Willy Naessens

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Willy Naessens

Willy Naessens specialiseert zich in bedrijfshuisvesting en zwembaden van prefab beton. Het bedrijf is van oorsprong een familiebedrijf en onderscheidt zich door hun unieke werkwijze. Dankzij hun verticale integratie beheert en begeleidt het bedrijf namelijk het hele bouwproces: van prefab onderdelen tot montage en transport. Alles bij Willy Naessens is compleet in eigen beheer.

Wij, van ReviewsBird Nederland, zijn erg benieuwd naar wat jouw ervaring is met dit industriebouw bedrijf. Kun je ons wat meer vertellen over het project dat ze voor jou hebben gerealiseerd: hoe was bijvoorbeeld de prijs-kwaliteitverhouding, en hoe was de klantenservice? Aan de hand van de informatie die je ons geeft door middel van reviews en/of beoordelingen kunnen anderen zich een objectief beeld vormen over dit bedrijf. Jouw reviews en beoordelingen worden dus zeer gewaardeerd.

Over Willy Naessens

Willy Naessens Nederland

maakt onderdeel uit van de Willy Naessens Group. De Willy Naessens Group is een familiebedrijf dat is opgericht door de gelijknamige Willy Naessens. De van origine Belgische industriebouwer is gespecialiseerd in het bouwen van zwembaden en bedrijfshuisvesting in prefab beton. Het hele bouwproces vindt hierbij plaats onder één dak, en dat gebeurt al langer dan vijftig jaar zo. Willy Naessens Industriebouw is gevestigd in vier verschillende landen in Europa: België, Nederland, Frankrijk en Roemenië. Daarnaast bouwt het bedrijf ook in de landen Luxemburg en Denemarken.

Producten en diensten van Willy Naessens

Willy Naessens is de afgelopen jaren erg succesvol geweest in wat ze doen, maar waar komt dat succes dan precies vandaan? Het succes van Willy Naessens Industriebouw heeft twee grondprincipes. Het eerste grondprincipe is de totale focus op prefab beton. Doordat het bedrijf zich alleen focust op prefab beton hebben ze zich hier door de jaren heen echt in gespecialiseerd. Het tweede grondprincipe is de unieke werkwijze met verticale integratie. Belangrijk hier is het feit dat de productie van beton gebeurt in de fabrieken van Willy Naessens zelf. Dit maakt het bedrijf onafhankelijk van externe partners. Elke fabriek is gespecialiseerd in een bepaald onderdeel van pre fab beton. Ook het transport van de prefab onderdelen is compleet in eigen beheer van de Willy Naessens Group.

Ook na de oplevering, als je al eigenaar bent van een industrieel pand op maat van jouw behoeften, blijft Willy Naessens Industriebouw voor jou beschikbaar. Je kan dan namelijk een beroep doen op de diensten van het bedrijf voor aanpassingswerken of voor deskundig onderhoud van jouw gebouw.

Ervaringen, klachten en tips over Willy Naessens

Wij zijn heel erg benieuwd naar wat jouw ervaring nou precies is met dit industriebouw bedrijf. Is alles echt zo simpel als dat ze willen doen geloven of klopt dit niet helemaal? Met jouw ervaring kunnen we ons een goed beeld vormen van de service en kwaliteit van dit bedrijf. Hiermee kunnen we makkelijker bepalen of we met dit bedrijf in zee willen gaan of dat we dit bedrijf misschien voortaan beter links kunnen laten liggen. Laat daarom vooral jouw ervaringen achter door middel van een review en/of beoordeling. Hiermee kan je namelijk weer anderen helpen om een goede keuze te maken.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review