softwarelicense4u ervaringen en reviews van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 8

Totaal

9.5
100.0% zou hier weer kopen

SoftwareLicense4u

Voor veel programma's en applicaties die je kunt downloaden heb je tegenwoordig een licentie nodig voordat je ze kunt gebruiken. Zonder die licentie kun je een programma dat je nodig hebt helemaal niet of maar beperkt benutten, wat je productiviteit natuurlijk niet ten goede komt. Je kunt voor dit soort software en de daarbij behorende licenties terecht op sites zoals Softwarelicense4U. Volgens deze site kun je de producten die je daar bestelt al binnen enkele minuten na ontvangst van je betaling direct gebruiken. Wil je weten hoe andere klanten van het bedrijf reageren op de service en artikelen die er verkocht worden? Lees dan de reviews van consumenten op onze site, je krijgt op die manier snel door hoe deze aanbieder gewaardeerd wordt ten opzichte van soortgelijke bedrijven.

Over Softwarelicense4U

Deze site met software en licenties wordt beheerd door J&W Softwaremanagement BV uit Curaçao. Is het door de locatie van het bedrijf lastig om contact op te nemen met de klantenservice als je vragen hebt over de producten en hoe je kunt betalen? De enige manier waarop je de medewerkers kunt contacteren is door gebruik te maken van de chatfunctie op de site. Die werkt overigens alleen als er mensen aanwezig op deze afdeling. Is Softwarelicense4U betrouwbaar? Om antwoord op die vraag te krijgen hoef je niet zelf op zoek op het internet. Je kunt namelijk gebruik maken van alle Softwarelicense4U reviews die wij je op onze website laten zien. Lekker handig en overzichtelijk krijg je zo te zien welke ervaring andere consumenten hebben met de producten en diensten van deze leverancier.

De producten en diensten van Softwarelicense4U

Bij deze aanbieder kun je shoppen als je op zoek bent naar besturingssystemen, office software of beveiligingsprogramma's. Je bestelt en betaalt het programma of de software die je nodig hebt en binnen een paar minuten ontvang je de software licentie om het desbetreffende programma te kunnen gebruiken. Enkele voorbeelden van software die je bij Softwarelicense4U kunt bestellen zijn bijvoorbeeld Microsoft Office, Windows 11 Pro en Windows Server 2022. Het afrekenen van een product kun je op een veilige manier doen met onder meer iDEAL of creditcard.

Zijn de producten en licenties van Softwarelicense4U legaal?

Volgens de eigen voorwaarden die het bedrijf op de website heeft geplaatst zijn alle producten die er door Softwarelicense4U verkocht worden legaal. Voor specifieke informatie hierover kun je die algemene voorwaarden lezen of navraag doen bij de klantenservice van het bedrijf.

Reviews en commentaren over Softwarelicense4U

Reviews kunnen gezien worden als de nieuwe digitale vorm van mond-op-mond reclame. Het is daarom niet vreemd dat steeds meer mensen dit soort commentaren en klachten willen lezen en vanzelfsprekend zijn er gelukkig ook steeds meer mensen die hun Softwarelicense4U review op onze website achterlaten. Jij als klant kunt daar ook aan bijdragen door jouw ervaring met deze aanbieder in een beoordeling te vermelden. Op die manier kunnen we met elkaar laten zien hoe het bedrijf echt met klanten en hun wensen omgaat. Dat is zeker niet onbelangrijk voor een onderneming die alleen maar virtuele producten te bieden heeft.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

T
Tuithof 1 jaar geleden
9.5
Ik heb onlangs een softwarelicentie gekocht bij SoftwareLicense4u en ik moet zeggen dat mijn ervaring geweldig was. Ik vond het proces van aankoop tot installatie erg eenvoudig en probleemlo...

Alle reviews ( 1 )

Geweldige Aankoopervaring bij SoftwareLicense4U

Ik heb onlangs een softwarelicentie gekocht bij SoftwareLicense4u en ik moet zeggen dat mijn ervaring geweldig was. Ik vond het proces van aankoop tot installatie erg eenvoudig en probleemloos. Als niet-technische klant had ik wat hulp nodig, dus nam ik contact op met hun klantenservice voor ondersteuning en ze waren meer dan bereid om te helpen. Bovendien was de prijs die ze aanboden echt de beste die ik kon vinden op internet. Hun website biedt veel keuzes voor verschillende softwareproducten die geschikt zijn voor elk type gebruiker. De verzending van de licentiecode verliep soepel en snel, waardoor ik direct aan de slag kon met mijn nieuwe software zonder lang te hoeven wachten. Alles bij elkaar genomen ben ik super blij met mijn aankoop van SoftwareLicense4u! Ze bieden kwalitatief hoogwaardige producten tegen concurrerende prijzen, terwijl hun klantenondersteuning ook nog eens fantastisch is.

T
Tuithof 1 jaar geleden
Bestellen
10
Service
10
Prijs
10
Bezorging
8
Totaal
9.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review