BridgeFund reviews en ervaringen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100.0% zou hier weer kopen

BridgeFund

Je eigen bedrijfje oprichten kan een zeer ingrijpende belevenis zijn voor veel mensen. Niet alleen zet je daarmee een stap naar financieel onafhankelijk worden, ook moet je rekening houden met eventuele risico’s. Vaak moet je hiervoor ook geld lenen, want een eigen bedrijf kost vaak veel opstartgeld. En het kan natuurlijk voorvallen dat je dat geld niet van een bank krijgt – of dat je niet wil lenen bij een dergelijke instelling. Bij BridgeFund hebben ze daar een oplossing voor: financiering voor en door ondernemers. Je kunt dus geld lenen van andere ondernemers die toekomst zien in jouw idee. Uiteraard moet je voorzichtig zijn bij geld lenen, dus het is van het grootste belang dat je eerst eens goed over BridgeFund leest. Wat hebben mensen die al gebruik hebben gemaakt van dit bedrijf er over te zeggen? Op ReviewsBird kun je diverse reviews van consumenten lezen die je kunnen helpen om erachter te komen of BridgeFund betrouwbaar is.

Over BridgeFund

BridgeFund BV is een Nederlands bedrijf dat financiering voor zakelijke doeleinden mogelijk wil maken. Het bedrijf dat in 2018 is opgericht door Julian van de Steeg, Rutger Quispel en Dennis Reherman is gevestigd in Amsterdam. Op dit platform kunnen zakelijke klanten terecht die willen investeren in leningen en daarnaast kunnen ondernemers gebruik maken van de mogelijkheden die er geboden worden om een lening af te sluiten. BridgeFund Amsterdam laat veel van zich horen via reclames die vaak te zien zijn in dagbladen zoals het NRC en het Financieel Dagblad.

Producten en diensten van BridgeFund

BridgeFund richt zich met de aangeboden producten en diensten vooral op ondernemers die een zakelijke lening nodig hebben. Het aanvragen van zo'n lening duurt niet langer dan 5 minuten en als die goedgekeurd wordt, kun je al binnen 24 uur over het aangevraagde geld beschikken. Het minimum bedrag bedraagt € 5000, het maximum is € 250.000. Natuurlijk moet je, zoals voor elke lening ook rente bij BridgeFund betalen, het laagste percentage bedraagt minstens 1,3%. Om niet teveel maandelijkse druk op je toch al hoge kosten te leggen is een BridgeFund zakelijk lening af te sluiten voor de duur van 1, 2 of 3 jaar.

Hoe werkt BridgeFund.nl

Op de website kun je via een eenvoudige calculator een vrijblijvende offerte aanvragen. Je voert gewoon in hoeveel je nodig hebt, hoelang je bedrijf bestaat en hoe hoog je jaarlijkse omzet is. Een dergelijke zakelijke lening kun je onder andere gebruiken voor herfinanciering van je bedrijf, het betalen van debiteuren, marketing doeleinden, het aanvullen van voorraden of voor het aanschaffen van nieuwe machines en voertuigen.

De voorwaarden van BridgeFund

Om in aanmerking te komen voor een BridgeFund lening worden er door het bedrijf wel een aantal belangrijke voorwaarden gesteld. Je moet als ondernemer onder andere ingeschreven staan bij de Kamer Van Koophandel en je moet aantoonbaar minstens een jaar actief zijn. Bovendien moet je over een zakelijke bankrekening beschikken en een jaaromzet hebben van tenminste € 50.000. Als je graag wilt weten welke commentaren en opmerkingen andere ondernemers over deze voorwaarden hebben dan raden we je aan hun BridgeFund reviews op onze website te lezen.

Beleggen bij BridgeFund

Voor ondernemers die willen beleggen in zakelijke leningen biedt dit bedrijf ook een aantal kansen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een investering met een vaste looptijd die tot 5,2% rente op kan leveren. Als je er voor kiest om te investeren in een BridgeFund lening met een flexibele looptijd dan kun je dagelijks opzeggen. In hoeverre de beloofde rentepercentage daadwerkelijk behaald worden kun je zien in de commentaren die klanten gepubliceerd hebben in hun BridgeFund ervaringen op onze site. Houdt er bovendien rekening mee dat BridgeFund niet onder toezicht staat van de Autoriteit Financiële Markten. Daardoor heeft het bedrijf geen vergunning- en prospectusplicht voor de producten die het online te bieden heeft.

