Online Star Register

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 2
Service 2
Prijs 2
Bezorging 2

Totaal

2
100.0% zou hier weer kopen

Online Star Register

Altijd al een ster op uw naam willen hebben? Het klinkt misschien een beetje gek, maar via Online Star Register (OSR) is het mogelijk een ster naar u te vernoemen en te volgen. Hoe gaat dit allemaal te werk? Kunt u de ster altijd zien? En hoe kunt u de ster met uw naam volgen? Is de website van Online star register wel overzichtelijk en betrouwbaar? Dit zijn allemaal vragen die beantwoord kunnen worden door mensen die al een ster op hun naam hebben. Lees via ReviewsBird.nl de reviews en krijg een beter beeld van de producten en diensten van Online Star Register.

Over Online Star Register

Online Star Register maakt het mogelijk een ster op uw naam te zetten. Het bedrijf is opgericht in 1999 en is ondertussen uitgegroeid tot nummer één sterregister in de wereld. Hun hoofdkantoor is gevestigd in Nederland. Op hun blog ‘online star register blog’ delen ze het laatste nieuws over hun apps en over het universum en de sterren. Een eigen ster met u naam of iemands naam is een erg uniek, emotioneel en bijzonder cadeau. De ster heeft voor altijd uw naam of die van iemands anders. Als u eenmaal de ster op uw naam of op de naam van een ander hebt, kunt u deze ten aller tijde volgen en bekijken via de app die Online Stars Register aanbiedt.

Producten en diensten van Online Star Register

Via de website van Online Star Register kunt u makkelijk een ster op uw naam registreren. Via enkele stappen kunt u uw ster benoemen. U kunt het zelfs een sterdatum en een sterrenbeeld geven. Verder kunt u via hun Star Finder App uw ster volgen, coördineren en bekijken in 3D. Ook krijgt u of de ontvanger van de ster een unieke sterpagina die u helemaal kunt personaliseren. Mocht u de ster versturen als een cadeau dan zal deze in de OSR-cadeaupakket worden verzonden. In het pakket zit een tekstkaart met een persoonlijke boodschap, gepersonaliseerd stercertificaat, een glow in the dark sterrensticker en een gedetailleerde draaibare sterrenkaart. Zodra Online Star Register nieuwe manieren heeft gevonden om uw ster te kunnen visualiseren, voegen zij het gratis toe aan uw cadeau, zodat u altijd de locatie van uw ster kunt vinden.

Complimenten, klachten en tips voor Online Star Register

U kunt vrij langslopen voor afhaal van uw bestelling, maar ook gebruikmaken van de verzendmogelijkheden. Bent u ontevreden of heeft u vragen, dan kunt u de klantenservice gerust contacten of de website van het bedrijf bezoeken op FB, Instagram, Pinterest of YouTube. Online Star Register heeft zich internationaal uitgebreid en valt onder de EU-wetgeving. Het is gesponsord door UPS, Norton SECURED en McAfee SECURE. Bij dit bedrijf kunt u betalen met Visa, MasterCard, American Express, Maestro en PayPal, iDEAL, Mister Cash, Postepay, Alipay en Sofortüberweisung.

Heeft u al eens een ster via Online Ster Register ontvangen of misschien gegeven? Vertel ons meer over het bedrijf. Door uw beoordeling te delen op ReviewsBird.nl kunt u anderen een beter beeld geven over het bedrijf en zijn diensten.

Wilt u als aankomende klant meer informatie over het bedrijf? Lees dan de ervaringen van andere klanten hier en ga na of het bedrijf inderdaad is waar u naar op zoek bent.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

J
Je naam 10 maanden geleden
2

Alle reviews ( 1 )

Welke dienst of wat voor product heb je gekocht

J
Je naam 10 maanden geleden
Bestellen
2
Service
2
Prijs
2
Bezorging
2
Totaal
2
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review