Speedbooks

Alle reviews

Speedbooks

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Twinfield
Twinfield

Het voeren van een accurate boekhouding is van eminent belang en wel niet alleen voor een gezonde bedrijfsvoering, maar ook voor een goede budgette...

Logo E-Boekhouden
E-Boekhouden

Boekhouden is een vak apart. Voor iedereen met een eigen zaak - maar ook voor particulieren!- is het belangrijk om de boekhouding perfect op orde t...

Logo PanelClix
PanelClix

U kent het vast wel of u heeft het vast wel een keer gedaan voor een schoolproject: Marktonderzoek. Het bestaat al heel lang en veel ondernemingen ...

Logo WebshopOvername
WebshopOvername

Ben je van plan een webwinkel te starten? In dat geval kun je besluiten om zelf je nieuwe e-commerce bedrijf van de grond af op te bouwen. Ook best...

Speedbooks

Het oprichten en onderhouden van een bedrijf is niet niks, obstakels vormen elke dag opnieuw weer uitdagingen. Financiële rapportages en analyses spelen ook een grote rol bij het onderhouden van een bedrijf, ze geven immers veel inzicht op de stand van zaken. Met de hedendaagse technologie gaan deze analyses en rapportages steeds gemakkelijker en dat levert veel voordelen op. Misschien dat je zelf ook opzoek bent naar zo’n type software, dan heb je wellicht wel eens van Speedbooks gehoord. Specialist en ontwerper op het gebied van rapportage software.

Voordat je beslist om de software van Speedbooks aan te schaffen, wil je natuurlijk eerst weten of ze wel écht aan je verwachtingen zullen voldoen. Factoren als de klantenservice, het installeren, de kwaliteit van de software en de ervaringen van andere consumenten, spelen dan ook een belangrijke rol. Vandaar dat je over dit soort aspecten op ons platform reviews en beoordelingen kunt vinden.

Over Speedbooks
Speedbooks, opgericht in 2009 is vanuit passie voor financiële rapportages op de markt gekomen. Daarbij staat het te behalen voordeel uit snel gegenereerde en overzichtelijke analyses centraal. Naar eigen zeggen is de software van het bedrijf volledig ontwikkelt vanuit de belevenis van de gebruiker, namelijk: overzichtelijk, helder en razendsnel te implementeren.

De software wordt zowel geleverd aan binnen- en buitenlandse ondernemingen, daarbij is het niet alleen geschikt voor MKB-ondernemers, accountants, en administratiekantoren, maar ook voor stichtingen en verenigingen. Het bedrijf kwam ook voorheen in het nieuws, bijvoorbeeld vanwege het doneren van voetballen aan de Heerenveense speelgoedbank. 

Product en functionaliteit
Het bedrijf heeft momenteel drie verschillende soorten pakketten: basic, professional en expert. Bij elk pakket is het idee dat je betaald per administratie, bij basic is dat bijvoorbeeld € 2,00 per administratie. De pakketten bieden ieder uiteraard verschillende voordelen. Volgens Speedbooks doe jij je werk efficiënter en effectiever met de oplossingen die de software biedt. Het grote voordeel dat de software biedt ten opzichte van andere aanbieders, is dat rapporten worden opgemaakt in Microsoft Excel, waardoor je flexibeler en met extra mogelijkheden, kunt werken.

Om een beter beeld te krijgen over hoe de software werkt bieden ze momenteel een gratis webinar aan van 15 minuten. Op die manier krijg je een beter inzicht over wat het bedrijf jou potentieel heeft bieden. Het downloaden en installeren van de software gaat gemakkelijk offline via hun installatieproces.

Contact
Nog onduidelijkheden, klachten of nieuwe ideeën voor Speedbooks? Dan kan je een van de volgende methodes in acht nemen om contact op te nemen. Voor Speedbooks Online telefonisch via: 0513 - 724 050. Voor Speedbooks Advanced/Offline telefonisch via: 0513 - 820 131. Een mailtje verzenden naar het volgende adres: info@speedbooks.com. Het contact formulier op de website, waarbij je zelf kunt aangeven of je via de telefoon of per mail wordt benadert.

Reviews en beoordelingen Speedbooks
Al ooit gebruik gemaakt van de software van Speedbooks? Dan willen we graag horen hoe je dat hebt ervaren! Je zou onder andere kunnen schrijven over de klantenservice, klantvriendelijkheid en de algemene kwaliteit van de software. Op deze manier krijgen andere consumenten een beter beeld over hoe het bedrijf in de werkelijkheid opereert. Wil je meer leren over Speedbooks en andere bedrijven? Dan kan je bij ons reviews en beoordelingen vinden.