Met de Zon reviews en ervaringen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Met De Zon

Om duurzaam met het klimaat om te gaan kun je zelf een aantal dingen doen. Kleine aanpassingen zijn makkelijk te maken en kosten vaak niet veel maar wat doe je als je zonnepanelen wilt laten installeren? Welke aanbieder geeft je het beste advies en verkoopt de beste zonnestroom systemen? Hoe zit het met de service en het onderhoud zodra ze eenmaal geïnstalleerd zijn? Het is wel duidelijk dat je vooraf goed moet onderzoeken welk bedrijf betrouwbaar is en daar kunnen de reviews van klanten je bij helpen. Je vindt deze reviews op onze website waar je onder andere de ervaringen en commentaren van klanten over www metdezon nl kunt lezen. Deze en andere leveranciers worden in de geplaatste reviews ruim besproken zodat je ze makkelijk met elkaar kunt vergelijken.

Over MetDeZon

Metdezon BV

is een onderneming dat gevestigd is in het Noord-Hollandse De Rijp. Via de site www metdezon nl kunnen zakelijke en particuliere klanten advies inwinnen en diverse systemen met zonnepanelen bestellen. Natuurlijk kun je met MetDeZon contact opnemen door te bellen of e-mailen met de klantenservice. Het bedrijf heeft inmiddels meer dan 10 jaar ervaring met de verkoop en installatie van zonnepalen.

Welke producten verkoopt MetDeZon?

MetDeZon nl

verkoopt verschillende modellen zonnestroom systemen, losse zonnepanelen, omvormers en installatiemateriaal. Een compleet systeem van MetDeZon levert al snel tussen de 370 en 400 WP per paneel en op de meeste panelen krijg je minstens 25 jaar fabrieksgarantie. De producten die MetDeZon verkoopt zijn van merken zoals JA Solar en het Duitse Heckert.

Bestellen en installeren van MetDeZon zonnepanelen

Als je na het lezen van alle informatie nog steeds vragen hebt dan kun je een bezoek brengen aan de MetDeZon showroom in De Rijp die dagelijks van 09.00 tot 17.00 uur geopend is. MetDeZon werkt al meer dan 8 jaar met gemeentes samen en kan je tijdens een bezoek precies vertellen welke subsidies en gemeentelijke bijdrages je aan kunt vragen. MetDeZon Bv beschikt bovendien over eigen lokale installateurs die de zonnepanelen die je koopt op de meest effectieve manier installeren.

Reviews en commentaren over MetDeZon

Hoe scoort MetDeZon ten opzichte van andere leveranciers en installateurs van zonnepanelen? Jij als klant kunt met jouw review laten zien wat jij hiervan vindt. Je kunt je MetDeZon review heel makkelijk op onze website publiceren om zo andere consumenten te wijzen op de goede en slechte kanten van dit bedrijf. Hoe verloopt bijvoorbeeld het MetDeZon contact tijdens het aanvragen van een offerte? Komt de prijs van een zonnestroom systeem overeen met verwachtingen die het bedrijf schept? Hoe wordt je ontvangen in de showroom in De Rijp, zijn de medewerkers daar in staat antwoord te geven op je vragen? Je denkt misschien dat jouw beoordeling niet zo belangrijk is, maar het tegendeel is waar. Klanten die MetDeZon nl nog niet kennen willen zo goed mogelijk weten wat hen te wachten staat en daar maakt jouw MetDeZon review toch echt een belangrijk deel van uit. Wacht daarom niet langer en neem een paar minuten de tijd om andere consumenten te helpen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review

Anderen bekeken ook