Gin Fling

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Gin Fling

Gin... we hebben er vast allemaal wel eens van gehoord, maar wat is gin nou eigenlijk? In de kern heb je twee basis ingrediënten nodig voor gin: een neutrale sterke drank en jeneverbessen. Maar gin kan, en is zoveel meer. Net als elke sterke drank kan je het puur drinken, maar je kan er ook heerlijke cocktails mee maken. Tegenwoordig staat een gin-tonic bij bijna elk restaurant of bar wel op de kaart, maar het kan lastig zijn om zelf een goede gin te vinden.

Eén van de winkels die gin online verkoopt is Gin Fling. Op deze pagina van ReviewsBird vind jij alle in's en out's over Gin Fling zodat jij een weloverwogen keuze kunt maken voor je je gin (of andere sterke dranken) bestelt.

Over Gin Fling

Gin Fling, voluit ook wel bekend als Gin Fling VOF, is begonnen als een online slijterij in Nederland, die gespecialiseerd is in de verkoop van gin en een beperkt aantal andere sterke dranken die nodig zijn bij het maken van op gin gebaseerde cocktails. Het bedrijf Gin Fling is uitsluitend online te vinden en het bedrijf heeft dan ook geen fysieke winkel die jij kan bezoeken. Het bedrijf heeft echter wel een adres in Almere, wat geen bezoekadres is, maar je kan hier wel jouw bestellingen afhalen.

Producten en diensten van Gin Fling

Het bedrijf Gin Fling heeft de ambitie om dé online winkel voor gin te worden in Nederland. Daarom hebben zij uiteraard de bekende merken op voorraad. Daarnaast ligt hun focus echter wel op het vinden van nieuwe, innovatieve en verschillende gins die je kunt proeven. Waar mogelijk geeft het bedrijf jou wdaarom ook informatie over de distilleerderij en de achtergrond van de gins.

Als het bedrijf op dit moment een bepaald product niet in hun assortiment heeft dat jij wil kopen (misschien heb je wel een goede gin ontdekt op vakantie of in een bar), dan hoef je alleen maar contact met het bedrijf op te nemen waarna zij hun best zullen doen om deze gin voor jou te vinden.

Gin Fling Kortingscode

Natuurlijk is het ook belangrijk om te weten of je nog korting kunt scoren voor je een aankoop doet bij Gin Fling. Allereerst is het een optie om op de "aanbiedingen" sectie van de website te kijken, hier biedt het bedrijf hun uitverkoop items aan. Een tweede optie is om kortingen online te zoeken, er zijn er genoeg.

Aanbevelingen, klachten en tips over Gin Fling

Wij, van ReviewsBird Nederland, zijn heel erg benieuwd naar wat jouw ervaring is met dit bedrijf. Is alles echt zo simpel als dat ze willen doen geloven of klopt dit niet helemaal? Met jouw ervaring kunnen we ons een goed beeld vormen van de service en kwaliteit van dit bedrijf. Laat daarom vooral jouw Gin Fling reviews en/of beoordelingen achter op deze pagina van ReviewsBird. Hiermee kunnen wij namelijk makkelijker bepalen of we met dit bedrijf in zee willen gaan of dat we dit bedrijf voortaan misschien wel links zullen laten liggen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review