geld lenen, want een eigen bedrijf kost vaak veel opstartgeld. En het kan natuurlijk voorvallen dat je dat geld niet van een bank krijgt – of dat je niet wil lenen bij een dergelijke instelling. Bij BridgeFund hebben ze daar een oplossing voor: financiering voor en door ondernemers. Je kunt dus geld lenen van andere ondernemers die toekomst zien in jouw idee. Uiteraard moet je voorzichtig zijn bij geld lenen, dus het is van het grootste belang dat je eerst eens goed over BridgeFund leest. Wat hebben mensen die hier reeds gebruik van hebben gemaakt te zeggen over dit bedrijf? Op ReviewsBird kun je alle beoordelingen lezen, dus maak gebruik van de verzamelde ervaringen die we hier aanbieden.

Over BridgeFund
BridgeFund is een Nederlands bedrijf dat financiering voor zakelijke doeleinden mogelijk wil maken. De hoofdvestiging ligt in Amsterdam. BridgeFund B.V. is bereikbaar op werkdagen, van 09:00 uur tot 19:00 uur, per e-mail en via telefoon. Ook hebben ze een Facebook pagina en een LinkedIn profiel. BridgeFund hangt de volgende kernwaarden aan: Simpel & Snel, Investeren in groei en Afspraak is afspraak.

Producten en diensten van BridgeFund
BridgeFund richt zich vooral op zakelijke financiering. Dat komt neer op het feit dat je als (beginnende) ondernemer hier een zakelijke lening kan aangaan. Binnen 24 uur kun je een lening aanvragen die tussen €5000 en €250.000 ligt. De looptijd om het terug te betalen is 3 tot 24 maanden, en met een rente vanaf 1,3% per maand. Op de website kun je via een eenvoudige calculator een vrijblijvende offerte aanvragen. Je voert gewoon in hoeveel je nodig hebt, hoelang je bedrijf bestaat en hoe hoog je jaarlijkse omzet is. Een dergelijke zakelijke lening kun je gebruiken voor onder andere herfinanciering, debiteuren, inventaris, voorfinanciering, marketing, voorraad, machines, voertuigen en verbouwing.

Om in aanmerking te komen voor een dergelijke lening zijn er een aantal voorwaarden. Zo moet je ingeschreven staan bij de KvK, minstens 1 jaar actief zijn, minimaal €50.000 in jaarlijkse omzet halen en een zakelijke bankrekening hebben.

Op de website van BridgeFund kun je ook een blog vinden, over een heleboel zaken zoals Financieren, Groeien, Managen, Beleggen en over BridgeFund zelf. Je kunt hier dus terecht voor tips, inspiratie en ander leesvoer. Via BridgeFund kun je ook beleggen in kortlopende leningen aan succesvolle Nederlandse MKB ondernemers, met een vast rendement.

Klachten, complimenten en tips voor BridgeFund
Heeft jouw bedrijfje een mooie groei gezien wegens een lening die je van BridgeFund hebt gekregen? Dan is het zeker leuk meegenomen om eens een complimentje aan dit bedrijf te geven, hier op ReviewsBird. Vertel andere ondernemers over jouw ervaringen met BridgeFund, zo kunnen zij zich een goed beeld vormen van het bedrijf. Of wil je een klacht neerleggen, want er waren zaken waar je echt niet tevreden over was? Dat kan ook! Schrijf zeker een review, ongeacht of je nu positief of negatief tegenover dit bedrijf staat.