BridgeFund contact en klantenservice

Voor vragen over de diverse producten die BridgeFund B.V. te bieden heeft, kun je contact opnemen met de klantenservice. Deze afdeling is op werkdagen van 09:00 uur tot 19:00 uur, bereikbaar maar op vrijdag gaan de deuren een uurtje eerder dicht. De medewerkers van de klantenservice zijn bereikbaar door een mail te sturen naar contact@bridgefund.nl of door te bellen naar 085 - 401 6600. Het bedrijf houdt consumenten bovendien regelmatig op de hoogte over nieuwe BridgeFund leningen via de eigen Facebookpagina en het LinkedIn profiel. Je kunt dus ook reageren of vragen stellen via de contactmogelijkheden van deze sociale mediapagina's.

Bovendien zijn er op de site van deze aanbieder diverse blogs en artikelen te vinden over beleggen, lenen, financieren en over BridgeFund zelf. In de BridgeFund reviews op onze website vertellen klanten van het bedrijf onder ander over hun ervaringen met de medewerkers van het bedrijf en de service die er verleend wordt.

BridgeFund vacatures

Zie je voor jezelf een toekomst weggelegd in de financiële dienstverlening? Kijk dan in de categorie vacatures of er bij BridgeFund nieuwe jobs beschikbaar zijn. Zo kun je bijvoorbeeld aan de slag als software engineer of social media marketeer. Op die manier kun je er zelf aan bijdragen om ondernemers die hulp nodig hebben de beste service te bieden. Je bent er dan samen met jouw team verantwoordelijk voor om BridgeFund klachten en vragen van klanten zo professioneel en correct mogelijk af te handelen. Ben jij toevallig iemand die al bij Bridgefund heeft gewerkt? Laat dan ook gerust een review achter over je ervaring bij het bedrijf.

Reviews, ervaringen en klachten over BridgeFund

Heb jij als ondernemer jouw bedrijf zien groeien omdat je in staat was een BridgeFund zakelijk lening af te sluiten? Of heb je juist problemen ondervonden omdat de desbetreffende lening teveel op je vaste kosten drukte? Welke ervaring je ook hebt met deze financiële dienstverlener, je bent van harte welkom om jouw Bridge Fund review op onze website te plaatsen. Op die manier kun je met jouw beoordeling over dit bedrijf andere ondernemers vertellen over jouw ervaringen met jouw BridgeFund zakelijke lening. Zo kunnen zij zich een goed beeld vormen over de werkwijze van dit bedrijf. Doordat wij in staat zijn om alle ervaringen over BridgeFund bij elkaar te laten zien kunnen potentiële klanten makkelijk zien of dit bedrijf betrouwbaar is. Ook als je een klacht over BridgeFund wilt delen kun je dat zonder problemen op onze website doen. Het belangrijkste is dat je een review schrijft, ongeacht of je nu positief of negatief tegenover dit bedrijf staat.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

I
Ilse 1 jaar geleden
10
Ik ben zeer te spreken over Bridgefund, voornamelijk over Debbie met wie ik veel contact heb gehad. Ik ben inmiddels een jaar geleden begonnen met mijn eigen bedrijfje en had hier wat startk...

Alle reviews ( 1 )

Lening bij Bridgefund

Ik ben zeer te spreken over Bridgefund, voornamelijk over Debbie met wie ik veel contact heb gehad. Ik ben inmiddels een jaar geleden begonnen met mijn eigen bedrijfje en had hier wat startkapitaal voor nodig. Ik had een hoop vragen want een lening aanvragen is natuurlijk niet niks, maar Bridgefund nam altijd snel de telefoon op en legde alles op een makkelijke manier uit.

Mijn bedrijf heeft goed kunnen doorpakken door het krediet wat super snel geregeld was! Als je dus een lening wilt hebben voor jouw bedrijf is Bridgefund echt de place to be. Snel krediet en een goede service!

I
Ilse 1 jaar geleden
Bestellen
10
Service
10
Prijs
10
Bezorging
10
Totaal
10
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!