Bigbank reviews en ervaringen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 2
Service 2
Prijs 2
Bezorging 2

Totaal

2
100.0% zou hier weer kopen

Bigbank

Als je geld wil sparen voor later dan kun je kiezen uit heel veel banken om je spaarrekening of depositocontract te openen. Maar voor welke bank kies je? Om anderen te helpen willen we je vragen om jouw ervaring met Bigbank met ons te delen. Jouw ervaring kan anderen helpen om te bepalen of ze een spaarrekening zullen openen bij Bigbank.

Bigbank is een Estse spaarbank waar je gratis depositocontracten en spaarrekeningen kunt afsluiten met een goede rente.

Heb je een depositocontract met Bigbank of een spaarrekening dan willen we graag weten wat jouw ervaring is. Jouw ervaring kan twijfels wegnemen bij mogelijk nieuwe klanten.

Over Bigbank

Bigbank werd in 1992 opgericht in Tartu, Estland. Ondertussen bieden ze hun diensten ook aan in andere landen zoals Finland, Oostenrijk, Zweden, Litouwen, Letland en Spanje. In de Baltische staten zijn ze een van de grootste in het verstrekken van leningen aan particulieren.

De bank wil drie dingen nastreven. Zo willen ze innoveren, 100% alleen online aanwezig zijn en transparant bankieren. Ondanks dat het een Ests bedrijf is zonder kantoor in Nederland kun je bij de bank wel rekenen op Nederlandstalige klantenservice. Tijdens werktijden kun je binnen 2 uur een reactie verwachten op je bericht.

Bigbank heeft geen vergunning van de Nederlandse bank en ook geen kantoor in Nederland. Als je een rekening of contract met Bigbank afsluit dan staat die niet onder controle van de Nederlandse Bank en wordt die ook niet garant gesteld. Ze zijn een bedrijf uit Estland en vallen daarom onder dat stelsel genaamd Tagatisfond. De Estse financiële toezichthouders controleren Bigbank. Bij nood dekt dit depositogarantiestelsel volgens de EU-richtlijnen.

Producten en diensten van Bigbank

Momenteel bied Bigbank twee dingen aan. Dit zijn depositocontracten en spaarrekeningen. Een depositocontract is een spaarvorm waarbij je een bedrag inlegt dat voor een bepaalde tijd wordt vastgehouden. Tijdens die periode kun je geen extra geld inleggen of geld opnemen maar je krijgt er wel jaarlijks gegarandeerde rente over. Je weet hierdoor precies hoeveel je aan het einde van de periode over houd.

Om klant te worden bij Bigbank vul je online het registratieformulier in. Je kunt het formulier invullen als je ouder bent dan 18 jaar, een legitimatiebewijs en een geldig mobiel nummer en mailadres hebt. Na een paar dagen zal er een identificatie-afspraak gemaakt. Na identificatie kun je inloggen op de website en je eigen depositocontract afsluiten. Het afsluiten van het contract is volledig gratis.

Naast depositocontracten kun je ook een flexibele spaarrekening afsluiten. Je kunt met deze spaarrekening altijd geld storten en terug overmaken naar een andere rekening. Daarbij is de rente variabel, maar over het algemeen is dit hoger dan de spaarrente van je gebruikelijke bank. Ook deze rekening is kosteloos af te sluiten.

Ervaringen, klachten en tips over Bigbank

Vertel ons wat je ervaring is met Bigbank en help anderen om te bepalen of deze bank de juiste bank is om een depositocontract of spaarrekening af te sluiten. Jouw objectieve mening is heel waardevol bij het maken van een besluit.

Gegevens

Tartu maantee 18
10115 Tallinn
Tartu maantee 18
Estland
klantenservice@bigbank.nl
020-2626962

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

J
Je naam 1 jaar geleden
2

Alle reviews ( 1 )

Welke dienst of wat voor product heb je gekocht

J
Je naam 1 jaar geleden
Bestellen
2
Service
2
Prijs
2
Bezorging
2
Totaal
2
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!