Bondster reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Bondster

Bondster

is een peer-to-peer (P2P) platform dat het mogelijk maakt om te investeren in consumenten- en zakelijke leningen. Het platform is wereldwijd beschikbaar en heeft meer dan vijftien duizend investeerders. De meeste leningen zijn persoonlijke leningen. Maar ook vastgoedleningen, zakelijke leningen en andere soorten leningen zijn op Bondster te vinden.

Wij, van ReviewsBird Nederland, zijn heel erg benieuwd naar wat jouw ervaring nou precies is met dit P2P platform. Kun je ons wat meer vertellen over jou ervaringen, bijvoorbeeld met de service van het bedrijf? Aan de hand van de informatie die je ons geeft door middel van reviews en/of beoordelingen kunnen anderen zich ook een objectief beeld vormen over dit bedrijf. Het delen van jouw ervaringen wordt dus zeer gewaardeerd.

Over Bondster

Bondster is een van oorsprong Tsjechische FinTech start-up. Het peer-to-peer platform werd gelanceerd in 2017 met de visie om "nummer 1 te zijn in de Europese markt voor online leningen". Sindsdien zijn er steeds meer leningen op het platform gefinancierd. Sinds november 2020 is Pavel Klema de Chief Executive Officer (CEO) van Bondster, hij nam de rol over van de vorige CEO Jana Mücková. Voordat hij CEO werd, werkte Pavel Klema bij verschillende bedrijven in de financiële dienstverlening.

Producten en diensten van Bondster

Voor we de mogelijkheden van Bondster helemaal uitleggen is het wellicht eerst handig om uit te leggen wat een peer-to-peer netwerk is. Een peer-to-peer netwerk is een groep van computers welke data onderling uitwisselt, in plaats van een centrale server dient iedere aangesloten computer als een stukje server. Er zit geen grote centrale partij tussen, het is dus een decentraal netwerk. Een voorbeeld van een P2P netwerk is de blockchain die gebruikt wordt voor crypto.

Terug naar Bondster zelf, het platform maakt het dus mogelijk om te investeren in diverse leningen (of het nou gaat om zakelijke-, vastgoed- of persoonlijke leningen). Op leningen zit rente, wat dan weer aan de investeerder wordt uitgekeerd. Hier verdienen de investeerders dus aan. Een voordeel van beleggen op Bondster is dat je over het algemeen niet veel kapitaal nodig hebt. Met een minimale inleg van €5,- is het al mogelijk om een account te openen en te beginnen met beleggen. Het platform heeft geen investeringskosten, maar rekent wel een vergoeding van 0,5% voor het verkopen van leningen op de secundaire markt.

Ervaringen, klachten en tips over Bondster

Wij zijn heel erg benieuwd naar wat jouw ervaring nou precies is met dit bedrijf. Is alles echt zo simpel als dat ze willen doen geloven of klopt dit niet helemaal? Met jouw ervaring kunnen we ons een goed beeld vormen van de service en kwaliteit van dit bedrijf. Hiermee kunnen we makkelijker bepalen of we met dit bedrijf in zee willen gaan of dat we dit bedrijf voortaan misschien beter links kunnen laten liggen. Laat daarom vooral jouw reviews over Bondster achter op deze pagina van ons platform. Hier kan je dan ook weer andere potentiële klanten van Bondster marketplace helpen. Jouw ervaringen, klachten en tips wordt dus enorm gewaardeerd.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review