Speedbooks

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 6
Service 8
Prijs 10
Bezorging 8

Totaal

8
100.0% zou hier weer kopen

Speedbooks

Het oprichten en onderhouden van een bedrijf is niet niks, obstakels vormen elke dag opnieuw weer uitdagingen. Financiële rapportages en analyses spelen ook een grote rol bij het onderhouden van een bedrijf, ze geven immers veel inzicht op de stand van zaken. Met de hedendaagse technologie gaan deze analyses en rapportages steeds gemakkelijker en dat levert veel voordelen op. Misschien dat je zelf ook opzoek bent naar zo’n type software, dan heb je wellicht wel eens van Speedbooks gehoord. Specialist en ontwerper op het gebied van rapportage software.

Voordat je beslist om de software van Speedbooks aan te schaffen, wil je natuurlijk eerst weten of ze wel écht aan je verwachtingen zullen voldoen. Factoren als de klantenservice, het installeren, de kwaliteit van de software en de ervaringen van andere consumenten, spelen dan ook een belangrijke rol. Vandaar dat je over dit soort aspecten op ons platform reviews en beoordelingen kunt vinden.

Over Speedbooks

Speedbooks, opgericht in 2009 is vanuit passie voor financiële rapportages op de markt gekomen. Daarbij staat het te behalen voordeel uit snel gegenereerde en overzichtelijke analyses centraal. Naar eigen zeggen is de software van het bedrijf volledig ontwikkelt vanuit de belevenis van de gebruiker, namelijk: overzichtelijk, helder en razendsnel te implementeren.

De software wordt zowel geleverd aan binnen- en buitenlandse ondernemingen, daarbij is het niet alleen geschikt voor MKB-ondernemers, accountants, en administratiekantoren, maar ook voor stichtingen en verenigingen. Het bedrijf kwam ook voorheen in het nieuws, bijvoorbeeld vanwege het doneren van voetballen aan de Heerenveense speelgoedbank.

Product en functionaliteit

Het bedrijf heeft momenteel drie verschillende soorten pakketten: basic, professional en expert. Bij elk pakket is het idee dat je betaald per administratie, bij basic is dat bijvoorbeeld € 2,00 per administratie. De pakketten bieden ieder uiteraard verschillende voordelen. Volgens Speedbooks doe jij je werk efficiënter en effectiever met de oplossingen die de software biedt. Het grote voordeel dat de software biedt ten opzichte van andere aanbieders, is dat rapporten worden opgemaakt in Microsoft Excel, waardoor je flexibeler en met extra mogelijkheden, kunt werken.

Om een beter beeld te krijgen over hoe de software werkt bieden ze momenteel een gratis webinar aan van 15 minuten. Op die manier krijg je een beter inzicht over wat het bedrijf jou potentieel heeft bieden. Het downloaden en installeren van de software gaat gemakkelijk offline via hun installatieproces.

Contact

Nog onduidelijkheden, klachten of nieuwe ideeën voor Speedbooks? Dan kan je een van de volgende methodes in acht nemen om contact op te nemen. Voor Speedbooks Online telefonisch via: 0513 - 724 050. Voor Speedbooks Advanced/Offline telefonisch via: 0513 - 820 131. Een mailtje verzenden naar het volgende adres: info@speedbooks.com. Het contact formulier op de website, waarbij je zelf kunt aangeven of je via de telefoon of per mail wordt benadert.

Reviews en beoordelingen Speedbooks

Al ooit gebruik gemaakt van de software van Speedbooks? Dan willen we graag horen hoe je dat hebt ervaren! Je zou onder andere kunnen schrijven over de klantenservice, klantvriendelijkheid en de algemene kwaliteit van de software. Op deze manier krijgen andere consumenten een beter beeld over hoe het bedrijf in de werkelijkheid opereert. Wil je meer leren over Speedbooks en andere bedrijven? Dan kan je bij ons reviews en beoordelingen vinden.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

A
Ayoub Lijn 1 jaar geleden
8
Ik heb onlangs Speedbooks gebruikt om mijn administratie te beheren en ik moet zeggen dat ik erg onder de indruk ben van deze software. Het heeft me heel wat tijd en moeite bespaard bij het...

Alle reviews ( 1 )

Eenvoudig, accuraat en geweldige klantenondersteuning!

Ik heb onlangs Speedbooks gebruikt om mijn administratie te beheren en ik moet zeggen dat ik erg onder de indruk ben van deze software. Het heeft me heel wat tijd en moeite bespaard bij het maken van rapportages voor mijn bedrijf. De snelheid en nauwkeurigheid van de software zijn absoluut fenomenaal. Bovendien is het zeer gebruiksvriendelijk, zelfs voor mensen met weinig technische kennis zoals ik. Wat vooral opviel was de uitstekende klantenservice. Toen ik vastzat bij een functie, boden de medewerkers mij direct hulp aan om mij weer op weg te helpen. Al met al kan ik Speedbooks ten zeerste aanbevelen als je op zoek bent naar betrouwbare rapportagesoftware die gemakkelijk in gebruik is en geweldige klantenondersteuning biedt.

A
Ayoub Lijn 1 jaar geleden
Bestellen
6
Service
8
Prijs
10
Bezorging
8
Totaal
8
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review